"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende geldim makbuşummmm..yarın gidiyon he olsun cano geç olsun güç olmasın..
bende bugün hiç giremedim.işlerle ugraştım kaynanama gittik oradada net yok malum.
eve geldik 7 gibi ama işlerim tam bitmemişti birsürü iş çıkardım kendime.
testi dün yapmıştım canlarım okumayanlar için diyim negatifti..
sabah kociş tutturdu ilk idrarla yine yap diye:))
gitti aldı yaptım bişey çıkmadı yine...yaptıktan 1 saat sonra falan evden çıktık.eve geldigimde yine bi silik çizgiakannehirtabiki negatif yinede çünkü çok zaman sonra belirmiş.4-5 gün sonra yenilerim testi merak etmeyin:))

ebroşumm sen hamile kalıcam canım yada hamilesin inşallah yaaa o rüyadan çok etkilendim şimdi..okuyunca direk böyle düşündüm..hayır olsun.

makbuşş niree kaçtın yaffff((
biz kardeşçigime gidiyoruzalkisalkisalkisgelince girebilirsem görüşürüz öptümmm.

derinim kusura bakma canım telefonla görüşüyodum..sağol tatlım yaa bende diyorum vardır bunda bi hayır diye neyse zeynoya gidiyonuz demek iyi eğlenceler canım size

kızlarr ben geldim.bu gün yine nöbetteyim.gündüz giremedim eşim bilg götürdü.geçmişide okumak istedim ama çok yazmışsınız yaaaa..bu arada kızlar ya akıntım arttı ve acayip regly sancısı çekiyorum ve göğüs bölgemde sivilceler çıkmaya başladı neden olabilir acaba bir fikriniz varmııı

bu arada ebrarcım rüyan çok güzelmiş.inşallah hamilesindir.bende rüyamda yeni hamile olan arkadaşım var onu gördüm karnı büyümüş onu seviyordum hayırdır bakalım.derinim test umarım yanlıştır ve 3-4gün sonra hamiş haberini alırız

masalcım günün ne zaman canım ya göğüste sivilce neden çıkar bilemiyorum canım akıntıda adet zamanı normal ama hamişliktede artar.valla canım belirtiler birbirine çok yakın hatta aynı..inşallah olmazsında sürpriz olur sana

30aralıkta olmuştum.yumurtlama zamanımda geçen haftaydı.ama ağrı ilkdefa bu kadar yoğun ya bilemiyorum makbuşcum yaaa

CANIM BENDE ÖYLE OLMASINI UMUYORUM YA İNŞALLAH DEDİGİN GİBİDİR.
senin de inşallah gelmez canım benim sürpriz yapsın minigin sana inşallah:Saruboceq:
derinim kusura bakma canım telefonla görüşüyodum..sağol tatlım yaa bende diyorum vardır bunda bi hayır diye neyse zeynoya gidiyonuz demek iyi eğlenceler canım size
olsun cnm evet zeynodayız samanyoluna bakıyoz da reklam arasında bi bakam dedim.
bizimkiler play satation taktı daalsanaalsanasmilebizde pc den izlemeye çalışıyoz diziyiboshayallersmileboshayallersmile

bugün aşılama tedavisi için gittim dr normalde bugün başlancaktı ama değerlere baktı sayı az ama canlı %71 olur 4 ay bekleyelim progestan kullan dedi ama kafam feci karışık herife çaktırmasamda :))diğer iki dr aşılama yapalım bu değerler aşılama için ideal derken asıl dr um bekleyelim diyo bu arada salonda beklerken gelen hamişlere kıskançlıktan nasıl baktım tahmin edin ama fesatça değil imrenerek inş bizlerde zamanı gelince göbişimizi son noktasına kadar gere gere dolaşırız inşşşş

masal sultan şuan aynı sorun bendede var adetimi şubat 7 de bekliyorum henüz var ama sağ kasık bölgemde feci ağrı ve fazlasıyla akıntım başladı ( ilkkez hiç akıntım olmazdı)göğsümde sivilce yok ama kaşıntı var üşütmüş olabilirmiyiz acaba geçmiş olsun

canım benimde 16 ocakta yumurtam çatladı diye hissettim.ama akıntıyı bariz dururken hissediyorum.30ocakta regly olmam lazım ama bu kadar erken sancı ne bilim yaaa

hoşgeldin inşallah güzel vakit geçirir doğru paylaşımlar sunarız birbirimize

kızlar bende en son 27 kasımda hasta oldum eşim o süre içinde yanımdaydım29 kasımda yanımdan ayrıldı.sonra 1-2 ocakta yanımdaydı..eşimle ayrı şehirlerdeyiz.ben 4 ocak 10 ocak arası Farlutel içtim.hala hasta olmadım.( farlutel kullanıpta hasta olmayan var mı aranızda.
doktor beni deli etti.ultasyona göre gebelik var diyor ama kan ve idrarda çıkmıyor.o zamnada olmaz diyor.sizce benim durum ne olabilir.belirtilerin bir çoğu var.kasıklarda sancı sabah mide bulantısı mide yanması,uyku isteği,karnımda gaz vs...

yazdıkalrının öncesini takip edemediğim için çatlama iğn veya onun için tedavi görüyomuydun bilmiyorum ama dedimya aynı durum bendede söz konusu akıntıyı otururken yürürken hissediyorum beyaz katı kokusuz ve kremsi bişi ağrı tek tarafımda ama bu regl sancısı değil yumurta çatlamasından ziyade patlamak üzereymiş gibi akıntının çok sebebi var biliyosun enfeksiyon üşütme vs.ağrıda üşütmekten olabilir ama dediğim gibi tedavi oluyosan beklediğin bi sonuçta olabilir ama lütfen ümitlenme derim allah korusun beklediğimiz sonucu alamayınca insan çöküyo ((

ooo seninkinin cinsiyeti belli olcak nerdeyse :teytey: bebek en az 1buçuk aylıkken anne rahmine düşermiş o süre dolmadan ultrasonda bişi görünmez diye biliyorum o akıllı dr una soraydınya kullandığım ilaçtanmı olmuyorum yada nedir görüşünüz diye ancak özel muayanehanelere çağırmayı biliyolar sinir olmaya başladım bu dr lara bide yemin ediyolar ya madem belirtilerin var biraz dikkat et bakalım ii bi merkezde kan verdinmi evde test yaptıınmı nebileyim ben hiç ham.kalamadımki ne desem yalan olabilir sadece bilgilerime dayanarak yazıp çiziyorum hadi hayırlı haberler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…