"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

haa bide ilaçlarımı aldım bugün akşam içmeye başlıyıcam şifa olur bana inş sonrada gelir minigimmmm inşş kızlar ay bidekilo yapıyo demez mi dr umm .. sinir oldum yaa daha aldıgım kiloları vermeden yeniden alcam diyete başla diyo sanki yapması kolay önce kendi diyet yapsın göbegini eritsin deeelmmiii neyse sinir olmadan kaçam ben görüşmek üzre fıstıklar..

bersum eşiinin yazdıkları benide duygulandırdı canım gerçekten biz birbirmize destek olmalıyız eşlerimiz daha önemli o yüzden heop umut var olmalı
richim şehit varmış allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş

gökçoşum kız gitnmi gel geldim seni kaçırdımmı yoksa canım ilaçlarını kulan ne yapalım bendede kilo yaptı başım derte kiloyla hep ilaçlar ya neyse meleğimiz gelsinde sonra yaparız diyetleri
canım sende sağol vllahi çok alıştım anma

sevalim geldim yazdıgını görünce topikte gezeyim dedim ama şimdide gitmem gerek kociş yemege geliyo yaa bi konuşamadık senlen de neyse evet canım ilaca başladım hayırlısı ile kan pıhtısınıda halledeyim allah büyük inş gönderir melegimi çünkü artık çokkkkkkkkkkk sıkııııııııııııııılllllllllldddddddımmmmmmmmmm bekelemekten bebegiiiiiiiiiiii offfffffffffff offffffffffffffffffffffffffff
neyse canım hadi ben kaçıyım kib sende üzülme annen saglıkla gider inş görüşürüz öp
zorcum allta görünüyon canım kalamıycam senide öpüyorum kib by

evt gökçceim bakıodum geçmişe benimde moralim bozukta adetim gecikti ümitlendim test yaptım çıkmadı tabiki zaten çıksa şaşardım ama hala gelmedi öff öle iştee öpt cnm bende senii
sevalcim sen naptın çatladımı yumurtan gidiosun dimi doktora bittimi takip?

sağol gökçoium sağolasın dediğn gib sağlıkla giitsin gelsin
zorcum takibi ypaılıdı şu an bekliyoz valalhi heycanlnadım giib baklım gelmişim bizim velet

ay inşallah sevalcim gelmiştir cnm hayırlı haberler verirsin inşallah

canım benim iyi etmişsin gezmişin anneciginle..gidiyomuş ama üzülme loçkam naapcan bunada şükür dimi..Allah saglık sıhhat versin canım benim...
bende özledim seni yaavalla bilmiyom test ne olacak hayırlısı inşallah loçkamŞeniz
bitanemmmmŞenizyarın sabah yapıcam kısmetse...gerçi şuanda burada olsaydın senin gazınla şimdi yapardım kesinkaydirigubbakcemile3ama bekliyim yaa karışıgım şimdi mi yapsam diyebilmiyorumkismile
sende iyisin inşallah yaa...özledim seni:çok üzgünüm:
canımm çokk çokkk çokkk sevindim yaaa Allahım tamamına erdirsin..sorunu-suz bir hamilelik diliyorum esmam çok tebrik ederim datluşşş Şeniz:teytey::teytey::teytey:Şeniz
ayy canım yaaa bende merak ettim bu kıs nerde diye..üzme kendini bitanem..o şerefsizlerinde Allah belasını versin topunu gebertsinler inşallah(((
bakkkkk kızıcam yine kuşum yaaa.hani üzülmek yoktu offff:çok üzgünüm:
çok ama çok iyi anlıyorum seni ebuşum ama diger yazdıklarında dedigin gibi Allah daha beterleriyle imtahan etmesin:Saruboceq:eşin de haklı benimki de öyle diyo.ben seni bebek için mi aldım seni seviyorum herşeyimsin neler neler...ama içimize anlat dimi...canım hala gelmedi adetin benim hep bi umut var içimde seninle ilgili..inşallah boşa çıkmaz bitanem.Şeniz
ah canımsın yaaaa kıyamam sana aglama bersum benim:teselli:eşin çok harika şeyler yazmışşşherşey bebek degil çok yıpratma kendini canım arkadasım.Şenizbakın hepimiz aynı durumdayız ve bi ortak noktamı da eşlerimizin bize verdigi sonsuz deger ve bize olan aşkları..Allahıma çok şükür...:Saruboceq:
canım gökçem ilaçların inşallahhh şifa olacak ve hemen hamile kalacaksın ben inanıyorum canım benim..içini rahat tut sen...eni de çok öpüyom kuşummm cnm benimŞeniz:CüvCüv:ay içimden geldi hamiş simile ekledim:)))

tatlım hemen üzme kendini..belki erken yapmışındır bekle az daha.kanda da baktırırsın..hayırlısı olsun inşallah...Şeniz

kıslarrrr kimseler yok offf oysa şuanda fikirlerinize ihtiyacım vardı yaa((
ben testimi aldım ama dayanamıyom yapasım geliyobilmiyorumkismile
tüm gün wc ye gitmedim ama gün içinde çok çay kahve tükettim..idrara etkisi olmuştur kesin...varsada çıkmaz diye düşünüyom hemen yaparsam...idrarı kaba aldım öyle duruyo kararsızım ya napayım canlarım?

kıslarr sayfayı çok işgal ettim ama ben deli gibi yemek yiiiyom yaaaabilmiyorumkismile
işten geldim elim ayagım titriyo resmen yicek arıyom..oysa ki gündüz ne çok ekmek yedim...ne bulursam götürüyom geldigimden beridir nolcak bu halim yaaa...

canım başınız sağolsun Rabbim ailesinede sizlerede sabır versinmafoldumben

ebroşummm ya sen yinemi duygusallaştın kıyamam sana bitanem :teselli:ne desem teselli etmez ama sen her zaman en iyisini bilirsin ne karar verirsen ver her zaman yanındayızopuyorumnanaktan
oyy canom ilaçları almışın hadi inşallah şifa verir sana kiloyuda takma pek elbet verirsin
kızz makbuşşş tam zamanında geldin bitanem naapayım ben yaaaaa.
nan delü yapma sakın bee sabah yap bende çok sabırsız davranmıştım ama sabahıda beklemiştim

aşkitom şimdilik çıkıyorum banyoya giricem msne geldiğinde çağrı at bana tamam mı öptüm seni hee sakın test yapmaaa opuyorumnanaktan

aşkitom şimdilik çıkıyorum banyoya giricem msne geldiğinde çağrı at bana tamam mı öptüm seni hee sakın test yapmaaa opuyorumnanaktan

tamam canım yapmıyım mademboshayallersmilebende öptüm seni görüşürüz...
bende ezeli izliyim başladı..öptüm hepinizi gece gelicem yine kıslar.yarın izinliyim ohhhbayanssulusmile

iyi akşamlar dicektim ki kimsecikler de yokk biraz geçmişe göz attım esmacım tebrik ederim canı darısı bütün kknın başına olur inşş
ebroşşş psikopata bağlamışınn ne bu haller canomm arada hepimizi hafakanlar basıyo ama duadan başka elden ne gelir kii şimdi diyeceksin ki sen rahatsın konuşursun tabii ama nede olsa o günleri 5 yıl yaşadım seni bi daha böyle görmicemmm döverim heeeee
gökçem delü karı bana niye haber vermiyon naann genetiğiyle oynan mış gıda şaka bi yana canım geçmiş olsun rabbim ilaçları vesile kılsın en kısa zman da bebeğini sana yollasın inşşş
günüm senden naber kuşumm
sevall anmacığın dönüyo hee tek klacan yine
makbuşum senlede görüşemez olduk canım senden naber yiğenim nasıl
derin karısıııı senide çooooooooooook özledim bi akşam güzelce burada kaynatmak istiyomm
bersum iyiolmana sevindim hep iyi ol inşş
senacım sen nasılsın gülüm herşey yolundadır inşş
bende iyice ağırlaştım bir şey yaptığım da yok genelde anneme ve kayınvaldeye kalmaya gidiyom o yüzden nete de giremez oldumm sizlerle sohbeti çok özledim yaa en kısa zaman da koyu bi sohbet yaparız inşşş

derinim,makbuşum,richim,semoşum saolun kızlar desteğiniz için .iyki varsınız oluyo böyle bazen .şimdide diziyi bahane edip ağladım rahatladım ohh dünya varmış.ya kapalıçarşıyı izliyomusunuz cemal öldü bende koptum yaa.uff daha yeni evlenmişlerdi.ay hem ağlıyom hem gülüyom sanki gerçek hayret bişey.neyse umarım gelirsinizde azcık muhabbet ederiz..
SEMOŞUM bağladım canım psikopata kaydirigubbakcemile3buaralar geldiler gitmiyolar sonu hayır olur inşallah.sende iyisin inşallah canım.allaha emanet ol .görüşürüz..
derinim nerdesin delümm ezelin yeni bölümü değil gelde azcık kaynatalım...buarada testi yapmaman iyi olmuş sabah ilk idrarla daha iyi olur datlum..
makbuşş sen nerelerdesin bitanem ?gelin hadi yaaa

canım yaa sıkma canını daha erken bence yaa hemen çıkmıyabilir .biraz daha bekle canım olmazsan yine yaparsın.hakkında hayırlısı olsun tatlım..

ohhh yarasın canom inşallah bu iştah artışıda bebikdendir .valla buay çok ümitliyiz hadi inşallah datlum.

oyy tontişimiz gelmişşşŞenizcanım benim bende özledim seni inşallah kaynaturuzz kızzzzz bu gece gelebilsen keşke..neyse iyi bak kendine kuşum sefiyom seniopuyorumnanaktan

ohhh yarasın canom inşallah bu iştah artışıda bebikdendir .valla buay çok ümitliyiz hadi inşallah datlum.

geldim canım benim evet önceki bölüm ama onu da yarım yamalak izlemiştim şimdi bakayım dedim...sen naptın cnm benim...
yaa kıslarr ben dayanamadım testi yaptım:kedi:makbuş canıma okuyacakakannehirya napayımm dayanamadım idrarım da su gibindi zate offf:çok üzgünüm:neyse ben daha çokkk testler yaparım dimi ebrarım bu ilkiydi negatif ama saglık olsun..erken daha erkennn daha döllenmedi benim minişim ben biliyorumkaydirigubbakcemile3

hadi yaa derinim sende aynı ben gibi test elime geçtimi duramıyorum direk banyoda buluyorum kendimikaydirigubbakcemile3
cano sağlık olsun yaa bencede erken daha olmadıysan ümit var bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…