"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaaaa bu nee niye kimse gelmiyo yaa((
ebrarımmm,makbuşummmmm gökçemm riçimmm kıslarr hepiniz neredesiniz yaaa.makbuş çagrı atmıyom geç oldu diye..atıcam deimştim ama senin herüf kızar mızar:)

kızlar geldım ve gıdıyorum mısafır vardı bı ugrum dedım ortalıgı toparlıcam zaten kımsecıklerde yok öptüm hepınızı

Derinim beni saymamışsın ama bende geldim:) bu arada şu saat itibariyle regl olmadım.ama sancılarım var ve ishal oldum çok kötüyüm yaaa

Derinim beni saymamışsın ama bende geldim:) bu arada şu saat itibariyle regl olmadım.ama sancılarım var ve ishal oldum çok kötüyüm yaaa

kız yoktun altta delü:))
ohh olmayacaksın da inşallah canım.naptın kan verdin mi?

iyi geceler bitoş ablammmmmopuyorumnanaktan

canom niye sıkılıyosun takma yaa bunlar hep aynı işte .inşallah enyakın zamanda kendi işinin başında olursun.
buarada bugün çok yoğun birgündü hiç fırsatım olmadı .gündüz dışardaydım .akşamda görümcemler vardı.az önce gittiler bende bakıyım dedim.başımda inanılmaz ağrıyo .buarada sen nasıl oldun canım?
oyy datlum gelmişsin ama karşılaşamadık.olurmu hiç kızmak seninle alakası yok ama buara topice girip kendi kendime konuşmaktan hoşlaanmıyorum .neyse umarım düzelir budurum..sen nasılsın ?ablacığınla özlem gideriyosun demi...
yaaaa bu nee niye kimse gelmiyo yaa((
ebrarımmm,makbuşummmmm gökçemm riçimmm kıslarr hepiniz neredesiniz yaaa.makbuş çagrı atmıyom geç oldu diye..atıcam deimştim ama senin herüf kızar mızar:)

derinim ben geldim ama buseferde sen yoksun canom..

kızlar geldım ve gıdıyorum mısafır vardı bı ugrum dedım ortalıgı toparlıcam zaten kımsecıklerde yok öptüm hepınızı
richim sendede misafir varmış kolay gelsin bitanem öptüm seni...
canım hadi hayırlısı inşallah yaa .demek bugece tekrar test yapıcan inşallah çok katlamıştır bhcg ..
hayirli geceler canlarciklarimopuyorumnanaktan

ablam iyi geceler öptümmm

kızzzlaaarr buradayım benn çevrimdışı görünüyomm:))

ebrarım yorulmuşsun canım...valla bende bugün hep sinir oldum herşeye yaaa.
hasta olunca bide çekemiyom hiçbişeyi.

canım yaptırmadım daha çok korkuyorum birde rgly olacakmış gibi sancım var.acayip ağızdan gaz çıkarıyorum afedersiniz ama:)yada psikolojik işte

ooo derinişkom demek çevrimdışı pro üye olmak güzel iş..bayanssulusmile
canom sinir olmaya hayırdır inşallah niye gerildin?
derinim bende inanılmaz yoruldum gezmek güzelde bugün çok kalabalıktı avmerkezi .sonrada misafir .başım çatlıyoya..

derinim tamam canım ben buralardayım..buarada saol datlum..
masalcım biliyosun hamileliktede adet sancısı gibi sancılar oluyomuş.bence öylesin korkmanı gerektirecek bişey yok sen yaptır bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…