"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla korkudan aldıramıyorum sanki hemen regl olacakmışım gibi.bu arada sanada geçmiş olsun güzelim

saol masalcım ..
ya öyle düşünme olmuycağı varsada diye diye oldurcaksın.ya çıkan sonuca göre hamilesin niye endişeleniyosun anlamıyorum.biyaptır bak ibnşallah rahatlıycaksın..

kuzucum 2 katı artmadı yaaa.doktor anlamlı değil dedi o yüzden .9 ken 11.2 çıktı.valla çok zor bir şeymiş yaaa

masalcım tamam bidaha yaptırda ozaman belli olur anlamlı olup olmadığı .sana anlattım yaşanan şeyleri olabiliyor yani.tabi yinede kendi kararın tatlım.sadece stres oluyosun diye söylüyorum.hayırlısı olur inşallah.

masalcım ben kaçıyorum canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.test yaparsan yaz bize.hadi öptüm iyi nöbetler canım..
derinişkom kusura bakma ben kaçıyorum.sanada iyi geceler .öptüm senide..

oyy kaçırdım cano seni yaa..zaten dicektim sana beni bekleme yat başın agrıyo zaten diye..ama fırsat olmadı yazmaya..kociş 5 dk bakıcam dedi herzamanki gibi daha çok kaldı(
neyse bende çıkıyom şimdi..
masalcım iyi geceler tatlım...merakta kalacagına yaptır testini canım.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.öptüm canım.
Allah rahatlık versin hepinizeopuyorumnanaktan

bende seni öptüm ebrarcım.benim için söylediğini biliyorum çok sağolasın.allah hepimize tattırsın.ii geceler

kızlar hepiciğinizi kaçırdım kii saat 2 buçuk normaldir..uzun süredir ilk defa bu saate kadar uyanık kaldım..en büyük 2 görümcem eşi falan görümcemin kızına gittik ee muhabbet falan derken geç oldu baya.
derinim çağrı atmadım demişin hoş atsaydında duymazdım çantadaydı telefonum hem herüf kızamaz bi kere :)))
ebroşum seninde başın ağrıyomuş geçmiş olsun bitanem benimde gün boyu ağrıdı durdu.
masalcım sende test yaptırıcan heralde hiç korkma Allahın izniyle güzel sonuç alıcan..

bende kapanışı yapıp kaçıyorum sabah görüşmek dileğiyleopuyorumnanaktan

selam canlarım açılışı ben yapıyım hepinize güzel bir haftasonu diliyorum bi ara gelirseniz sohbet ederikkkk

iyi pazarlar kızlar kimseler yok yine..
deriin sıkma canını ne diyeyim.
allah bu insanlara akıl fikir versin...
her şey boş ölümlü dünya ama nedense hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz yapılanlara nankör oluyoruz karşımızdakinin ne düşündüğü ne hissettiği ve her insanın bi sınırı oldğununu hesaba katmıyoruz katmıyorlar daha doğrusu offf sapıttım hadi görüşürüz herşey dilediğinizce olsun....

canım çok saol allah razı olsun.sen nasılsın?minişde iyidir inşallah..opuyorumnanaktan
selam canlarım açılışı ben yapıyım hepinize güzel bir haftasonu diliyorum bi ara gelirseniz sohbet ederikkkk
semoş naber kuşum yine ynlız kalmışsın kıyamam sana bikerede karşılaşsakda muhabbet etsek yaa.öpüyorum seni ve minişler...

nurcum hayırlı pazarlar tatlım nasılsın?

iyilik ne olsun ebrar sen nasılsın hayat herşeye rağmen devam ediyor istemesemde..

nurcum hayırdır canım keyfin yok galiba ?sorunmu var yoksa bebek olayımı kafana takılıyo..
zorr selam canım nasılsın?

iyiyim ebrarcım napim hava bozuk öle sıkıcı oturuyoruz evde aynı şeyler işte :)

selam fıstıklar herkeslere iyi pazarlar kociş arkadaşına gitti bende yalnızları oynuyorum :)))
ebroşumm sende sağol tatlım miniş iyi heralde yaramazlık yapmıyor ama görmek için daha çookkk zaman var görmedikçede canım sıkılıyor işte..
nurcumm sende sıkma canını tatlım ne zaman anlatmak istersen dinlemeye hazırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…