canım benim iyi etmişsin gezmişin anneciginle..gidiyomuş ama üzülme loçkam naapcan bunada şükür dimi..Allah saglık sıhhat versin canım benim...günaydın canlarım dün giremedim dükkaı açmdım anoşumla dışaı çarşıya gtiik gezdik
ebroşum canum merak etmişsin dün açmadı hsvada güzeldi buarada paylaştığın yazıyı çok beeğndim gerçekten okurken çok rahatladım sende iyisin inşalllha cano
gökçoşum canıım tedavin hayırlı olsun inşlalalh en yakın zamnda beişnel biriklte olursun cano bende seni çko özledim pc yapılmış oh daha bol bol sohbet ederiz
lokam canım sen nsaılsın senide çok özledim inşlalh bu defa testi çift görürsün çoşarız vlahi bitanem öp makberim caım sen NSILSIN ARTIK YETER BU KADR GÖZ YAŞI DÖKTÜN SENDE HİÇ UMURSAM AMAÇALRI SENİ ÜZMEK SEN ÜZÜLNÜCE DAH HOŞNUT OLUYORLARDIR SAKIN ÜZME BEİŞDE YANSIR BİTANEM ÖPTÜM
bitanemmmmŞenizyarın sabah yapıcam kısmetse...gerçi şuanda burada olsaydın senin gazınla şimdi yapardım kesinkaydirigubbakcemile3ama bekliyim yaa karışıgım şimdi mi yapsam diyebilmiyorumkismilemerhaba kizlar, prenses negatif cikiyor testkler demek bence de doktora git belki testte cikmiyordur yoksa catlama ignesinden sonra kist bile olsa gelirdi reglen bugune tuhaf geldi bana durum.
makbus bebisi gorucekmissin belki cinsiyeti bile soyler doktorun, saglikla gonlunden ne geciyorsa odur Insallah.
kizlar pek ilerlemiyor sanirim sayfalar ne oldunuz boyle!!
derincim patlat bir test, Insallah canim kadinlarkulubunu ayaga kaldirmis olursunuz bir daha geldigimde guzel haberinle.
ozluyorum sizi kizlar.
sevalcim burda gorunuyorsun nasilsin?
arada kacirdigim bir gelisme oldu mu? gecmise baktim ama buyuk bir olay yok sanirim.
sevilim de hala gelmemis ben de hala haberini bekliyorum ya pes banada:)) Insallah her sey gonluncedir onun.
pasifik de tamamen terk etmis bizi anladigim kadariyla.
betty de gelse keske arada.
aaa nostaljiye daldim hanimlar:))
senamizdan haber goremedim, ne yapti acaba internet olmayinca onla da koptuk.
canımm çokk çokkk çokkk sevindim yaaa Allahım tamamına erdirsin..sorunu-suz bir hamilelik diliyorum esmam çok tebrik ederim datluşşş Şeniz:teytey::teytey::teytey:Şenizslm canlarım
uzun zamandan beri tekrar merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir herkesi çok özledim
size mutlu bi haber vermek için geldim
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
inşallah bundan sonrası sorunsuz bi şekilde devam eder dua edin kızlar
tekrar gelip ayrıntıları anlatırım herkesi öpüyorummm
ayy canım yaaa bende merak ettim bu kıs nerde diye..üzme kendini bitanem..o şerefsizlerinde Allah belasını versin topunu gebertsinler inşallahslm kızlar nasılsınız cok özledım sızı benım morelım cok bozuk
eşimin arkadası şehıt oldu dünden berı esımı tesellı edıyorum allah belalarını versın
bende kötüyüm ıste kızlar
gecmıse fazla gıdemedım kızlar kusurabakmayın
esmacıgım allah analı babalı büyütsün cnm benım
bakkkkk kızıcam yine kuşum yaaa.hani üzülmek yoktu offff:çok üzgünüm:yok canım kan yapmadım .yaa 5 kere test yaptım negatif ümidim yok hiç.belirtide yok zaten .yani adet belirtisi bile yok .bilmiyorum şaşırdım kaldım.neyse senide sıkmayım yaa .kafam çok bozuk buaralar.habire türkü dinleyip ağlıyorum.psikolojim alt üst.eşimde çok kızıyo buhalime .adam naapcağını şaştı benim elimden.mafoldumben
ah canımsın yaaaa kıyamam sana aglama bersum benim:teselli:eşin çok harika şeyler yazmışşşherşey bebek degil çok yıpratma kendini canım arkadasım.Şenizbakın hepimiz aynı durumdayız ve bi ortak noktamı da eşlerimizin bize verdigi sonsuz deger ve bize olan aşkları..Allahıma çok şükür...:Saruboceq:kızlar ben iyiyim saolun sadece ne pişirsem diye onu düşünüyorum buzlukta bişeylerim vardır onlardan pişireyim bariii
ebroşumklava: klava: klava:kızıyorum bak umutsuz olmak yok yarınlardan umutlu olmak var her yeni gün bir umut demez miydin sen aslında sana böyle diyorumda dünde bana gelenler geldi açtım defterimi döktüm içimi ağladım sonra rahatladım ama adamı üzdüm 4 e kadar uyumamış benim adam wordda bana yazmış pc ye kaydetmiş öğle arası okudum üzüldüm farkında olmadan onuda çok üzmüşüm onu üzmeye hakkım yok hiç olmazsa onun için daha güçlü olmaya karar verdim
canım gökçem ilaçların inşallahhh şifa olacak ve hemen hamile kalacaksın ben inanıyorum canım benim..içini rahat tut sen...eni de çok öpüyom kuşummm cnm benimŞeniz:CüvCüv:ay içimden geldi hamiş simile ekledim:)))haa bide ilaçlarımı aldım bugün akşam içmeye başlıyıcam şifa olur bana inş sonrada gelir minigimmmm inşş kızlar ay bidekilo yapıyo demez mi dr umm .. sinir oldum yaa daha aldıgım kiloları vermeden yeniden alcam diyete başla diyo sanki yapması kolay önce kendi diyet yapsın göbegini eritsin deeelmmiii neyse sinir olmadan kaçam ben görüşmek üzre fıstıklar..
evt gökçceim bakıodum geçmişe benimde moralim bozukta adetim gecikti ümitlendim test yaptım çıkmadı tabiki zaten çıksa şaşardımama hala gelmedi öff öle iştee öpt cnm bende senii
sevalcim sen naptın çatladımı yumurtan gidiosun dimi doktora bittimi takip?
canım başınız sağolsun Rabbim ailesinede sizlerede sabır versinmafoldumbenslm kızlar nasılsınız cok özledım sızı benım morelım cok bozuk
eşimin arkadası şehıt oldu dünden berı esımı tesellı edıyorum allah belalarını versın
bende kötüyüm ıste kızlar
gecmıse fazla gıdemedım kızlar kusurabakmayın
esmacıgım allah analı babalı büyütsün cnm benım
ya aslında boşyere kendimizi üzüyoruz ben artık oluruna bırakma kararı verdim .yoruldum sevalim yaa.9 yıldır aynı konu .doktora git gel sonuç sıfır.aman birazda gitmeyim diyorum.zaten eşimde artık bırakalım bukonuyu diyo .tedavi falan olma diyo .bakalım yeni günler negetirecek...
ebroşummm ya sen yinemi duygusallaştın kıyamam sana bitanem :teselli:ne desem teselli etmez ama sen her zaman en iyisini bilirsin ne karar verirsen ver her zaman yanındayızopuyorumnanaktanyok canım kan yapmadım .yaa 5 kere test yaptım negatif ümidim yok hiç.belirtide yok zaten .yani adet belirtisi bile yok .bilmiyorum şaşırdım kaldım.neyse senide sıkmayım yaa .kafam çok bozuk buaralar.habire türkü dinleyip ağlıyorum.psikolojim alt üst.eşimde çok kızıyo buhalime .adam naapcağını şaştı benim elimden.mafoldumben
oyy canom ilaçları almışın hadi inşallah şifa verir sana kiloyuda takma pek elbet verirsinhaa bide ilaçlarımı aldım bugün akşam içmeye başlıyıcam şifa olur bana inş sonrada gelir minigimmmm inşş kızlar ay bidekilo yapıyo demez mi dr umm .. sinir oldum yaa daha aldıgım kiloları vermeden yeniden alcam diyete başla diyo sanki yapması kolay önce kendi diyet yapsın göbegini eritsin deeelmmiii neyse sinir olmadan kaçam ben görüşmek üzre fıstıklar..
nan delü yapma sakın bee sabah yap bende çok sabırsız davranmıştım ama sabahıda beklemiştimkızz makbuşşş tam zamanında geldin bitanem naapayım ben yaaaaa.
aşkitom şimdilik çıkıyorum banyoya giricem msne geldiğinde çağrı at bana tamam mı öptüm seni hee sakın test yapmaaa opuyorumnanaktan
evt gökçceim bakıodum geçmişe benimde moralim bozukta adetim gecikti ümitlendim test yaptım çıkmadı tabiki zaten çıksa şaşardımama hala gelmedi öff öle iştee öpt cnm bende senii
sevalcim sen naptın çatladımı yumurtan gidiosun dimi doktora bittimi takip?
kıslarr sayfayı çok işgal ettim ama ben deli gibi yemek yiiiyom yaaaabilmiyorumkismile
işten geldim elim ayagım titriyo resmen yicek arıyom..oysa ki gündüz ne çok ekmek yedim...ne bulursam götürüyom geldigimden beridir nolcak bu halim yaaa...
oyy tontişimiz gelmişşşŞenizcanım benim bende özledim seni inşallah kaynaturuzz kızzzzz bu gece gelebilsen keşke..neyse iyi bak kendine kuşum sefiyom seniopuyorumnanaktaniyi akşamlar dicektim ki kimsecikler de yokk biraz geçmişe göz attım esmacım tebrik ederim canı darısı bütün kknın başına olur inşş
ebroşşş psikopata bağlamışınn ne bu haller canomm arada hepimizi hafakanlar basıyo ama duadan başka elden ne gelir kii şimdi diyeceksin ki sen rahatsın konuşursun tabii ama nede olsa o günleri 5 yıl yaşadım seni bi daha böyle görmicemmm döverim heeeee
gökçem delü karı bana niye haber vermiyon naann genetiğiyle oynan mış gıda şaka bi yana canım geçmiş olsun rabbim ilaçları vesile kılsın en kısa zman da bebeğini sana yollasın inşşş
günüm senden naber kuşumm
sevall anmacığın dönüyo hee tek klacan yine
makbuşum senlede görüşemez olduk canım senden naber yiğenim nasıl
derin karısıııı senide çooooooooooook özledim bi akşam güzelce burada kaynatmak istiyomm
bersum iyiolmana sevindim hep iyi ol inşş
senacım sen nasılsın gülüm herşey yolundadır inşş
bende iyice ağırlaştım bir şey yaptığım da yok genelde anneme ve kayınvaldeye kalmaya gidiyom o yüzden nete de giremez oldumm sizlerle sohbeti çok özledim yaa en kısa zaman da koyu bi sohbet yaparız inşşş
derinim,makbuşum,richim,semoşum saolun kızlar desteğiniz için .iyki varsınız oluyo böyle bazen .şimdide diziyi bahane edip ağladım rahatladım ohh dünya varmış.ya kapalıçarşıyı izliyomusunuz cemal öldü bende koptum yaa.uff daha yeni evlenmişlerdi.ay hem ağlıyom hem gülüyom sanki gerçek hayret bişey.neyse umarım gelirsinizde azcık muhabbet ederiz..
SEMOŞUM bağladım canım psikopata kaydirigubbakcemile3buaralar geldiler gitmiyolar sonu hayır olur inşallah.sende iyisin inşallah canım.allaha emanet ol .görüşürüz..
derinim nerdesin delümm ezelin yeni bölümü değil gelde azcık kaynatalım...buarada testi yapmaman iyi olmuş sabah ilk idrarla daha iyi olur datlum..
makbuşş sen nerelerdesin bitanem ?gelin hadi yaaa
ohhh yarasın canom inşallah bu iştah artışıda bebikdendir .valla buay çok ümitliyiz hadi inşallah datlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?