"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurcum selam tatım burdasın galiba?sende benim gibi yanlızmısın ?gerçi ben birazdan çıkıcam sıkıldım azcık hava alıyım yaa..

nurcum selam tatım burdasın galiba?sende benim gibi yanlızmısın ?gerçi ben birazdan çıkıcam sıkıldım azcık hava alıyım yaa..

ebrarcım ya yeni gördüm evet yalnızım evde bende kendimi sokaklara atmak istiyorum ama hava yağmurlu siteyi gezindim şimdide nette geziniyom işte öylesine iyi yapıyon çık havalan biraz ama üşütme aeo..

aaaa kimsecikler yok yine aranızda hiç internetten alışveriş yapan varmı kızlar çok güzel şeyler beğendim ama cesaret edemiyom???

kızlar iyi haber vermek isterdim ama maalesef kırmızıları şimdi gördüm.moralim acayip bozuk çok canım sıkıldı yaaa.halbuki herşey ona işaretti.neyse anlayacağınız iyi durumda değilim

kızlar iyi haber vermek isterdim ama maalesef kırmızıları şimdi gördüm.moralim acayip bozuk çok canım sıkıldı yaaa.halbuki herşey ona işaretti.neyse anlayacağınız iyi durumda değilim

canım yaa çok üzüldüm peki niye testler öyle çıkmıştı artık hiçbişeye güven kalmadı .sağlık olsun canım hakkında hayırlısı buymuş demekki..

ebrarcım ya yeni gördüm evet yalnızım evde bende kendimi sokaklara atmak istiyorum ama hava yağmurlu siteyi gezindim şimdide nette geziniyom işte öylesine iyi yapıyon çık havalan biraz ama üşütme aeo..

tatlım valla attım kendimi dışarı acayip yağmur yağıyodu ama ben arabayla bol bol gezdim.saol canım sende allaha emanet ol...

nurun neden cnı sıkılmış buarada kötü bişi yoktur umarımm.
masal sende cnm üzülme önümüzdeki ay inşallah kalırsın

selam kızlar hemen bi selam verip çıkıyorum.
kayınvalidemdeydik yeni geldik.misafirim var görümcem kaynım bide teyze kızı.
gelemicem heralde bu gece.öptüm hepinizi.
masalcım yaa ne diyim cnm benim..kan testi bile böyle yanıltıyosa artık neye güvenicez yaa..bide düşük yapmış olabilecegin de aklıma geldi moralini bozmak gibi olmasın da..çünkü kan degerin gebeligi gösteriyodu.doktora görün mutlaka cnm.
makbuşum ebrarım bersum hepinzi öptüm canlar.
nurum sagol cnm.evet insanlar nankör dedigin gibi..
sende canını çok sıkıyosun bazı şeylere sanırım.takma kafana cnm.dedigin gibi ölümlü dünya tatlım Allah daha kötülerle sınamasın.
neyse kaçtım ben iyi geceler canlarım.

Son düzenleme:
aman ne sıkıcı bigün dimi ebrarım pazar günlerini sevmem zaten hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…