"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşgeldin tekrar canom yok annemde değilim eve geldik yemek falan yaptım şimdide oturuyorum öyle

aşkummm gel hadiiii..
bak face e bi video ekliyorum şimdi bak bakayım o kıs benim derinim mi degil mi?acaip benziyo yaaa...

iyi ettin canım benim otur dinlen yaff.bende yoruldum bugün..nişana git geri dön işe offf yorgunluk başka bişey degil.

canım derincim yorma kendini belki bebiş vardır(allahım inşallah vardır)bir zarar gelmesin.bu arada makbuş beni hiç sallamıyor yaaaaa ne yapmam lazım acaba:1rolleyes:

canım derincim yorma kendini belki bebiş vardır(allahım inşallah vardır)bir zarar gelmesin.bu arada makbuş beni hiç sallamıyor yaaaaa ne yapmam lazım acaba:1rolleyes:
ohaoldumsmile aaa aşk olsun masalcım yazdığına yorum bilem yaptım teşekkürlerimi sundum görmedin heralde

canım yürümekten yoruldum ya.işyerinde yorulmuyorum iş yok zaten:)
yormam merak etme canım.Şeniz

ee bugün pek konuşamadık ya senle o yüzden müşteri olmadı demiii bidahakine şarzınıda yanına al :))))

makbercim özür dilerim o zaman görmemişim canım.pek geçmişi okuyamıyorum yoğunluktan.tekrar kusura bakma tatlım yaaa.

iyi geçiyor canım ya fazla yoğun değiliz makbercim.5 tane bebeğimiz var.onlarla uğraşıyorum.sen nasıl oldun moralini sakın bozma.hayat senin ve bebeğin için devam ediyor.onu bulmak için ne kadar uğraştın değmeyecek insanlar için ziyan etme tatlım benim.neysee derin hanım yap artık şu testi yaaaa seni düşünmekten bebişlerle ilgilenemiyorum:gitme:

masalcım sagol canım yaa:))düşünmen ne güzel Allah razı olsun...
canım sen benim durumu bilmiyon benim hep gecikir böyle pkoyum ben masalım..iki ayda oluyodum daha önce.sogan suyu sayesinde daha aza indi..anormal bi gecikme olursa yapiyim diyorum..ama salı günü de yapabilirim belli olmaz.

ebrarımla gökçem gelmediii...ebuşum iyisindir inşallah kuşum..başın agrıyodu yanlış hatırlamıyosam.

oyy 5 tane he maşallah hepsine Allah tez zamanda sanada nasip etsin inşallah..
ayrıca çok haklısın kimse için bişeye değmez bebeğim benim tek varlığım.diğerleri ise sadece hiç

ya ne bilim işte sen bakma bana bu arada kızlar dün acayip ağrım oldu regly sancısı gibi.cuma günüde yumurta testim pozitif çıktı ama ben 20dakika ne bekliyorum ya anlamadım size sorayım dedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…