Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese güzel bir hafa sonu diliyorum geçmişe bakındım biraz bu ümitsizlikevte neyin nesi kızlarr bi düşünün hayatta herşey çocuk mu mutlu olmak sadace bebekle mi olucak hayır
kendinize gelin hanımlar eşleriniz yanınızda sizi seviyolar çocuk olmuyo diye eski kafalılar gibi sizi aşağılamıyolar herşeyin hayırlısını isteyin ne analar babalar gördüm evlatlarınından dertli keşke olmasaydı diyenler sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır zorda olsa sabredilecek zorda olsa hayılısı istenecek belki bileniniz vardır hz.zekeriya 50 veya 60 yaşlarındaymış ve hiç çocukları olmamış eşide aynı yaştaymış ve bunlar kısırmış allaha bıkmadan usanmadan hergün dua etmiş ve rabim duasını kabul etmiş bi evlat vermişş sabreetmiş ve mükafatını görmüş üzülün ama kendinizi yıpratmayın içlenin ama isyan noktasına gitmeyin dertlenin ama eşlerinizi derdinizle üzmeyin onlar daha hassaslar
elaleme gelinece duymamayı öğrenin artık kim ne derse desin bi kulaktan girsin ötekinden çıksınn boşboğaz insan çoook çevremizde elağzıda çuval değil ki büzelim
son bi şey daha sölim hz.eyüp erabbim 11 tane evlat vermiş ve 11 evladın canını aynı anda alarak imtihan etmiş biz peygamber değiliz doğru ama en azından onları kendimize örnek alalım ümitsizlik yok karamsarlık yok cevrenize bi bakın bakalım şükretmek için ne kadar çok nimete sahibiz
bedenimiz sağlıklı elimiz ayağımız düzgün işimiz var altında oturacağımız bi çatımız var en önemlisi ise eşlerimiz yanımızda ve bizlere destek
kendinizi çocuk diye yıpratmayın elin lafını duymayın ve herzaman dua eddin rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin
biraz başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın senin tuzunn kuru diye kızmayın 6 yıl aynı şeyleri yaşadım bende ne yapayım sizin üzülmenize dayanamıyorum hergün aklıma geldikçe isimlerinizi vererek rabbime dua ediyom dualarımız bir gün kabul olunur inşş allaha emanet olun hepiniziiii çokkk seviyommmm