inşallah canım yaa haklısın bende öyle düşünüyorum ama yinede diyorum takdiri ilahi ne olursa Allahtan eğer ,O istiyorsa ne olursa olsun zaten sapasağlam doğar..bol bol dua ediyorum içim rahat olsun diye..bak ne güzel senin içinede doğmuş ben bu konuda çok hissiz kaldım nedense ama kızlar olsun görenler olsun oğluşun nasıl diye soruyorlar :)) hayırlısı diyorum canımsen merak etme hep pozitif düşün inşallah tertemiz çıkacak testlerin...3 ay bitince insan rahatlıyo allah korusun düşük riskide azalıyo.. hamile kaldığım andan beri oğlum olcak diyodum içime doğmuştu resmen hiç kız olacağı aklıma gelmedi....tabi allah sağlık versin kız erkek farketmez hayırlısı olsun...sen ne hissediyosun varmı aklında?
yaptırdı canım ama malesef tutmadısena yazacaktım..:)))
aminnn canım benimm sanada versin inşallah en kısa zamandaopuyorumnanaktanallah sağlıklı hayırlı bi evlat versin sizlere amin banada versin allah onlarıda sizide iyiliklerle huzurlarla sağlıklarla kuşatsın
canım benim bu konua hiç bi fikrim yok maleseffarkadaşşlar aranızda sperm sayısı ile ilgili bilgisi olN VARMI VE AŞILAMA TECRÜBESİ OLAN VARMI NEDİR NASIL YAPILIR ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR KLİNİK VARMI
arkadaşşlar aranızda sperm sayısı ile ilgili bilgisi olN VARMI VE AŞILAMA TECRÜBESİ OLAN VARMI NEDİR NASIL YAPILIR ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR KLİNİK VARMI
iyi geceler canım hoşgeldin iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsıniyi geceler kıslarr
makbuşum naber kuşumm nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?