"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aman boşver be canım bazen yalnız kalmakta güzel keşke benimde öyle bir fırsatım olsa kii hoş şuan oturduğum evden hiç memnun değilim sevmiyorum burayı hiç ((
bende yarın doktora gidicem hayırlısı olsun hakkında canım inşallah önemli bişey yoktur.
ayrıca aklımdayken diyim doktorlar yarın çalışmıyormuş haberlerde söylemişti gitmeden bi ara sen yoksa boşa gitmiş olursun

canım hakkınızda hayırlısı olsun valla canım eşimin ilk testine bakarak eşime ameliyat banada aşılama veya tüp bebek sonunuz dedi doktorum ama bir ay sonra verdiği tahlilde değerler artmış hemde kaç kat
allahtan ümit kesilmez canım
eşimin doktoru arı sütü kullanmasını sölemişti bizde keçiboynuzu kürü ve pekmezini kullanıyoruz çok şükür vesile oldu doktor bile şşaırdı düşün
sen ümidini kesme tatlım
değerleri yaz bi bakayım

vizkosite normal a %16 b %20 c %29 d %71 canlılık %71sayı 9 milyon

aaa makbuşcummm hiçç duymadım ben bacım neden çalışmıyolarmış kii
ayyy yine ne varmışşş kafamçokkarıştı
benimki özel hastane herhalde onlar çalışır bende paar almasalrda diğer insanlarda para alıyolar nasıl olsa sırnaşık şey

canım canlılık oranı iyi baya hareketlilik düşük ama çok değil
sizin sorununuz sperm sayısı sanırsam
canım kürlere devam et bence
eşimin sperm sayısı 21 milyondan 41 milyona çıktı düşün

valla eczacılardan sonra doktorlarda 1 gün ara vericekmiş sadece aciller çalışacakmış birde hamileler normal muayene olucakmış ben bugün aradım doktorumu benimkide özel hastane öyle bişey yok dedi.bence sen ara çıkmadan canım

bety kaç kilo aldın canom merak ettim :)))

tatlım ben şu anda 9 kilo aldım...ama biliyosun ben çok zayıftım 47 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum şu anda....zayıflar daha çok alırmış...biraz dikkat ediyorum artık yediklerime.....sen kaç kilo aldın şu anda...?

bizde tam tersi oluyo ne hikmetse :))) 2 ay önce 12 milyondu şimdi 9 a düştü ümidi kesmiş gibi görünüyo eşim içmicem yemicem diyo onuda anlıyorum çırpınıyorum işte kendimce ne yaparım ne ederim diye yarın dr a gidiyoruz galiba aşılama tedavisine başlıcaz hade hayırlısı

hakkınızda hayırlısı olsun canım.moralini bozma inşallah enkısa zamanda gelir minişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…