"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yafff kızlar gelin hadi birazdan çıkıcam iki lafın belini kırardık yaaa özlemiştim koyu bi sohbeti

kızlar çok kötüyüm
ne olur bana dua edin Allah rızası için kafayı yicem hiçbişe yolunda gitmiyo
canım hayır olsun neyin var ( dualarımız seninle inşallah herşey düzelir
yafff kızlar gelin hadi birazdan çıkıcam iki lafın belini kırardık yaaa özlemiştim koyu bi sohbeti
semoşş ben geldim sen nerdesin kuşum
iyi aksamlar kizlaropuyorumnanaktan
sanada iyi akşamlar ablacım iyisindir umarımopuyorumnanaktan

aa kıslarr nerelerdesiniz yaa..
ebrarım da gelmemiş(
gökçem naber kuşummmm bi ikimiss varız kızz gel kaynatak:hulya:
makbuşum bitanecikim niçinn çıktın hemen((

ay kıslar işlerim anca bitti..yayıla yayıla tv izleyerek bişeyler yedik kocişle..sonra mutfagı topladım.buzdolabındaki fazlalıkları çıkardım yıkansın diye hiç sevmiyom birikince kötü oluyor...şimdi de civanperçemimi demledim geldim..çok agrım var kıslar inşallah iyi gelir(

derinim altta görünmüyon canım çok duramıycam kocisin dogum günü bugün onda kaçma m gerek sen nasılsın

ayy akçtın mı yaaa tühh bende salaklık seni çagırdım başka topice daldım((
neyse cnm kocişini yanlız bırakma.nice yıllara...öptüm seni.

saol canım allah razı olsun .
rabbim evladını sana bağışlasın inşallah..maşallah büyütmüşsün ikincide sağlıkla gelir inşallah..
canım ben 32ye girdim yaşda gidiyo yani..
kızlar çok kötüyüm
ne olur bana dua edin Allah rızası için kafayı yicem hiçbişe yolunda gitmiyo
canım hayırdır yaa .iyisin inşallah .sorun herneyse biran önce çözümlenir inşallah..
kızlar nerelerdesininz gelin siizi bekliyommm
oyy tatlı hamişim yanlızmı kalmış kıyamam sana datlum.öptümm
canom yaa şifa olsun inşallah.
buarada bana alıntı yapmamışsın unuttunmu beni yoksam :sinifsinif:
canom ben geldim sen yoksun nerdesin bakıyım.biraz daha iyisin inşallah.gerçi bende çok kalamıycam misafir var .bi fırsat buldum bakıyım dedim...
ben geldim ama kimse yokkkkkkkkk

datluş yine karşılaşamadık yaaa.:gitme:
özledimmmm muhabbet etmeyi .hadi öptümmm

nurcum sende hoşgeldin .naber nerelerdesin bakıyım.
kızlar bide sevali çok merak ediyorum ikigün oldu gelmedi yaa..

canım ebrarımm yapmamış mıyımm Allah beni neetmesinalsanaalsanasmilevallah hepinize yaptım sanıyom kısma bebiş ben unutur muyum heç seni..ama altta yazdıgımda demişim bakk ebrarım gelmedi diyeeeeyvahedigeldismile:tomato:

biliyom cano yaa .geçen günde alıntı yapmışsın altına yazmamışsın .olabilir insanlık hali herkes senin kadar uğraşmıyo zaten.beni düşündüğünü biliyorum buyeter..

biliyom cano yaa .geçen günde alıntı yapmışsın altına yazmamışsın .olabilir insanlık hali herkes senin kadar uğraşmıyo zaten.beni düşündüğünü biliyorum buyeter..

ay valla mııııı:çok üzgünüm:yapmamışsımdır oluyo bazen öyle yaaa...
sagol cnm benim ben hepinizi düşünüyom valla..elimde olsa uzunnn uzunnn tüm topice girenlere yazarım ama vakit olmuyo.
ayy çayımı içtim cano iyi geldi valla yaaa..

derinim evet yaa richide merak ediyorum umarım hepsi iyidir...
sen naaptın?iyimisin cano?
sabah okuyunca şok oldum artık ciddiyim testlere güvenmiyorum..

derinim evet yaa richide merak ediyorum umarım hepsi iyidir...
sen naaptın?iyimisin cano?
sabah okuyunca şok oldum artık ciddiyim testlere güvenmiyorum..

valla biraz iyi geldi bi rahatlama oldu kasıklarımda...işin ilginci ilk oldugumda çok aşırı gelir benim 1 gün..ama zorla söküyo şimdi.evet bende bir kere daha ve en kesin tecrübeyle o testlere güvenmemek gerektigini anladım canım...sende gördün olayı.

iyi canım inşallah daha iyi olursun.benimde ilk gün baya sancım oldu .uzun süre olmayınca oluyo böyle şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…