ne yapim canım bildiğin gibi sıradan bir gündü işte anamla dışarı markete çıktık o kadar...gerisi bildiğin gibi.annadım makbuşum ee sen neler yaptın annendeydin bugün ?
kızz unutmadık delü ne unutması aşkolsun yazdık yaa görmedin heral:))sagol derinim iyyiz cok sükür kimsecikler yazmamis unuttunuz demi beni ask olsun heeee napalim giremedik iste yasak vardi biraz biraz asiyoz yasagi inss girmeye gayret edecem
aynen tatlım Allah saglıklı hamilelikler saglıklı bebişler versin hepimize inşallah.dileklerınız ıcın cok tesekkurler kızlar ıyıkı varsınız hepımız en kısa zamanda hamıle kalırız ınsallah hamıle kalmaktan da zıyade en cok suna dua edelım saglıklı bı gebelık olur ıns:Saruboceq:
hosgeldın cnmopuyorumnanaktan
1-tarih versende vermesende adın o listede kalıcak
2-senin canın dayak istiy heralalsanaalsanasmilene demek nan imkansız aaa yanımda olsan sana bitane tepik attıydım şimcikklava:
kaydirigubbakcemile3tamam canom senimi kırıcammm davran hemen sen:))amannn makbuşum sen dur tepik atma ben atarım senin yerine riche yegenimiz yorulurlmaz:
hem dövüyom hemide kıyamıyom hadi gel öpem seni canommmŞenizvur makbusum vur gelen vuruyo gıden vuruyo alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
ya bugün öyle kalabalığızki yetişemiyorum yaa .gözden kaçırdığım şeyler olabilir kimse kusura bakmasın.birazdan kaçıcam zaten
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?