canım hayır olsun neyin varkızlar çok kötüyüm
ne olur bana dua edin Allah rızası için kafayı yicem hiçbişe yolunda gitmiyo
semoşş ben geldim sen nerdesin kuşumyafff kızlar gelin hadi birazdan çıkıcam iki lafın belini kırardık yaaa özlemiştim koyu bi sohbeti
sanada iyi akşamlar ablacım iyisindir umarımopuyorumnanaktaniyi aksamlar kizlaropuyorumnanaktan
saol canım allah razı olsun .inşallah herşey çok güzel olur canmm allahın izninle busefer bebeğine kavuşursun sağsaplim.
evet tatlım bir oğlum var 8yaşında. bir kardeşi olması için sabırsızlanıyo.
senin yaşın kaç canmm?
canım hayırdır yaa .iyisin inşallah .sorun herneyse biran önce çözümlenir inşallah..kızlar çok kötüyüm
ne olur bana dua edin Allah rızası için kafayı yicem hiçbişe yolunda gitmiyo
oyy tatlı hamişim yanlızmı kalmış kıyamam sana datlum.öptümmkızlar nerelerdesininz gelin siizi bekliyommm
canom yaa şifa olsun inşallah.kıslarrr kasıklarım berbat agrıyorrrr...az sonra bişeyler atıştırıp civanperçemli karışımlı çayımı içicem.içindeki tüm bitkiler kadın hastalıkları için birebirmiş.agrılarada tabi.neyse şimdi kaçtım kıslar iyi bakın kendinize.semoşum kalamıyom canom kusuruma bakma iyi bak kendine öptüm.
canom ben geldim sen yoksun nerdesin bakıyım.biraz daha iyisin inşallah.gerçi bende çok kalamıycam misafir var .bi fırsat buldum bakıyım dedim...aa kıslarr nerelerdesiniz yaa..
ebrarım da gelmemiş(
gökçem naber kuşummmm bi ikimiss varız kızz gel kaynatak:hulya:
makbuşum bitanecikim niçinn çıktın hemen((
ay kıslar işlerim anca bitti..yayıla yayıla tv izleyerek bişeyler yedik kocişle..sonra mutfagı topladım.buzdolabındaki fazlalıkları çıkardım yıkansın diye hiç sevmiyom birikince kötü oluyor...şimdi de civanperçemimi demledim geldim..çok agrım var kıslar inşallah iyi gelir(
ben geldim ama kimse yokkkkkkkkk
biliyom cano yaa .geçen günde alıntı yapmışsın altına yazmamışsın .olabilir insanlık hali herkes senin kadar uğraşmıyo zaten.beni düşündüğünü biliyorum buyeter..
derinim evet yaa richide merak ediyorum umarım hepsi iyidir...
sen naaptın?iyimisin cano?
sabah okuyunca şok oldum artık ciddiyim testlere güvenmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?