"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sen bir önceki sayfada benim mesajımı görmedin galiba...:))bende aynı şeyi sana sordum tatlım...

benim oğluşum iyi 6 aylık olduk teyzesi...tekmeler atıyo valla....sen nasılsın senin miniş nasıl...

benimkide 3 aylık oldu teyzesi yarın ikili testimiz var maşallah oğluşun kocaman olmuş yaa ne çabuk geçiyor zaman Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah

saol makbuşum sende inşallah sağlıkla kucağına al bebişini....cinsiyeti belli değil demi...ben tam 12. haftamda öğrenmiştim....sağlıklı olsunda farketmez tabi ama belki yarın görürsün...allah gönlüne göre versin...

aminn bitanemm..demek sende 12. haftada öğrendin ya inşallah doktor yarın söyler inan yüreğimden sağlıklı olması dışında bişey geçmiyor

sen merak etme hep pozitif düşün inşallah tertemiz çıkacak testlerin...3 ay bitince insan rahatlıyo allah korusun düşük riskide azalıyo.. hamile kaldığım andan beri oğlum olcak diyodum içime doğmuştu resmen hiç kız olacağı aklıma gelmedi....tabi allah sağlık versin kız erkek farketmez hayırlısı olsun...sen ne hissediyosun varmı aklında?

inşallah canım yaa haklısın bende öyle düşünüyorum ama yinede diyorum takdiri ilahi ne olursa Allahtan eğer ,O istiyorsa ne olursa olsun zaten sapasağlam doğar..bol bol dua ediyorum içim rahat olsun diye..bak ne güzel senin içinede doğmuş ben bu konuda çok hissiz kaldım nedense ama kızlar olsun görenler olsun oğluşun nasıl diye soruyorlar :)) hayırlısı diyorum canım

arkadaşşlar aranızda sperm sayısı ile ilgili bilgisi olN VARMI VE AŞILAMA TECRÜBESİ OLAN VARMI NEDİR NASIL YAPILIR ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR KLİNİK VARMI

melekgril saol tatlım ...darısı sana olsun....ama yanlış okumadıysam 2 aylık evliyim yazmışsın değilmi....cnm sen zaten doktora gitsende rahim filmi çektirmez benim 2 sene 2 ay olmadı bebeğim bak buradaki kızlar bilirler....o yüzden sakın üzüleyim deme çok yıpranırsın sonra....

arkadaşşlar aranızda sperm sayısı ile ilgili bilgisi olN VARMI VE AŞILAMA TECRÜBESİ OLAN VARMI NEDİR NASIL YAPILIR ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR KLİNİK VARMI

cnm sperm sayısı ile ilgili ne bilmek istiyorsun yazmamışsın ki benim eşimin 250 milyon çıkmıştı yüzde 51 hareketli idi....ben tam aşılamaya yaptıracağım ay hamile kaldım doktor iğne veriyor onları kullanıyosun sonra çatlatma iğnesi yapıyor sonrada yumurtlamanın olduğu gün aşılama yapıyor.....hangi şehirdesin bilmiyorum o yüzden klinik öneremiyorum ama doktorlar kendi muaynanesinde bile yapıyor basit bir işlem....

tuğbacım sperm sayısı hakkında bilgisi olan demişsin benim biraz bilgim var yaşadığımız sorunlar yüzünden
varsa bildiğim sölerim sorun nedir

bende iyiym canım ne olsun eşim nöbette teyzem bende o da uyudu kaldım tek başıma
yarında doktora gidicem malum benşm kırmızılar hala gelmedi kıran geldi topiğimize herkesin geçti günü kaç gün nedense
amann işte sorun sorunn biri biterken öteki başlıyo rabbim tez zamanda ol desin bizler içinde inşlhhhhh:Saruboceq:

eşimin değerleri düşük çıktı 2 ay öncede düşüktü bitkisel kürler ve klomen kullandı bu gün çok ümitli gittik çıkan sonuç içler acısı zaten azbuçuktu iice düşmüş sayılar dr aşılama için ideal dedi ama sıfırdan tedaviye başlıcam tecrübelerinizden faydalanmak istedim isterseniz değerleri bi yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…