evet canım benim almama gerek kalmadan bir arkadasım yolladı elindekileri sagolsun...bakalım ilk deneme olacak inşallah ikimizde ilk denemde kavuşuruz minişlere lilyumcumaldın mı cnm sen de ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım... testlerı yapıyosun heralde hadı vesıle olur ıns hepımızeopuyorumnanaktan
ayy inşallah kısss kaydirigubbakcemile3bakalım belki de ikimizde hamiş oluruz bu ay mızmızımm:))ayyyy delu aynı anda adet tarıhımız ınsallah ınsallah ıkımızınde gelmez o uyuz kırmızılar yaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
anaa spor yapıyon dimek güzel hatunn seni formunu koru:))anamm benim de yapmam gerek doktorda zayıflamam konusunda kesin konuştu dogal olarak..pko olunca kilo da kaçınılmaz oluyo ve veremiyoruz malesefgünaydın datluşlar gününüz güzel huzurlu ve mutlu gecsin inşalahhhhhh
yaf dün gelmedim sanmışsınız ama ben gelmiştim ki yazmıştımda görmediniz galibaneyse geldigimdfe kimse olmuyo bende arada bakınıyom sonrasında face felan takılıyom sonrada kociş bagrınıyoeyvahedigeldismile geceleri erken uyu sabah erken kalk bu ara ders çalışmaya başladım kpss için kızlar o yüzden kocişle atışıp duruyoz nete çok takılınca:) delü adam beni sinir ediyosempatiksalakcinni bendekendimi gezmelere veriyom arada:) akşamlarıda spora gidiyozkaydirigubbakcemile zorlaaa yaf gene kilo almaya başladım iyice göbek saldım göbege bebek sıgmayacakaklinialirimsmile
kuşummmmmŞenizhoşgelmişsin..evet bi degişiklik yok canım...selam kizlar bende degisik bir haber yok, regle oldum tabiiki de:))
gecmise baktigim kadariyla sizde de bir degisiklik yok; mizmizcim gelmis, kiz mizmiz oluruna biraktigina cok sevindim demekki yakinda hamile kalicaksin oluruna biraktiysan; Insallah.
hep diyorum mizmizla ayni anda yine hamile kalicaz diye:))
opuyorum hepinizi hanimlar.
bak yine topicin safra taşlarına yetiştinkaydirigubbakcemile3dün o yazıyı okur okumaz aklıma düştün günüm:)))
demek senin kırmızılar geldi gene ayyy dövücem en sonunda gelmesinler artık yaaaaa:gitme:
aa fıstıgıma noldu merak ettim şimdi..yoksun da..neyse konusuruz bu gece gelebilirsen gel riçim.yarın izinliyim gece konuşabiliriz datluşŞenizkızlar gırer gırmez asabım bozuldu ya ne ınsanlarla ugrasıyoruz
ebros derın kız bende sonra gelmıssınız yalmaz:
sıze anlatıcaklarım var kızlar cok doldum paylasmam gerek umarım bıara karsılasırız
tavsıyelerınıze ıhtıyacım var boshayallersmile
kenıdnıze ıyı bakın bak topıgıde bos bırakmayın sahıpsız sanıp sacmalıyorlar:tomato:
zorcum çok geçmiş olsun tatlım..o üfürük dedikleri bende de var doktor bi keresinde öyle demişti..ama üstüne düşmedim hata ediyoruz aslında baktırmak gerek..yegeninie çok geçmiş olsun canım yaa.ay cnm benim daha var bemimde 16 sı gibi gelicek aman bir beklentim yok yine buay .
bende bugün hastanedeydim yeğenim daha 4 aylık aman doktorlar mafetti bizi ya kalpte büyüme var dediler ters dediler felan ay sabahtan beri onla uğraştık sadece üfürük varmış oda büyüdükçe geçer dedi ama onu duyana kadar mafolduk Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlat versin cnm yaa
inşallah seninde gelmes kırmızılarda bebek gelirrr inşallahhhhhhhhhhh
bersumm hoşgelmişsin canım benim..okul telaşı başladı Allah kolaylık versin canım yaaa...selam kızlar geçmişe bkıp geldimmmm nasılsınız bakalım valla bende bi değişiklik yok koca tatili yedim bitirdi bugün okula gitmek çokzor geldiii ama ne yapalımmm bu ay derinim gibi bende yumurta takibi yaptırıcam bakalım durumlar nasıl çok merak ediyorum
demek takibe başlıyon hadi hayırlısı bersum inşallah yumoşlar kelek yapmaz bizealsanaalsanasmile
selam hanımlar bugün giremedim eşim evdeydi gezmelere gttik .yeni geldim eve yemek yapıyorum .ezel bittikten sonra burda olucam inşallah..
canım benimmm bende şimdi ezele bakıcam iyice başlamadan yemegi de hallettim..kaynanam gelecek kayınbabamla:))dün girmemişti içeri babam bugün gidelim de bi çay içelim demiş...
neyse kaçtım şimdilik canlar öptüm hepinizi...Şeniz