"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canom sıkma canını herşey rabbimden inanki herşey güzel olucak inanıyorum..

13 aylık evliyim 25 yaşındayım bizim flört dönemimiz uzun olduğu için evliliğin ilkgününden bebek istemeye başladık aslında ama son 7 aydır tedaviye başladık eşimin değerleri düşük olduğu için olmuyo ama aslında kafam öle karışıkki inanın dr lara bile inanasım gelmiyo artık biri normal yolla olabilir derken diğeri bu durumda beklenmemeli aşılama yapılmalı diyor ama anlamadığım hiç biri kruger tahlili istemedi hepsi normal tahlil sonucuna göre konuştu işin kötü yanı eşimin işi zaten oldukça stresli birde bu durum eklenince herifi tanıyamaz olmuyorum artık (

ah canım kıyamam .dediğin çok doğru doktorları anlamak çok zor .ben 9 yıldır uğraşıyorum bişey anladınmı diye sor hayır .sadece dua etmekten başka yapıcak hiçbişey yok.umarım hiçbişeye gerek kalmadan gelir kendiliğinden.daha yeni evliymişsin umudunu kesme sakın kafanada çok takma .eşine destek ol.herşey gönlünüzce olsun..

ya canım yaş olarak küçüksün eşinde sende kendinizi fazla yıpratmayın hem uzun zaman olmamış evleneli bence eşinin spermleri aşırı derecede kötü degilse normalden biraz daha deneyin olmazsa eger aşılamaya geçin ki eşin için kürler uygulayabilirsin keçi boynuzu fındık fıstık gibi.. canım rabbim bekletmeden göndersin inş hem dedigin gibi eşlerimiz daha fazla yıpranıyo onun için sıkma canını vakti gelince olucak inş
ebroşum gördün demek beni kanki yaa tek kaldım sandım yazıyom kimseden cevap yok aslında cano dün çok kötüydüm ama bugün daha iyiyim allah ım büyük gönderir inş kan pıhtılaşması büyük bi sorun deil hem sen hamile de kaldın:)

ayşen nereye gittin ?
valla bende birazdan kaçıcam işler beni bekliyo .geç kalktım sonrada kkya girince herişim kaldı...

oyy kıyamam tek kalırmısın kankin varken..
bende ilk duyduğumda çökmüştüm ama insan biraz olsun rahatlıyorda sorun öğrenildi enazından .tedavi uygularsak herşey iyi olucak datlum.sende hiç sıkma tatlı canını .rabbim büyük herşey yoluna gircek..

gökçecim canım ne sorun çıktı yine de dedilerrrr
valla bende hiç gitmek istemiyorum ama regl olmak için hap yazdırmam lazım bunu için gidicem sırff

burdayım ebuşumm
karamsar olma istemiyorum ama zorla insanı karamsar yapıyolarr yaaaaa :sm_confused:
bende arada e işi arada kk yapıyorumm :1rolleyes:
bende birazdan çıkarım annnemle dedemlere gidicez :smiley-cool:

ebroş bende kaçıyom datlum işlerim var hem kocişte evde artık onlada ilgilenicem yemekti vs .. hadi kaçar gökcedoşşş..
ayşencim müsait deil galiba göüşürüz canım

gökcem ,tuğbacım izninizle ben kaçıyorum .evimi süpürmem gerek .saate bak yaa akşam ettim resmen.
tuğbacım yine gel muhabbet edelim canım..öpüyorum..
gökcem senide öptüm datlum..
ayşen senide öptüm cano..

ayşencim kan pıhtılaşması çıktı genetik testtte bide hücrelerimin bazılarında sorun varmış pıhtılaşma için hap yazdı 3 tane aldım geldim hücreler için bişey yapılmıyomuş doguştan olan bişeymiş neyse
haydii kaçtım bennn

s.tuğba
canım eşinin değerleri nedir yazarsan belki bizde bi yorum yaparız
benim eşiminde hareketliliği %1 idi ve sperm saysıı 21 milyondu
amlyt dediler kötü günler geçirdik ama rabibm büyük kürler vesile oldu
şimdi hareketlilik%10 sperm sayısı 41 milyona çıktı

BENıM HALA UMUDUM VARRRRRRR

inanın büyük moral oluyosunuz inşallah rabbim sesimizi duysun arısütü polen propolis kaışımı yediriyorum sabah akşam birde klomen diye bi ilaca başladı sayı ve kaliteyi artırıyomuş inşallah faydası olur sonuç iimi kötümü bilmiyorumki dedimya artık dr larıda anlayamıyorum özel muayanehaneye çağırıp ümitlendiriyolar ama açıkca şu şöle bu böle diyen yok değerler hacim 5ml öne hareketli %29 öne yavaş %14 yerinde hareketli %14 hareketsiz %43 sayı 11.2milyon rabbim bu sınavın sonunda inşallah gönlümüzdeki miniklerle ödüllendirir hepimizi selevat ı tefriciyeye başladım hepiniz dualarımdasınız kızlar dualarınızda olmak dileğiyle

inşallah ümitlerin boşa çıkmaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun aslında bebek istemek için süre olarak erken belki ama evliliğim çok zor oldu zor günler geçirdik tam mutluluğu buldum derken eşimin bu konudaki değişimi beni istemeye daha çok teşvik etti her tahlilin sonucunu aynı görünce korkarım olmıcak demekten kendimi alamıyorum

canım değerleriniz kötü değil
bizim o değerlerle bile ilaç vermediler size ii vermişler yani
ama doktor arı sütü kullan demişti bizde arı sütü poleni keçiboynuzu kürü ve pekemzini kullanıyoruz aksatmadan arada havuş suyu yapıyorum ceviz de önemliymiş hergün bi avuç yesin eşin

nişlhhh canım rabbim bizler içinde ol der inşlhhhh

canom sağol anlayışla karşılamasına karşıladıda hala annem yalan söylemez diyor ee bende doğmamış bebeğim üzerine yemin ediyorum arada kalıyor ama annesi ya daha baskın geliyor heralde.neyse umursamıyorum artık selimin yüzüne karşıda dedim artık cenazelerine dahi gitmem 2 yıl öncesine kadar tanımıyordum bişeyim eksik değildi şimdide tanımıyorum hiç bişey kaybetmem
gökçem sağol bitanem haklısın hiç değmez dün gece çok ağladım üzüldüm ama üstüme çok geldiler neden ben iftira atıyım ne geçicekki elime koskoca insan o utansın yalan yere yemin ettiğinden benim içim rahat
makbuşum güle güle canım.üzülme lütfen oda evlenicek ozaman seni anlıycak cano .pişman olucaktır.onada aynı muamele yapılsa neyapar acaba.neyse sen eşinle iyi ol gerisi tınnnnnnnnnnnnn
canom son pişmanlık hiç bişeye fayda etmez dediğim gibi hiçbirini tanımıyorum artık
az önce makber de görünüyordu sanki altta ama şimdi görünmüyoo :hulya:
boncukum kaçırdım senide yaa çıktığım sıra gelmişsin iyisindir inşallah
slm kızlar banada yer varmı aranızda
canım sende hoşgeldin aramıza ne demek yer varmı dilediğin zaman gelebilirsinnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…