"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

şikayetlerim arttı canım normal şeyler ama zorlanıyom allahım hepimizin yardımcısı olsun
sen nasılsın iyi misin miğde bulantın devam mıı

Allah yardımcın olsun canım benimm az kaldı..benim bulantılarım çok sık değil ama ara ara oluyor onun dışında mide yanmalarım çok ama bebişler için değer demi

semoşum kusura bakmazsan ben kaçıyorum annemdeyim kociş kalkalım artık diyor yollar buzlu nasıl gidicez bilmiyorum..eve gidince gelirim burda olursun inşallah öptüm seni

tabii canım değmez mii rabbim kk nın bütün güzel kızlarına nasip etsin inşşş canım ben şimdi çıkıyom seni ve yiğenimi kocamannnnnnnn öpüyorum allaha emanet olsunn

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
makbuşum tahliller iyi çıkmış çok sevindim cano .cinsiyetini görmeye azkaldı inşallah..
semoşum nasılsın bitanem.minişlerinde iyi inşallah...
kızlar bugün giremedim kociş evdeydi bide misafirim var .bugün karın tadını çıkardık şimdide heryerim ağrıyo istanbulda süper birgündü bugün..
derinim yoksun cano.sancıların hafifledi inşallah..
gökcem seninlede karşılaşamadık iyisin değilmi datlum.

günaydin güzel bayanlar neler yapiyorsunuz dün giremedim bütün gün yattim biraz üsütmüsümde halsizlikten kalkamadim sabah kizi okula yollayinca bir bakayim dedim gecmisi okudum ebrar derin makber gökce ve diger arkadaslar gelmisler coktandir görüsemedik insallah aksamaolumunekankayizsmileguclubacismileopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar burda çok fena orda durumlar nasıl?
ebrar cım bende 30 yaşındayım canmm...inşallah en kısazamanda hamiş oluruz.
canım inşallah yaa allahım tez zamanda nasip eder inşallah...
aaa kimseler yok nerdesiniz yaaaa
nurum karşılaşamadık bugün bol bol kar oynadım süper birgündü inan sen geldin aklıma oynarkende...inşallah izmirede yağarda tadını çıkarırsınız...
ben kaçıyomm..zate kendim çalıp kendim oynuyorum:((((herkes ezele daldı bahse girerim:))ben de bakıyom bi yandan.
öptüm hepinizi..

cano bugün okadar yoğun birgündüki ezeli bile izlemeye fırsatım olmadı .ama sonunu izledim yine süperdi yaa .sen napıyosun canım?

tabii canım değmez mii rabbim kk nın bütün güzel kızlarına nasip etsin inşşş canım ben şimdi çıkıyom seni ve yiğenimi kocamannnnnnnn öpüyorum allaha emanet olsunn
ay demek aynı anda kaçtık canım bende öpüyorum senide yiğenlerimide kendine iyi bakŞeniz
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
makbuşum tahliller iyi çıkmış çok sevindim cano .cinsiyetini görmeye azkaldı inşallah..
semoşum nasılsın bitanem.minişlerinde iyi inşallah...
kızlar bugün giremedim kociş evdeydi bide misafirim var .bugün karın tadını çıkardık şimdide heryerim ağrıyo istanbulda süper birgündü bugün..
derinim yoksun cano.sancıların hafifledi inşallah..
gökcem seninlede karşılaşamadık iyisin değilmi datlum.
sağol ebroşummm ne güzel kar oynadınız demek ya bana izin vermiyorlarohaoldumsmile hoş kendimede güvenemiyorum düşerim Allah korusun :)) yada hasta olurum uzaktan bakmak en iyisi heralde
iyi aksamlar güzellerrrrrrropuyorumnanaktan
sanada iyi akşamlar ablacımm

ben geldimm bi cööö diyim dedim:)))
ay bi duş aldım kendime geldim looobayanssulusmile

ebrarımmm kartopumu oynadın bebiş ohhh süper:)))bende kapılardan baktım hep işyerinde.cidden çok güzel yagıyor mübarek yaaa...ama Allahım dışarda olanlara,evi barkı olmayanlara ki kesin vardır sokaklarda kalanlar:çok üzgünüm:hepsine yardım etsin:Saruboceq:iki dk hava alayım diye kapıyı açıyorum bakınıyorum donuyom yani.

nurrr ben adamı öyyyyleee öperim işte anacımmmŞenizyerimseniben
makbuşumm nerelerdesin delümmmaklinialirimsmile,
semoşşşş tatlı hamişşşşşşşş iyi misin canım benim görüşemedik:CüvCüv:Şeniz

anamm kaçırdım seni makbuşum.hemen gelmedin sende napam.işim de vardı ..off bogazlarım yanıyo benim bu akşam yaa.bide hapşuruyorum hep.burnum akıyo nezle mi olcam nedir:sinifsinif:

iyi akşamlar ablam iyisin inşallah..opuyorumnanaktan

ay demek aynı anda kaçtık canım bende öpüyorum senide yiğenlerimide kendine iyi bakŞeniz

sağol ebroşummm ne güzel kar oynadınız demek ya bana izin vermiyorlarohaoldumsmile hoş kendimede güvenemiyorum düşerim Allah korusun :)) yada hasta olurum uzaktan bakmak en iyisi heralde

sanada iyi akşamlar ablacımm

tesekkürler güzeller iyiyim sükürler olsun biraz hastaydim iyilstim biraz
öptüm sizi cok kendinize iyi bakin rabbim güzellikler versin insallahopuyorumnanaktan

Back
X