sagol nurum etmeye çalışıyorum datluş yaa.ama bugün beden saglıgım degilde ruh saglıgım pek yerinde degildi:gitme:herkese iyi hafta sonları oh izmirde çok güzel bi hava var tam gezmelik ama ben evdeyiimm
masal çok tkma kafana kalu belada alnımıza ne yazılmışsa onu yaşayacağız pazartesi günü tekrar yaptır bak hamile olduğun kesinleşecek inşallah..
makbercim eşin muğla yada aydını istiyormuş hakkınızda hayırlısı canım ama buralarda yani ege çok güzeldir rabbim önünüzdeki şerleri kaldırsın inşallah.
deriin cicim :) sende dikkat et kendine ourmu hele idrar yollarını hiç üşütme..
bugün sevali gördüm rüyamada :) gerçi yüzünü bi tek resimden gördüm ama seval bu diyorlardı nasıl gördüğümü anlatmak istemiyorum umarım iyidir ve her şey yolundadır ..
gökçe gezmelere gide gide memleketinemi gittin kısss iyi tatller..
ebrar sen nasılsın umarım iyisindir..
günde uğramadı umarım uğradığı zaman hamile haberini vermeye uğrar..
hadi görüşürüz ....
iyi hafta sonlari fistiklaropuyorumnanaktan
canlarımm sizede iyi hafsonları olsun inşallah.opuyorumnanaktanbende hepinize iyi hafta sonları diliyorummmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar nerelerdesiniz kimse uğramamış.30 aralıkta regl olmuştum bugün hala olmadım acabamı kızlar yaaa gelinde konuşalım
canım biliyorsun durumu 2 kar artmadı yaaa.ayy ne bilim sürekli lavaboya gidip duruyorum yaaaa.sende gerilme derinim sıkma canını.insanlar garip işte.
bu arada bu gece testi yaptıracağım canım.2 gün önce yaptırmıştım yaaa bakalım 2 kat arttımı diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?