yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben kaçıyorum tmm kendinize ii bakın herşey gönlünüzce olsun dualarınıza bizleride katmayı unutmayın.......
dualarımdasınızzzzzz
ben sordum tugba ama sen yanıtlamışsın bile hakkında hayırlısı olsun canım dra gittiniz mi bi sorun varmı ..
ayşencim hoşgeldin canım inş bi sorun çıkmaz yeniden bende dün gittim dr aslında hiç içimden gelmiyodu dr a gitmek kocişede dedim gitmek istemiyom die tabi gittim kırk tane sorun çıktı gene biri bitmeden yenisi eklendi
yaaaaaaaaaaaaa kimse beni görmiymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
13 aylık evliyim 25 yaşındayım bizim flört dönemimiz uzun olduğu için evliliğin ilkgününden bebek istemeye başladık aslında ama son 7 aydır tedaviye başladık eşimin değerleri düşük olduğu için olmuyo ama aslında kafam öle karışıkki inanın dr lara bile inanasım gelmiyo artık biri normal yolla olabilir derken diğeri bu durumda beklenmemeli aşılama yapılmalı diyor ama anlamadığım hiç biri kruger tahlili istemedi hepsi normal tahlil sonucuna göre konuştu işin kötü yanı eşimin işi zaten oldukça stresli birde bu durum eklenince herifi tanıyamaz olmuyorum artık(
13 aylık evliyim 25 yaşındayım bizim flört dönemimiz uzun olduğu için evliliğin ilkgününden bebek istemeye başladık aslında ama son 7 aydır tedaviye başladık eşimin değerleri düşük olduğu için olmuyo ama aslında kafam öle karışıkki inanın dr lara bile inanasım gelmiyo artık biri normal yolla olabilir derken diğeri bu durumda beklenmemeli aşılama yapılmalı diyor ama anlamadığım hiç biri kruger tahlili istemedi hepsi normal tahlil sonucuna göre konuştu işin kötü yanı eşimin işi zaten oldukça stresli birde bu durum eklenince herifi tanıyamaz olmuyorum artık(
ya canım yaş olarak küçüksün eşinde sende kendinizi fazla yıpratmayın hem uzun zaman olmamış evleneli bence eşinin spermleri aşırı derecede kötü degilse normalden biraz daha deneyin olmazsa eger aşılamaya geçin ki eşin için kürler uygulayabilirsin keçi boynuzu fındık fıstık gibi.. canım rabbim bekletmeden göndersin inş hem dedigin gibi eşlerimiz daha fazla yıpranıyo onun için sıkma canını vakti gelince olucak inş
ebroşum gördün demek beni kanki yaa tek kaldım sandım yazıyom kimseden cevap yok aslında cano dün çok kötüydüm ama bugün daha iyiyim allah ım büyük gönderir inş kan pıhtılaşması büyük bi sorun deil hem sen hamile de kaldın:)
canom sağol anlayışla karşılamasına karşıladıda hala annem yalan söylemez diyor ee bende doğmamış bebeğim üzerine yemin ediyorum arada kalıyor ama annesi ya daha baskın geliyor heralde.neyse umursamıyorum artık selimin yüzüne karşıda dedim artık cenazelerine dahi gitmem 2 yıl öncesine kadar tanımıyordum bişeyim eksik değildi şimdide tanımıyorum hiç bişey kaybetmemdatlum yaa önemli değil .valla yazdıklarına moralim bozuldu nasıl insan bunlar yaa .hayret bişey sıkma canını sen eşinle iyi ol onlarıda salla aman birahat vermiyolr yaa.buarada başınızı ağrıttım f,lan nedemek yaa .biz burda neiçin varız birbirimize destek olmak için.sen canını sıkma eşinde anlayışla karılamış gerisi boş.umursama canom yaa.
gökçem sağol bitanem haklısın hiç değmez dün gece çok ağladım üzüldüm ama üstüme çok geldiler neden ben iftira atıyım ne geçicekki elime koskoca insan o utansın yalan yere yemin ettiğinden benim içim rahatben geldim güzeller hayırlı pazarlarrr olsun inşş
makbuşum bence kafaya takmaya degmez yeterince üzdüler seni git dolaş hayat senin yani canını sıkma annene gitmen en iyisi keyfin yerine gelir canım
ebroşuum çagırdın geldim sesini duydum datlum
canom son pişmanlık hiç bişeye fayda etmez dediğim gibi hiçbirini tanımıyorum artıkmakbuşum güle güle canım.üzülme lütfen oda evlenicek ozaman seni anlıycak cano .pişman olucaktır.onada aynı muamele yapılsa neyapar acaba.neyse sen eşinle iyi ol gerisi tınnnnnnnnnnnnn
boncukum kaçırdım senide yaa çıktığım sıra gelmişsin iyisindir inşallahaz önce makber de görünüyordu sanki altta ama şimdi görünmüyoo :hulya:
canım sende hoşgeldin aramıza ne demek yer varmı dilediğin zaman gelebilirsinnnopuyorumnanaktanslm kızlar banada yer varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?