"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar güzel bir pazar diliyorum.herşey güzel gönlünüzce olsun.
burda kar hala devam ediyo ve inanılmaz soğuk var.allahım evi barkı olmayanlara yardım etsin...

slm canmm hatrımı sormuşsun çok sağol...iyi olmaya çalışıyorum daha yeni bebeğimi kaybettim çok üzgünüm hala inanamıyorum gittiğina :gitme:

slm güzel bi pazar diliyorum hepciginizeeeeeeeee
derinim adet oldun demek bizde ümitlenmiştik hayırlısı tatlım inş kürler işe yarar gelir minigin
semoşuum geçmiş olsun canım inş miniklerin zamanında gelirler annesini üzmezler kib öp
esmam eltim geçmş olsun sanada canım havalar sogudu dikkat et bol bol sıv al inş atlatırsın hemececik canım
ebroşş senide kaçırdım fıstıkım

slm canmm hatrımı sormuşsun çok sağol...iyi olmaya çalışıyorum daha yeni bebeğimi kaybettim çok üzgünüm hala inanamıyorum gittiğina :gitme:
canım yaa dünde yazmıştım allah sabır versin bende 3 meleğimi yolladım cennete .çok zor ama insan alışıyo zamanla .tez zamanda yeniden gelir inşallah minişin..

delüüüüülaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kaçırdın tabiiikötükedihüso
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah ebrar cım...sanada çok geçmiş olsun 3tane azda değil...seninkiler nekadarlık tı kaybettiğinde?

inşallah ebrar cım...sanada çok geçmiş olsun 3tane azda değil...seninkiler nekadarlık tı kaybettiğinde?

çok saol canım yaa .
benim ilki 2,5 aylıktı
ikincisi 6 haftalıktı
sonuncusuda 8. haftaya girmiştik.bende pıhtılaşma problemi var .düşüklerimin sebebi oymuş.allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin..

canmm kan pıhtılaşman varsa birsonraki hamileliğin başından itibaren iğne olman gerekir dr. bişey söylemedimi?benim arkadaşım senin gibiydi şimdi hamile 5aylık oldu bile ama kollarından hergün ilk 4ay iğne vuruldu. sanada böyle bişeye yapıcaz diye söylemediler mi?

evet tatlım bende hamile kalınca iğneye başlıycam.yeni öğrendiğim için şuanda sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum.inşallah hamile kalırımda busefer sağlıkla kavuşurum minişime..
rabbim arkadaşının bebişini ona bağışlasın inşallah.

inşallah herşey çok güzel olur canmm allahın izninle busefer bebeğine kavuşursun sağsaplim.
azizecim senin galiba 1 tane evladın var .allah bağışlasın canım.

evet tatlım bir oğlum var 8yaşında. bir kardeşi olması için sabırsızlanıyo.
senin yaşın kaç canmm?

kızlar çok kötüyüm
ne olur bana dua edin Allah rızası için kafayı yicem hiçbişe yolunda gitmiyo

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah dedigin gibi kistler temizlenir bebise güzel bir yer acilirhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallah zeynim çok sagol canımŞeniz
canım semoşum çok sagol..alırsam yollarım adresi teşekkür ederimŞenizbakarsın o vesilem olurzemuszemus
demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun derinim ya bu ay baya umutlandık ama kısmet..testlerde anormalleşti artık :1hug:

semoşum özledim kız seni yok gitmediler daha analarının keyfini bekliyorlar
evet bebişim geldi ama napalım..ben degilde sizi çok umutlandırdım sanırım :sinifsinif:ama o civanperçemini de içicem birazdan.yarın soganımı alıcam evdekiler çok büyük kafam kadarsırnaşık şey
sagol esmacım evet içicem yine bakalım temizlesin biraz daha..ben onun çok işe yaradıgını düşünüyorum.adetlerim çok daha fazla geçerdi.ama artık en fazla 10-15 gün geçiyo.daha iki ay yapsam iyice eritirim diye düşünüyorum.
sanada çok geçmiş olsun dikkatli ol vall.dedigin gibi ilaç da içemezsin...artık doktora gitsen kuşum?nedir ne degildir meraklandım ben:))kaç haftalık falan ögren kız nasıl duruyondelikafadulden
amin inşallahhh gökçemmmm sagol hayatımŞeniz
kızlar çok kötüyüm
ne olur bana dua edin Allah rızası için kafayı yicem hiçbişe yolunda gitmiyo
aaa canım hayırdır ya neyin var(
kızlar nerelerdesininz gelin siizi bekliyommm

ben geldin canoo ama çıkıcamm kocişe yicek bişeyler hazırlıcam.dışarı çıktık dolaştık biraz.demin geldik yemek yemedi daha..maç özetlerine bakarken bi bakınayım dedim.boshayallersmile

kıslarrr kasıklarım berbat agrıyorrrr...az sonra bişeyler atıştırıp civanperçemli karışımlı çayımı içicem.içindeki tüm bitkiler kadın hastalıkları için birebirmiş.agrılarada tabi.neyse şimdi kaçtım kıslar iyi bakın kendinize.semoşum kalamıyom canom kusuruma bakma iyi bak kendine öptüm.

Son düzenleme:
iç derinim yarasın benim hastayken çok ağırırdı kasıklarım ben kekik içerdim iyi gelirdii
derinim ne zaman istersen sana yollıyım canım adresi veririsn bana vesile olur inşşşşş
işe de yaramış olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…