"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zoor iyiyim canım gelemedim ya geçmişe bakıyordum napayım hava çok soğuk yağmurlu içim daraldı valla karşeim gil gezmeye gidiyorlardı bende gittim ama hava yağmurlu hiç bi anlamı yok senden ne haber adet oldunmu ben bu ay onunda olacağım galiba merakta ediyorum kaçında olacağını bende böyle işte sende ne var ne yok?

ay cnm benim daha var bemimde 16 sı gibi gelicek aman bir beklentim yok yine buay .
bende bugün hastanedeydim yeğenim daha 4 aylık aman doktorlar mafetti bizi ya kalpte büyüme var dediler ters dediler felan ay sabahtan beri onla uğraştık sadece üfürük varmış oda büyüdükçe geçer dedi ama onu duyana kadar mafolduk Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlat versin cnm yaa
inşallah seninde gelmes kırmızılarda bebek gelirrr inşallahhhhhhhhhhh

zooor gittin galiba? richi neyin var kuzu ya ne sıkıntın var ise rabbim gidersin kimseler yok sizi yakalayamıyorum bende gezineyim bari

canım inşallah bu ay bari hamile oluruz ben filme çok güvenmiştim ama olmuyo napalımm..
yiğeninede çok üzüldüm rabbim şifasını versin inşallah allah hastanelere düşürmesin ama orasızda etmesin anasına babasına bağışlasın çocuklarını inşaallah ne diyeyim..

ay saol cnm benim duaların için..
valla haklısın cnm ya bende film çekilince pat die kalıcaz sandım boshayallersmile ama tabi nasip bu işler var herhalde daha vaktii aman takmıorum ben zaten alıştım artık boshayallersmile

neden beklentın yokmus cnm benım allah bılır onu sen ıcını ferah tutopuyorumnanaktan
buarada cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın tatlı yıgenıne:Saruboceq:

canım sıkma canını çekemiyo millet valla bende fazla gelmiyorum topiğe ama kimsenin muhabbetine limon sıkmaya gerek yok.

KISKANANLAR ÇATLASIN zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi:

haklısın askmeskcıgım kıskananlar catlasın bız mutluyuz böyle herkesın ısıgücü oluyo baskaları gıbı herdakka buralarda olamıyoruz onları boş vaktı cok oldugu ıcın canları sıkılıyor gelıp lımon sıkıyolar
sen nasılsın cnm umarım ıyısındır

günüm gelmıssın özledık senı cnm ya kendıne ıyı bak olurmu özleteme kendınıopuyorumnanaktan

richi bak üzüldüm şimdi kimseler yok geliyom topic boş bhende başka yerlere takılıyom cicim ya dediğim gibi o terbiyesize gereken cevabı vermişiniz ben desem ne olur dmesem ne olur dedim ama diyorsanki git onu yol yolarım :) şaka bir yana gün çok güzel yazmış ona katılıyorum bu arada yağmur çok var burada net kesiliyo yine kesilmeden bakınayım dedim senin canın niye sıkkın?

sımdı daha ıyıyım nurum ya ben sana takılıyorum tatlım boşver sen onu

allah iyilik versin canım ne oldu boş veeer inan o kadar dengesizler varki rabbim onların yaptığını onlara kar bırakmıyor belki bu bebek konusunde beni anneliğe layık görmüyor ama bazı canımı yakan şeylerede vallahi cevap olarak onların canını yakıyor bilmem anlatabildimmi hayat su gibi akıp gidiyor bu günleri iyi değerlendirmemiz gerekiyor hayatında sana acı verenleri sinek gibi avlayıp atacakısın ok?

cok haklısın nurum allah büyük ya cok ınanıyoruz hepımız hersey güzel olcak allahım daha büyük dert vermesın

amiin vakit geçmiyor vallahi iş yemek derken biyere kadar bende kkya takılıyom çoğunlukla eskiden derin evdeydi seval ebrar hep olurdu gökçe zatii hep kahvelerde çaylarda geziyo :) bakıyom kim hamile kim bbeğine ne almış üzülüyom sonra bende ev topiclerine giriyom hatta aşkı memnu topiğine bile bakıyom kızların konuşmasını takip ediyom 20sinden sonra zaman çabuk geçer derlerdi inanmazdım amma öyle geriye bakıyomda ne yaşamışım elde değer bişey yok..
uzattım sen ne yapıyon anlat..

cnm ben neyapım annemın yanındayım cnm kardeslerle vakıt gecırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…