canım çok saol allah razı olsun.sen nasılsın?minişde iyidir inşallah..opuyorumnanaktankızlar hepiciğinizi kaçırdım kii saat 2 buçuk normaldir..uzun süredir ilk defa bu saate kadar uyanık kaldım..en büyük 2 görümcem eşi falan görümcemin kızına gittik ee muhabbet falan derken geç oldu baya.
derinim çağrı atmadım demişin hoş atsaydında duymazdım çantadaydı telefonum hem herüf kızamaz bi kere :)))
ebroşum seninde başın ağrıyomuş geçmiş olsun bitanem benimde gün boyu ağrıdı durdu.
masalcım sende test yaptırıcan heralde hiç korkma Allahın izniyle güzel sonuç alıcan..
bende kapanışı yapıp kaçıyorum sabah görüşmek dileğiyleopuyorumnanaktan
semoş naber kuşum yine ynlız kalmışsın kıyamam sana bikerede karşılaşsakda muhabbet etsek yaa.öpüyorum seni ve minişler...selam canlarım açılışı ben yapıyım hepinize güzel bir haftasonu diliyorum bi ara gelirseniz sohbet ederikkkk
iyi pazarlar kızlar kimseler yok yine..
deriin sıkma canını ne diyeyim.
allah bu insanlara akıl fikir versin...
her şey boş ölümlü dünya ama nedense hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz yapılanlara nankör oluyoruz karşımızdakinin ne düşündüğü ne hissettiği ve her insanın bi sınırı oldğununu hesaba katmıyoruz katmıyorlar daha doğrusu offf sapıttım hadi görüşürüz herşey dilediğinizce olsun....
nurcum hayırdır canım keyfin yok galiba ?sorunmu var yoksa bebek olayımı kafana takılıyo..
zorr selam canım nasılsın?[/QUOTE
canım çok sıkkın ebrar hemde çok anlatamayacak kadar anlatmaya utanırım çünki ama yaşamaya devam ediyorum kafam o kadar karışıkki günleri tarihleri bile unutmuş durumdayım bebek olayını ise hiç düşünmüyorum rabbimin var bi bildiğiki vermiyor amaan neyse....
zor sen nasılsın havada bi tuhaf bi açıyor bi kapanıyor içim daraldı valla hadi sizi kaçırmışım görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?