"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:)) yok almadım yedek alcaktım ama ne bilim almadım:)
ya kociş diyo sabah yine yap napayım kıss sencee.amann bikaç gün daha gçsin beee dimi delürcem gene yoksa:))

bu arada bizim delü hamişe çagrı attım azcık saçı kalmış geliyomuş süsleniyo delümkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

ebroşum napcaz böyle yaff.testlerle kafayı yices heee.:roflol:

cano bence iki gün sonra yine yap .yarın yapma bekle .hani kanda bakıcaktın cano?sana diyorumda benimde durumum aynı .yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum..

derinim ben yedimde seni belmem cano eyvahedigeldismile
valla allahım sonumuzu hayır etsin...
ben birazdan çıkıcam cano yaa benimki daha gelmedi birazdan gelir yemek filan işim var .neyse ogelesiye konuşalımda..

canım benim tamam iki üçn gün sonra yine yaparım..startı verdim nasılsa:)))
tamam kuşum gelcen mi yine peki(

makbuşum fönmü çekiyo saçlarına .delüm yaa hamiş ama kokoşluğu bırakmıyo elden bayanssulusmile

valla bitanem gelmeye çalışıcam yaa .bazen mırınkırın ediyo belli olmuyo ruh hali .bazen resmen kıskanıyo kkyı .aslında haklıda sonuçta geç geliyo ilgi istiyoda bizde gece toplaşabiliyoruz.yani kesin bişey diyemiyorum bitanem..

tamam bitanem..bende şimdi çıkıyorum ama gelicem yine geç saat kısmetse...inşallah karşılaşabiliriz..
makbuşum bekledim cano ama işim var bitanem kısma bana..öptüm seni de.naniknanik

şükür kavuşturana zaten az giriyorum bide hiç karşılaşamıyoduk seninle......tatlım nasılsın?? bebiş nasıl...

ah canım benim kıyamam sana vajinusmus artık çok yaygın bi rahatsızlık ama çaresi var hatta bu konu hakkında topicler bile var eminim sana yardımcı olacaklardıropuyorumnanaktan
semoşummu gelmiş oy benim tombişimm çok özledim seni yaa yiğenin iyi maşallah benim yiğenlerde iyilerdir inşallah az kaldı gelmelerine
makbuşum fönmü çekiyo saçlarına .delüm yaa hamiş ama kokoşluğu bırakmıyo elden bayanssulusmile
ebroşum ne edem yaa hamişim diye saldım kendimi iyice sivlce tarlasına döndü suratım kaydirigubbakcemile3
tamam bitanem..bende şimdi çıkıyorum ama gelicem yine geç saat kısmetse...inşallah karşılaşabiliriz..
makbuşum bekledim cano ama işim var bitanem kısma bana..öptüm seni de.naniknanik
nan delü ne bekledin sanki 10 dakkacık çık bakim bende erken yatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…