Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kizlaropuyorumnanaktan
kıslarr bi bakayım dedim yine..presed topicini okurken ismi lazım degil bi şahsın haaaalaaa daha topicimizi karalama adına üstü kapalı da olsa bişeyler yazdıgını gördüm ve bu defa çok ileri gitmiş...biz ne topicler gördük çişimi yaptım yemegimi yaptım ve çok afedersizin o utanmamış yazarken ben utanıyorum şöyle seviştik böyle yattık diye yazışıyolar demiş..bu ne terbiyesizlik yaaa..şahsına bulaşıp seviyemi düşürmek istemiyorum...çok komik yaa.demekki arkadasın hala daha yarası var orada burada bizi çekiştiriyo....
bak canım eger olur da gizliden burayı okumaya kalkarsan sen kendini biliyorsun...senin bizim topicimizin sıcaklıgını anlaman için daha çokkkkk çalışman lazımm çokkkk...aaa ama dogru dimi çok gereksiz ve senin dedigin gibi geyik topici oldugumuz için sabit topic olduk zaten...kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş misali sürekli çamur atmaya çalışıyorsun...ayy gece gece sinirlendim bak.
tatlım sitemim sana değilkiii hepimiz gün içinde uğrayıp selam verip çıkıyoruz dediğin gibi kimsecikler olmuyor..can sıkan durumda bu ya eskisi kadar muhabbetimiz kalmadı inşallah kısa zamanda eskiye döneriz ne diyimki:çok üzgünüm:makbusum cnm bana sıtem etmıssın ama bı sorun var nette evımde degılım kusurabakma
topıgın bu halı kımsenın hosuna gıtmıyor gercekten ben elımden gelenı yaptıgıma ınanaıyorum hergün ugramaya calısıyorum ama kımse olmayıncada doğal olarak cıkıyorum bence düzelıcek rastgelemıyoruz sadece... uzun uzun konusmak ıstıyorum ama yıne bomboş kızlar hadı gelın ya:a015:
selammm benim biricik arkadaslarımŞeniz
evet riçim ve makbuşcum topicin hali içler acısı..eski muhabbetleri geçtim onun yarısı bile yok artık bende çok üzülüyorum bu duruma(((işten çıkayım da gündüzleri bari hareketlendiriyim topicikaydirigubbakcemile3derrmişimmm....
ebroşum haklısın canım biliyorum kendi haline bıraktın..Allahım büyük.inşallah ugraşmadan kendiliginden gelir senin miniş.amin :Saruboceq:
nurcum sagol canım,inşallah gelişmeler şimdilik iç açıcı degil ama neyse:/
semoşşşşşŞenizhoşgelmişsin datluş napıyosun minişler nasıllar![]()
yazdıkların çok ama çok dogru..ne yapıyosak kendimize...pozitif düşünmeliyiz ki herşey iyiye gitsin..ümidimizi kaybetmemek en güzeli...ben eskisinden çok daha rahatım..her ay acaba diye düşünmek çok heyecanlandırıyor..bigün hamile kalırsam test yapmayı özleyebilirim:lepi:
kızlarrr ben bu sabah doktora gitim ovulasyon takibim için...ama malesef yumurtlama yokmuş bugün.normalde gün aşırı çagırıyorlar ya takip için,benim yumurtlama geç oldugundan çarşamba çagırdı bi daha..bakalım neler olacak..bu ay klomen kullanacagım yumoşlar gelişirse...şeker haplarını kullanmadıgımı itiraf ettim doktoraohaoldumsmileolmaz dedi onları bırakmıcaksın.her seferinde söylüyo kadın ama bende kabahat..en çok içmem gereken ilacı bırakıyorum..sebep midemi bulandırması(çok salagım yaa o kadar tedavi olmak istiyorum ama içmem gereken hapı ihmal ediyorum..bundan sonra bırakmıcam kısmetse..folik de sürekli içicen dedi...spermiyogram istedi...ondan sonracıgımaaa,artık tedavine adam akıllı başlayabiliriz dedi.klomenden sonra olmazsa ne yapılacagını söylemedi.aslına bakarsanız daa önce klomenle denemiştik olmadı,bu defa kullanmayı hiç istemiyorum pko olayında çok yumurta gelişiyo klomnle ama saglıklı olmuyor...belli de olmaz bakalım Allah büyük...böyle işte kıslar.akşam annişkom bendeydi kaynattık öyle..kociş geldi yemekti ortalıgı toplamaktı bulaşıkları toplamk çamaşır asma derkennn bu saat oldu..eee bide kavak yellerini seyrettim:))
kimsecikler kalmamış zaten çok da gelen olmamış(
çok uzattım biliyorum hepiniz çok öptüm Allah rahatlık versin..bol müjdeli günler inşallah canlarımŞeniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nan delüüü doktora gittin demek oh hadi tedavin hayırlı olsun inşallahhhh bebişin gelir hemencik sana..kıslarr bi bakayım dedim yine..presed topicini okurken ismi lazım degil bi şahsın haaaalaaa daha topicimizi karalama adına üstü kapalı da olsa bişeyler yazdıgını gördüm ve bu defa çok ileri gitmiş...biz ne topicler gördük çişimi yaptım yemegimi yaptım ve çok afedersizin o utanmamış yazarken ben utanıyorum şöyle seviştik böyle yattık diye yazışıyolar demiş..bu ne terbiyesizlik yaaa..şahsına bulaşıp seviyemi düşürmek istemiyorum...çok komik yaa.demekki arkadasın hala daha yarası var orada burada bizi çekiştiriyo....
bak canım eger olur da gizliden burayı okumaya kalkarsan sen kendini biliyorsun...senin bizim topicimizin sıcaklıgını anlaman için daha çokkkkk çalışman lazımm çokkkk...aaa ama dogru dimi çok gereksiz ve senin dedigin gibi geyik topici oldugumuz için sabit topic olduk zaten...kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş misali sürekli çamur atmaya çalışıyorsun...ayy gece gece sinirlendim bak.
selammm benim biricik arkadaslarımŞeniz
evet riçim ve makbuşcum topicin hali içler acısı..eski muhabbetleri geçtim onun yarısı bile yok artık bende çok üzülüyorum bu duruma(((işten çıkayım da gündüzleri bari hareketlendiriyim topicikaydirigubbakcemile3derrmişimmm....
ebroşum haklısın canım biliyorum kendi haline bıraktın..Allahım büyük.inşallah ugraşmadan kendiliginden gelir senin miniş.amin :Saruboceq:
nurcum sagol canım,inşallah gelişmeler şimdilik iç açıcı degil ama neyse:/
semoşşşşşŞenizhoşgelmişsin datluş napıyosun minişler nasıllar![]()
yazdıkların çok ama çok dogru..ne yapıyosak kendimize...pozitif düşünmeliyiz ki herşey iyiye gitsin..ümidimizi kaybetmemek en güzeli...ben eskisinden çok daha rahatım..her ay acaba diye düşünmek çok heyecanlandırıyor..bigün hamile kalırsam test yapmayı özleyebilirim:lepi:
kızlarrr ben bu sabah doktora gitim ovulasyon takibim için...ama malesef yumurtlama yokmuş bugün.normalde gün aşırı çagırıyorlar ya takip için,benim yumurtlama geç oldugundan çarşamba çagırdı bi daha..bakalım neler olacak..bu ay klomen kullanacagım yumoşlar gelişirse...şeker haplarını kullanmadıgımı itiraf ettim doktoraohaoldumsmileolmaz dedi onları bırakmıcaksın.her seferinde söylüyo kadın ama bende kabahat..en çok içmem gereken ilacı bırakıyorum..sebep midemi bulandırması(çok salagım yaa o kadar tedavi olmak istiyorum ama içmem gereken hapı ihmal ediyorum..bundan sonra bırakmıcam kısmetse..folik de sürekli içicen dedi...spermiyogram istedi...ondan sonracıgımaaa,artık tedavine adam akıllı başlayabiliriz dedi.klomenden sonra olmazsa ne yapılacagını söylemedi.aslına bakarsanız daa önce klomenle denemiştik olmadı,bu defa kullanmayı hiç istemiyorum pko olayında çok yumurta gelişiyo klomnle ama saglıklı olmuyor...belli de olmaz bakalım Allah büyük...böyle işte kıslar.akşam annişkom bendeydi kaynattık öyle..kociş geldi yemekti ortalıgı toplamaktı bulaşıkları toplamk çamaşır asma derkennn bu saat oldu..eee bide kavak yellerini seyrettim:))
kimsecikler kalmamış zaten çok da gelen olmamış(
çok uzattım biliyorum hepiniz çok öptüm Allah rahatlık versin..bol müjdeli günler inşallah canlarımŞeniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: