canım benim sagol inşallah hayırlısı olur dedigin gibi..nişan gündüzdü canom.evde oldu ve çalgı yoktu.malum abisi 4 yıl önce vafat etti:çok üzgünüm:yani amcamın ogludatlumm ohh yaa sonunda yapıldı pc .özledim seni delümmm .hadi gelde azcık kaynatalım..öptümm
cano yaa gerçekten bugün çok uyudum .karşılaşamadık üzüldüm .neyse görüşürüz datlum.
buarada nişan varmış çok oynama haa belki miniş var .dikkatli ol.amcanın kızınada hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bitanem..
belirtilerin hayır olcak inşallah inan bende çok heyecanlıyım .
okudum bitanem paylaştıgın için sagoliiigerçekten çok dogru yazmış.umudumuzu hiç yitirmeyecegiz herşey çok güzel olacak canomŞenizarkadaşlar yukardaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim .bugün birgazetede çıkan yazıdır .benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.umarım sizin içinde etkili olur..
aşkım benim konuştuk zaten sinirip tepeme zıpladı yinee nasıl insan bunlar ya.diyecek söz bulamıyom artık..salla takma kafana ...ne halleri varsa görsünler.kendini düşün bitanem öptüm seniŞenizgünaydın güzeller herkese iyi pazarlar diliyorum..
dün gelemedim kusura bakmayın yine moralim bozuktu kızıcaksınız banada bu kız ne sorunlu diye ama sizlerle de paylaşmak istiyorum.dün akşam kocişin toplantısı vardı bizi eve bıakıp gitti kii eve girmek istemedim hiç.sonra gün boyu gezdiğimiz için hem başım ağrıyordu hemde yorgundum çocuklarda evde ses yapınca ufaklığı yukarı yolladım yiğenleride ordaymış diye yarım saat sonra aşağıya geri yollandı neymiş küçük halası demiş yukarda çocuk kalmadı sende evine öyle olunca tepem attı feyzayla geri yolladım dedim ki ben yolladıysam alıcağım zamanıda biliyorum de.neymiş ben öyle dedirtince halası o çok biliyor diye feyzanın suratına kapı kapatmış.feyza bana bunu söyleyince aradım yukarsını insan dedimki anne o tubaya söyle yaşını bilsin bugüne kadar ne dediyse sustum ama yeter artık ben o çocuğu yukarı yolluyorsam mecbursunuz bakmaya bunlar onun yiğeni seninde torunun dedim neymiş efendim bi başladı bağrınmaya onlar oğlunun çocuklarıymışta vs vs..sonrasında orası benim evim sen s..git ordan anandan çık... yere git diye.tabi ben suratına kapatıp sinir krizleri geçirdim selim eve gelince anlattım sonra yukarı gitti neymiş anası yemin etmiş kuran üstüne bana küfür etmemiş ya ben doğmamış çocuğumun üstüne yemin ediyorum ama geçip karşıma diyorki annem yalan söylemez yanlış anlaşılma var.dah ne yapıyım kızlar Allaha havale ettim yaşından başından kıldığı namazdan utansın.bundan sonra evde mümkün olduğunca durmayacağım gerekirse sokakta otururum yinede bu eve girmem. selimede dedim ailendir saygı duyarım sana ama benim için hepsi bitti cenazelerine dahi gitmem..
kusura bakmayın başınızı ağrıttım yine ama anlatmak istedim..
canım inşallah dedigin gibidir..daha da gelmedi 10 gün oldu şimdilik..geçer daha biliyom ben:)nişan geçti bitanem güzndüzdü...oynama falan yoktu zaten merak etme canom Şenizkı zzz delü var bişe sende haaa o batmalar hayır olsun inşş haa bide akşama nişanda oynama varsa fazla zıplama sakınkaydirigubbakcemile3 iyi eglenceler şimdiden canım kib görüşürüz
sevoş gelmedi bugün açmıyomu dükkanı yada dükkanı devretti mi epeydir görmedim de..Şeniz
tatlım aramıza hoşgeldin..hiç kendini sıkma.Allah büyük...herşey yoluna girer yeter ki olacagına her zaman inan.Şenizbende arısütüpolen propolis karışımı veriyorum ceviz değilde fındık ve siyah üzüm yedirmeye çalışıyorum kürlere çok yüklenmiyo resimlerimizden baktıysanız biraz kilosu var daha fazla alırım korkusuyla heralde:))şimdilik kaçıyorum inşallah tekrar görüşmek dileğiyle iiki kk deyim iiki sizleri tanıdım yalnız değilim artık yaşasınnn hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
kızlarrr slm neler yapıyorsunuz ya derincim acayip seni merak ediyorum aklımda sensin acaba hamilemisin diye:Saruboceq: bende hastanede nöbetteyim bebişler ve benyerimseniben topic aşağılara düşmesin bak ebrar,derin makber kızar bize hepinizi öptüm bebekler
seda hoşgeldin canım nasılsın?
ebroş kaçtınnnn tühhh neyse görüşürüz canom.
iyiyim canım bi bakayım dedim kkya ama çok ıssızlaşmış geçmişi hemen okudum sen nasılsın gözden kaçırmış olabilirim adet olmadın dimi
seda hoşgeldin canım nasılsın?
ebroş kaçtınnnn tühhh neyse görüşürüz canom.
masalcım çokkk sağol canım sizlerin sayesinde hiç sıkmıyorum canımı dert ortaklarım benimmŞenizsende bebişlerle nöbettesin demek gece uzun canım sana iyi nöbetlermakbercim çok üzüldüm sanki bunların kızları yok bu kadar vicdansızlık olmaz yaa.birde üstüne üstlük hamilesin.hiç canını sıkma tatlım değmez bebişini sıkıntıya sokmaya...bende dün izinliydim kocacığımla gezdik dolaştık.akşama tekrar nöbet var offff offff
evet gökçem annemdeydim kii bundan sonra hep böyle her sabah selimle çıkıcam onunla beraber giricem belki taşınmaya ikna olur böyleceben geldim ama kimseler kalmamış
makbuşum annendemisin iyi yapmışsın canım gezkeyfin yerinde olsun ..üzülme sakın..
ebroşş işlerin bitmedi gıızzzz
derinim sende şimdi egleniyosundur ohhhhh..
bersum sennasılsın senide çokk özledim
richimm senide özledim yaaa gelemiyodum şimdide sizler yoksunuz
presnsescim başınız sagolsun canım rabbim sabırlar versin
günüm nasılsın tedaviye ara vermişsin hayırlısı olsun inş
senam sende başlamışsın tedaviye inş gelicek minigin ben inanıyorum canım
sevoşummm senide özledim datlum keşke gelseydin konuşurduk
masalcım sanada kolay gelsin vaktin oldukça gez kafan dagılsın canım kib
aşkitommm evet telde görüştük valla düşündükçe benimde sinirlerim hala tepeme fırlıyor.gerçi pekte umrumda değiller artık çok şükür bu konuda selimle aynı dili konuşup anlaşabiliyoruz.dediğim gibi tek sorun hala kovulduğum evde durmak off bi çare bulup ikna etmem lazım ama nasıllcanım benim sagol inşallah hayırlısı olur dedigin gibi..nişan gündüzdü canom.evde oldu ve çalgı yoktu.malum abisi 4 yıl önce vafat etti:çok üzgünüm:yani amcamın oglu((ama iyi geçti güldük eglendik...sagol bitanem düşündügün içinŞenizbu arada gelemedim uyudum deyip deyip üzülme canom ya olsun...belki de bu uykular makbuştaki gibi bi uykudur heeee:jeyyar::Saruboceq:
okudum bitanem paylaştıgın için sagoliiigerçekten çok dogru yazmış.umudumuzu hiç yitirmeyecegiz herşey çok güzel olacak canomŞeniz
aşkım benim konuştuk zaten sinirip tepeme zıpladı yinee nasıl insan bunlar ya.diyecek söz bulamıyom artık..salla takma kafana ...ne halleri varsa görsünler.kendini düşün bitanem öptüm seniŞeniz
canım inşallah dedigin gibidir..daha da gelmedi 10 gün oldu şimdilik..geçer daha biliyom ben:)nişan geçti bitanem güzndüzdü...oynama falan yoktu zaten merak etme canom Şeniz
tatlım aramıza hoşgeldin..hiç kendini sıkma.Allah büyük...herşey yoluna girer yeter ki olacagına her zaman inan.Şeniz
masalım inşallah canım yaaa...bende çok umutlanıyorum bu ay..Allahım büyük inşallah mucizem gelmiştir:Saruboceq:benimde sizlerinde inşallah en yakın zamanda göbişlerimiz şişer...hele senin için ne zor oluyordur hergün bebek görüyorsun..inşallah kendi bebegini de kucagına almak nasip olcak masalım.öptüm seni...Şeniz
ayy kıslarr şimdi oturdum hee.eve girdigimden beridir hızlı gonzales gibi ordan oraya koşturuyomkaydirigubbakcemile3çamaşır yıkanıyo,yemegi yaptım pişiyor off off.kimseler yok yine amabilmiyorumkismile
geldim tatlım ama gitmişsin neyse sende iyi bak kendine öptüm.Şeniztamam cnm kib herkese iyi haftalar
iyi akşamlar nurum nerelerdesin kıs nasılsın?Şeniziyi akşamlart kızlar dicem ama kimsecikler yooookkk
ben bi geçmişe bakayım...
masalcım çokkk sağol canım sizlerin sayesinde hiç sıkmıyorum canımı dert ortaklarım benimmŞenizsende bebişlerle nöbettesin demek gece uzun canım sana iyi nöbetler
evet gökçem annemdeydim kii bundan sonra hep böyle her sabah selimle çıkıcam onunla beraber giricem belki taşınmaya ikna olur böylece
aşkitommm evet telde görüştük valla düşündükçe benimde sinirlerim hala tepeme fırlıyor.gerçi pekte umrumda değiller artık çok şükür bu konuda selimle aynı dili konuşup anlaşabiliyoruz.dediğim gibi tek sorun hala kovulduğum evde durmak off bi çare bulup ikna etmem lazım ama nasıll
oyy aşkitom gelmişşş hoşgeldin canoo buralardayım ben çabık gel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?