"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makberim işlerim vardı yazdım çıktım hemen cnm iyiyim cnm sen nasılsın asıl cnm biz aynıyız valla umutla beklemeye devam :)

offf kimseler yok ya yine nerdesiniz kızlar sevalde bi uğradı bir daha gelmedi ne zaman gelecek acaba?

selam güzeller haber vermek için geldim kociş maç izlemek için annemlere getirdi kaçta eve döneriz bilmiyorum..kızlarda geldi bugün tatilim bitti anlayacağınız :)))ayrıca kocişim eve papağan aldı çokk tatlı bi görseniz en kısa zamanda resminide eklicem sizlere yalnız çok cırtlak bi sesi var sürekli onunla konuşulsun istiyor ne yapıcam bilmiyorum valla :))) neyse gece gelebilirsem görüşürüz öpüldünüz hepiciğiniz

ya saat kaç oldu kızlar şöyle bit uğrayıp çıkmışınız hiç konuşamıyoz eskisi gibi

Adetım duzensızdı sogan suyu sayesınde duzendı dıger aylardan umıtlıyım artık esıme kecı boynuzu aldım belkı sorun ondadır dımı azcıkda o ceksın :)

semacığım ağzına sağlık allah senden razı olsun hislerime tercüman olmuşsun haklısın canım hep şükretmek gerek ben de hep şükrediyorum rabbim sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…