selam hanımlar güzel bir pazar diliyorum.herşey güzel gönlünüzce olsun.
burda kar hala devam ediyo ve inanılmaz soğuk var.allahım evi barkı olmayanlara yardım etsin...
canım yaa dünde yazmıştım allah sabır versin bende 3 meleğimi yolladım cennete .çok zor ama insan alışıyo zamanla .tez zamanda yeniden gelir inşallah minişin..slm canmm hatrımı sormuşsun çok sağol...iyi olmaya çalışıyorum daha yeni bebeğimi kaybettim çok üzgünüm hala inanamıyorum gittiğina :gitme:
slm güzel bi pazar diliyorum hepciginizeeeeeeeee
derinim adet oldun demek bizde ümitlenmiştik hayırlısı tatlım inş kürler işe yarar gelir minigin
semoşuum geçmiş olsun canım inş miniklerin zamanında gelirler annesini üzmezler kib öp
esmam eltim geçmş olsun sanada canım havalar sogudu dikkat et bol bol sıv al inş atlatırsın hemececik canım
ebroşş senide kaçırdım fıstıkım
inşallah ebrar cım...sanada çok geçmiş olsun 3tane azda değil...seninkiler nekadarlık tı kaybettiğinde?
çok saol canım yaa .
benim ilki 2,5 aylıktı
ikincisi 6 haftalıktı
sonuncusuda 8. haftaya girmiştik.bende pıhtılaşma problemi var .düşüklerimin sebebi oymuş.allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin..
canmm kan pıhtılaşman varsa birsonraki hamileliğin başından itibaren iğne olman gerekir dr. bişey söylemedimi?benim arkadaşım senin gibiydi şimdi hamile 5aylık oldu bile ama kollarından hergün ilk 4ay iğne vuruldu. sanada böyle bişeye yapıcaz diye söylemediler mi?
inşallah herşey çok güzel olur canmm allahın izninle busefer bebeğine kavuşursun sağsaplim.evet tatlım bende hamile kalınca iğneye başlıycam.yeni öğrendiğim için şuanda sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum.inşallah hamile kalırımda busefer sağlıkla kavuşurum minişime..
rabbim arkadaşının bebişini ona bağışlasın inşallah.
azizecim senin galiba 1 tane evladın var .allah bağışlasın canım.
inşallah zeynim çok sagol canımŞenizcanim hakkinda hayirlisi olsun insallah dedigin gibi kistler temizlenir bebise güzel bir yer acilirhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım semoşum çok sagol..alırsam yollarım adresi teşekkür ederimŞenizbakarsın o vesilem olurzemuszemusgökçemm ebroş derin gün seval sena zor rich ve ismini syamadığım bütün kızlar en kısa zamanda rabbim meleklerinizi gönderecek inş
her sabah namazında aklıma geldikçe isminizi vererek dua ediyommm
derinim unutmadan diyim canım bende pressed aldımm 2 veya 3 tanesinin kullandım spnra kullanmadım öylece duruyo içerde amerikadan getirttim eğer kullanırsan sana yollıyım kuşummm
tarihi geçmesin bi işe yarasınnnn bana haber verrr
evet bebişim geldi ama napalım..ben degilde sizi çok umutlandırdım sanırım :sinifsinif:ama o civanperçemini de içicem birazdan.yarın soganımı alıcam evdekiler çok büyük kafam kadarsırnaşık şeydemek geldi kırmızılar hayırlısı olsun derinim ya bu ay baya umutlandık ama kısmet..testlerde anormalleşti artık :1hug:
semoşum özledim kız seni yok gitmediler daha analarının keyfini bekliyorlar
sagol esmacım evet içicem yine bakalım temizlesin biraz daha..ben onun çok işe yaradıgını düşünüyorum.adetlerim çok daha fazla geçerdi.ama artık en fazla 10-15 gün geçiyo.daha iki ay yapsam iyice eritirim diye düşünüyorum.slm tatlışlar
derincim hayırlısı canım hayırlısıküre başlaman iyi olur bencede
ben de 2 gündür çok hastayım kızlar yaaa onun için giremiyorum:çok üzgünüm:
burun tıkanmış öksürük halsizlik çok kötü oldum
ilaç da kulanamıyorum ıhlamurlarla kuşburnuyla dinlenmeyle iyileşmeye çalışıyorum
bugün biraz daha iyi gibiyim
hepinize güzel pazarlar diliyorum canlarım görüşürüzopuyorumnanaktan
amin inşallahhh gökçemmmm sagol hayatımŞenizslm güzel bi pazar diliyorum hepciginizeeeeeeeee
derinim adet oldun demek bizde ümitlenmiştik hayırlısı tatlım inş kürler işe yarar gelir minigin
semoşuum geçmiş olsun canım inş miniklerin zamanında gelirler annesini üzmezler kib öp
esmam eltim geçmş olsun sanada canım havalar sogudu dikkat et bol bol sıv al inş atlatırsın hemececik canım
ebroşş senide kaçırdım fıstıkım
aaa canım hayırdır ya neyin varkızlar çok kötüyüm
ne olur bana dua edin Allah rızası için kafayı yicem hiçbişe yolunda gitmiyo
kızlar nerelerdesininz gelin siizi bekliyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?