"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aldın mı cnm sen de ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım... testlerı yapıyosun heralde hadı vesıle olur ıns hepımızeopuyorumnanaktan
evet canım benim almama gerek kalmadan bir arkadasım yolladı elindekileri sagolsun...bakalım ilk deneme olacak inşallah ikimizde ilk denemde kavuşuruz minişlere lilyumcumŞeniz
ayyyy delu aynı anda adet tarıhımız ınsallah ınsallah ıkımızınde gelmez o uyuz kırmızılar yaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
ayy inşallah kısss kaydirigubbakcemile3bakalım belki de ikimizde hamiş oluruz bu ay mızmızımm:))
anaa spor yapıyon dimek güzel hatunn seni formunu koru:))anamm benim de yapmam gerek doktorda zayıflamam konusunda kesin konuştu dogal olarak..pko olunca kilo da kaçınılmaz oluyo ve veremiyoruz malesef((
kuşummmmmŞenizhoşgelmişsin..evet bi degişiklik yok canım...
bak yine topicin safra taşlarına yetiştinkaydirigubbakcemile3dün o yazıyı okur okumaz aklıma düştün günüm:)))
demek senin kırmızılar geldi gene ayyy dövücem en sonunda gelmesinler artık yaaaaa:gitme:
aa fıstıgıma noldu merak ettim şimdi..yoksun da..neyse konusuruz bu gece gelebilirsen gel riçim.yarın izinliyim gece konuşabiliriz datluşŞeniz
zorcum çok geçmiş olsun tatlım..o üfürük dedikleri bende de var doktor bi keresinde öyle demişti..ama üstüne düşmedim hata ediyoruz aslında baktırmak gerek..yegeninie çok geçmiş olsun canım yaa.
bersumm hoşgelmişsin canım benim..okul telaşı başladı Allah kolaylık versin canım yaaa...
demek takibe başlıyon hadi hayırlısı bersum inşallah yumoşlar kelek yapmaz bizealsanaalsanasmile
selam hanımlar bugün giremedim eşim evdeydi gezmelere gttik .yeni geldim eve yemek yapıyorum .ezel bittikten sonra burda olucam inşallah..

canım benimmm bende şimdi ezele bakıcam iyice başlamadan yemegi de hallettim..kaynanam gelecek kayınbabamla:))dün girmemişti içeri babam bugün gidelim de bi çay içelim demiş...
neyse kaçtım şimdilik canlar öptüm hepinizi...Şeniz

yeni sayılırım önceden çok giriyordum da bu aralar pek giremiyorum girmişken de bi selam verem dedim
beni soranlar ben iyiyim sağolun

ya kızlar ben bişey sorcam bebekle ilgili deilde bu msjları bi önceki sayfaya dönmeden göremiyorum yeniyimya beceremiyorum pekk

günüm uğramış bugün karşılaşamadık delümle .iyi olmana sevindim datlum.regl gelmiş inşallah önümüzdeki ay bebiş gelir.buarada hasta oluyom senin bu laflarına okuyunca koptum günümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…