Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm tamam fıstıkım çok öptüm seni iyi bak kendine güzel arkadasım artisimbayanssulusmilederınım anlatırım fıstıgım bıara okbilmiyorumkismile
kızlar bu sefer ben gercekten kacara.s.
sevıyorum sızı tüm dıledıklerınız gercek olur umarım:1hug:
tamam cano ...boşver pc yi sinirlenme yatarız birazdan zaten kuşum.masalcım endişelenme herkesde oluyormuş sancı .inşallah bişeycik olmaz minişine sıkı sıkı tutunur annesine..
derinim ben napıyım kuzum aynı işte değişiklik yok .pc habire kitleniyo delü oldum ona .oyüzden bende heran kaçabilirim..
derin canim cok gecmis olsun kendine dikkat et
derinim iznin yarınmı senin ben bugün sanıyodum cano
eylülcüm hoşgeldin tatlım nasılsın minişler nasıl cinsiyetleri belli oldu değilmi?
zeynim evet canım pıhtılaşma var şuanda coraspin kullanıyorum hamile kalıncada iğne hergün.napalım olsunda sağlıkla herşeye katlanıyo insan.maşallah arkadaşınada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize..
eylülcüm hoşgeldin tatlım nasılsın minişler nasıl cinsiyetleri belli oldu değilmi?
zeynim evet canım pıhtılaşma var şuanda coraspin kullanıyorum hamile kalıncada iğne hergün.napalım olsunda sağlıkla herşeye katlanıyo insan.maşallah arkadaşınada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize..
derinim çok iyi anlıyorum seni buerkekler hep aynı aslında bizlerdede var oo .onun ailesine gittikmi bizde sıkılıp kalkmak istiyoruz bu hiç değişmez yaa .sıkma canını datlum.buarada nice yıllara tunişin doğum günü kutlu olsun maşallah büyüdü miniş yaa..
canım benim dedigin gibi saglık olsun da..benim bi tanıdıgım da pıhtılaşma sorunu vardı senin igib.hamileyken hergün ignesi vardı...dimi ki çaresi var hiç korkma cano.bak minişini de aldı kucagına misler gibi..bizimde böyle olacak en sonunda.geçen sana patronumu demiştim 10 sene olmasın falan diye şakalştı dedim ya..bugün gönlümü aldı gibi..geldi oturduk..bebek tedavi hakkında falan konustuk...dedim bu ay heyecanlandım falan ama olmadı dedim..olsun dedi inşallah öbür aya görürsün çift çizgiyi:))
eylülcümmm tatlı hamiş hoşgeldin nasılsın?
iyi derinim anlamış hatasını enazından ettiği laf hoş değildi senin kadar bebek isteyen birine..inşallah hepimiz görücez cano çift çizgiyi..
valla böyle şeyleri duymak güzel oluyo ümit oluyo.