haklısın derinim ama biliyosun nemucizeler okuduk biz kkda .rabbim bizlerede nasip eder inşallah..
ya bilmiyorum kızlar ama bu ay kendimi bi acaip hissediyorum.kasıklarım bi garip agrıyor..adet agrısı da olabilir bu..ama böylee derinn bi sancı vuruyo sol kasıgıma hep..degişik yani anlatamıyorumda.
maşallah tunişe canım.allah nazardan korusun size bağışlasın inşallah..
canım geçmiş olsun çok üzüldüm :teselli:Rabbim birdaha yaşatmasın inşallahiyi akşamlar arkadaşlarr...bende 3hafta önce bebeğimi kaybettim...3ayım dolmuştu ama kalbi durmuş aldılar bebeğimi...dr.um 2ay zaman verdi tekrar hamile kalmak için. inşallah bu sefer olur.
tebrikler canım Allah sağ salşm kucağınada almayı nasip etsin..hamileyimmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv:
herkese günaydınnnnopuyorumnanaktaniyi bir pazar günü geçirmenizi diliyorum canlarımmmŞenizişe gitmeden bi bakayım dedim..hemde haber vereyim dedim.karın agrılarımın kasık batmalarımın sebebi belli oldu bu sabah regl oldum kıslarr..sizi de meraklandırdım testi söyleyerek...anammm bi agrım varki şuanda sormayın gitsin.kafamçokkarıştıama çok bekletmeden geldi ya şükür valla.iki ay olmadıgım da oluyo normalde...şimdi bu adetle birlikte sogan kürü yapıcam kızlar kistleri iyicenek söksünzemuszemusbebişe temiz yatak kalsın dimi ama
demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun derinim ya bu ay baya umutlandık ama kısmet..testlerde anormalleşti artık :1hug:herkese günaydınnnnopuyorumnanaktaniyi bir pazar günü geçirmenizi diliyorum canlarımmmŞenizişe gitmeden bi bakayım dedim..hemde haber vereyim dedim.karın agrılarımın kasık batmalarımın sebebi belli oldu bu sabah regl oldum kıslarr..sizi de meraklandırdım testi söyleyerek...anammm bi agrım varki şuanda sormayın gitsin.kafamçokkarıştıama çok bekletmeden geldi ya şükür valla.iki ay olmadıgım da oluyo normalde...şimdi bu adetle birlikte sogan kürü yapıcam kızlar kistleri iyicenek söksünzemuszemusbebişe temiz yatak kalsın dimi ama
semoşum özledim kız seni yok gitmediler daha analarının keyfini bekliyorlariyi pazarlar kızlarr derinim küre devam bebeğe selammm kistleri eritecek ohhhh
kızlar dün benimde ağrım vardı korktum bi ara sonra geçtii dua edin kızlar zamanında gelsin meleklerimm
kimseciklerde yok pazar nede olsa
makbuşum senden naber kızlar gitti mi balayı başladı mı heeee
inanmıyorum yaa bu testler harbi kafayı yemiş demekki .hay allahım yaa cano hayırlısı olsun inşallah üzüldüm ama yapıcak bişey yok yinede gelmeside güzel .düzene girmeye başladı canım.inşallah dediğin gibi temizlenirde bebiş için hazır olur..herkese günaydınnnnopuyorumnanaktaniyi bir pazar günü geçirmenizi diliyorum canlarımmmŞenizişe gitmeden bi bakayım dedim..hemde haber vereyim dedim.karın agrılarımın kasık batmalarımın sebebi belli oldu bu sabah regl oldum kıslarr..sizi de meraklandırdım testi söyleyerek...anammm bi agrım varki şuanda sormayın gitsin.kafamçokkarıştıama çok bekletmeden geldi ya şükür valla.iki ay olmadıgım da oluyo normalde...şimdi bu adetle birlikte sogan kürü yapıcam kızlar kistleri iyicenek söksünzemuszemusbebişe temiz yatak kalsın dimi ama
semoşum benim çok saol allah razı olsun .rabbimde seni evlatlarına bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah vakitleri geldiğinde.öptümmmgökçemm ebroş derin gün seval sena zor rich ve ismini syamadığım bütün kızlar en kısa zamanda rabbim meleklerinizi gönderecek inş
her sabah namazında aklıma geldikçe isminizi vererek dua ediyommm
derinim unutmadan diyim canım bende pressed aldımm 2 veya 3 tanesinin kullandım spnra kullanmadım öylece duruyo içerde amerikadan getirttim eğer kullanırsan sana yollıyım kuşummm
tarihi geçmesin bi işe yarasınnnn bana haber verrr
canım esmacım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.ay nezor yaa hamiş olupta hasta olmak .neyse inşallah hemen iyi olursun.öpüyorum senide...slm tatlışlar
derincim hayırlısı canım hayırlısıküre başlaman iyi olur bencede
ben de 2 gündür çok hastayım kızlar yaaa onun için giremiyorum:çok üzgünüm:
burun tıkanmış öksürük halsizlik çok kötü oldum
ilaç da kulanamıyorum ıhlamurlarla kuşburnuyla dinlenmeyle iyileşmeye çalışıyorum
bugün biraz daha iyi gibiyim
hepinize güzel pazarlar diliyorum canlarım görüşürüzopuyorumnanaktan
selam canım .nasılsın?slm arkadaşlarr...
hayirli pazarlar kizlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?