ohaoldumsmile aaa aşk olsun masalcım yazdığına yorum bilem yaptım teşekkürlerimi sundum görmedin heraldecanım derincim yorma kendini belki bebiş vardır(allahım inşallah vardır)bir zarar gelmesin.bu arada makbuş beni hiç sallamıyor yaaaaa ne yapmam lazım acaba:1rolleyes:
canım derincim yorma kendini belki bebiş vardır(allahım inşallah vardır)bir zarar gelmesin.bu arada makbuş beni hiç sallamıyor yaaaaa ne yapmam lazım acaba:1rolleyes:
aman keşkem bende öyle gezerek yorulsam şükret haline bacım
iyi geçiyor canım ya fazla yoğun değiliz makbercim.5 tane bebeğimiz var.onlarla uğraşıyorum.sen nasıl oldun moralini sakın bozma.hayat senin ve bebeğin için devam ediyor.onu bulmak için ne kadar uğraştın değmeyecek insanlar için ziyan etme tatlım benim.neysee derin hanım yap artık şu testi yaaaa seni düşünmekten bebişlerle ilgilenemiyorum:gitme:
oyy 5 tane he maşallah hepsine Allah tez zamanda sanada nasip etsin inşallah..iyi geçiyor canım ya fazla yoğun değiliz makbercim.5 tane bebeğimiz var.onlarla uğraşıyorum.sen nasıl oldun moralini sakın bozma.hayat senin ve bebeğin için devam ediyor.onu bulmak için ne kadar uğraştın değmeyecek insanlar için ziyan etme tatlım benim.neysee derin hanım yap artık şu testi yaaaa seni düşünmekten bebişlerle ilgilenemiyorum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?