annenemi gittin nerde olduğun yazmıyor ama yakınmı uzakmısınız birbirinize bu arada sen hiç doktora gittinmi bildiğim kadarı ile gitmedin değilmi ne zaman gideceksiniz?
neden beklentın yokmus cnm benım allah bılır onu sen ıcını ferah tutopuyorumnanaktan
buarada cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın tatlı yıgenıne:Saruboceq:
cnm benim saol aman iyi olsunlarda.
buarada umut aslında hep varda aman ne bileyim adet yaklaşınca manyaklaşıo insansempatiksalakcinni işte oldum olmadımı die
selam kızlar geçmişe bkıp geldimmmm nasılsınız bakalım valla bende bi değişiklik yok koca tatili yedim bitirdi bugün okula gitmek çokzor geldiii ama ne yapalımmm bu ay derinim gibi bende yumurta takibi yaptırıcam bakalım durumlar nasıl çok merak ediyorum
saol canım bakalım görücez yumiş büyüyo mu çatlıyo mu ? aslında kızıyorum kendime 16 ay oldu neden daha önce yaptırmadım diye neyse geç olsunda güç olmasın dimi ama
kızlar gırer gırmez asabım bozuldu ya ne ınsanlarla ugrasıyoruz
ebros derın kız bende sonra gelmıssınız yalmaz:
sıze anlatıcaklarım var kızlar cok doldum paylasmam gerek umarım bıara karsılasırız
tavsıyelerınıze ıhtıyacım var boshayallersmile
kenıdnıze ıyı bakın bak topıgıde bos bırakmayın sahıpsız sanıp sacmalıyorlar:tomato:
ay cnm benim daha var bemimde 16 sı gibi gelicek aman bir beklentim yok yine buay .
bende bugün hastanedeydim yeğenim daha 4 aylık aman doktorlar mafetti bizi ya kalpte büyüme var dediler ters dediler felan ay sabahtan beri onla uğraştık sadece üfürük varmış oda büyüdükçe geçer dedi ama onu duyana kadar mafolduk Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlat versin cnm yaa
inşallah seninde gelmes kırmızılarda bebek gelirrr inşallahhhhhhhhhhh
zorcummm yiğnenine çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..ya ben böyle küçücük bebekleri hastanelerde görünce içim acıyor heleki saatlerce oyalamaları yokmu sinir oluyorum alsanaalsanasmile
selam kızlar geçmişe bkıp geldimmmm nasılsınız bakalım valla bende bi değişiklik yok koca tatili yedim bitirdi bugün okula gitmek çokzor geldiii ama ne yapalımmm bu ay derinim gibi bende yumurta takibi yaptırıcam bakalım durumlar nasıl çok merak ediyorum