"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum çıkmazmı yaa maşallah büyüyo bizim paşa ..
ya inanmıycan ama paşayı yazdım ben bile şaşırdım .içimden geldi .hadi hayırlısı yaa..

kızlar benim çıkmam lazım.iyi geceler hepinize.bu arada değeri bilmiyorum telde negatif çıkınca değeri sormadım kapattım

sendemi ebroşumm ya herkes diyor erkek geçiyor içimden diye benim için farketmiyor hayırlısı sağlıklısı olsunda yeter

valla makbuş bibaktım paşa yazmışım.belki inanmıycan ama öyle ..hayırlısı olsunda sağlıklı sıhhatli inşallah.hiç farketmez bitanem ..

amin bitanemmm az kaldı 3 hafta sonra gösterirse kendisini hayırlısıyla öğrenicez cinsiyetini

evet canım eşim çağırıyooo.bugün gündüz çalıştım öptüm hepinizi

makbuşum derin erken kaçmış yoksam ondada uyku durumlarımı varki?valla baya belirtisi var inşallah bisüprizde oyapar..

valla bilemiyorum canım pek heveslendirmek istemiyorum ama benimde içimden o geçiyor inşallah vardır

bizde seni öptük masalcım git kocişinin yanına ..
makbuşum az kalmış yaa hayırlısıyla gösterir kendini inşallah..

valla makbuş haklısın yaa heveslendiriyoruz sonra olmayınca bizde çok üzülüyoruz.inşallah vardırda gerçekten 2010nun bombası olur yaa..

ebroşumm kusuruma bakmazsan bende kaçıyım artık hiç uykum yok ama şişkom uyudu :)))hamama gittiler ya rahatlamış horul horul uyuyor sabahta erken kalkarım muhtemelen kızlar gidicek..neyse öptük sizi kocaman kocaman Allaha emanet ol rüyanda meleğini gör inşallah iyi uykularopuyorumnanaktan:gitme:

makbuşum gidin canım .minişde dinlensin sende .
oo sizin balayıda başlıyo desene hadi gözünaydın .görüşürüz canom.iyi uykular.

ne demezsin ebroşumm ne balayı hemde :)) adamdan köşe bucak kaçıyorum kaydirigubbakcemile3

neyse bu defa hakkaten kaçtım makbuş kaçarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…