"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

haklısın cnm eskıden cok daha baskaydı buralar ama üzelıcek ben emınım

annenemi gittin nerde olduğun yazmıyor ama yakınmı uzakmısınız birbirinize bu arada sen hiç doktora gittinmi bildiğim kadarı ile gitmedin değilmi ne zaman gideceksiniz?

neden beklentın yokmus cnm benım allah bılır onu sen ıcını ferah tutopuyorumnanaktan
buarada cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın tatlı yıgenıne:Saruboceq:

cnm benim saol aman iyi olsunlarda.
buarada umut aslında hep varda aman ne bileyim adet yaklaşınca manyaklaşıo insansempatiksalakcinni işte oldum olmadımı die

nurcugum annem uzaktaydı cnm memlekete geldım esımde yrıyım suan yanı
ben doktora gıttım cnm bı problem yok ama yaza doğru tedavıye baslıcaz artık

haklısın zorcugum hepımız aynıyız ıste umudumuz var ama hep karamsarız aman canımız sagolsun bızımkıler nazlılar olsun daha ıyı:asigim:

selam kızlar geçmişe bkıp geldimmmm nasılsınız bakalım valla bende bi değişiklik yok koca tatili yedim bitirdi bugün okula gitmek çokzor geldiii ama ne yapalımmm bu ay derinim gibi bende yumurta takibi yaptırıcam bakalım durumlar nasıl çok merak ediyorum

saol canım bakalım görücez yumiş büyüyo mu çatlıyo mu ? aslında kızıyorum kendime 16 ay oldu neden daha önce yaptırmadım diye neyse geç olsunda güç olmasın dimi ama

ay bitanem msnde konuştuk biraz ama pekte yardımcı olamadım sanırım..hepimiz toplaşınca açarsın yine konuyu
canım sıkma canını çekemiyo millet valla bende fazla gelmiyorum topiğe ama kimsenin muhabbetine limon sıkmaya gerek yok.

KISKANANLAR ÇATLASIN zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi:
canım sende gelmişsin günün geçti heralde testi tekrarlamadınmı daha
zorcummm yiğnenine çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..ya ben böyle küçücük bebekleri hastanelerde görünce içim acıyor heleki saatlerce oyalamaları yokmu sinir oluyorum alsanaalsanasmile
çıktım hemen geldim ama yine opuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar
fatoşcum hoşgeldin sende daha sık gel adam akıllı bi muhabbet edemedik :)))
bersumda glmişşş tatil bitti döndün sende :))tedaviye başlıyormuşsun canım hadi hayırlısı inşallah minişin sana gelicekopuyorumnanaktan

selam hanımlar bugün giremedim eşim evdeydi gezmelere gttik .yeni geldim eve yemek yapıyorum .ezel bittikten sonra burda olucam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…