"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ağlamacım hoşgeldin canım nerelerdesin bakıyım özledik seni.minişin nasıl herşey yolundadır inşallah

iyiyiz exümmm siz nasılsınız bakıyım yazdım ama görmedin demek..yolu yarılamışsın yaa az kaldı he

sagol derinim iyyiz cok sükür kimsecikler yazmamis unuttunuz demi beni ask olsun heeee napalim giremedik iste yasak vardi biraz biraz asiyoz yasagi inss girmeye gayret edecem
kızz unutmadık delü ne unutması aşkolsun yazdık yaa görmedin heral:))
aynen tatlım Allah saglıklı hamilelikler saglıklı bebişler versin hepimize inşallah.
1-tarih versende vermesende adın o listede kalıcak
2-senin canın dayak istiy heralalsanaalsanasmilene demek nan imkansız aaa yanımda olsan sana bitane tepik attıydım şimcikklava:

altına imzamı attım bileelmaz:düverim haa riçiii ne o öyle yaa yazma mazmaaa delürmeealsanaalsanasmile

vur makbusum vur gelen vuruyo gıden vuruyo alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

ebrarim gökcem sizde sagolun kizlaarrr giremedim valla hic sormayin bayagi bi zor günler gecirdik ama bundan sonrasi sadece bizim icin inss gecirmisizdir tabiki neyse iyyiz bacilarim tekmeler yiyorum baska biseycigimiz yok cok sükür sizler nasilsiniz görüsmeyeli hepinizi coookkkk özledim yaaa

ya bugün öyle kalabalığızki yetişemiyorum yaa .gözden kaçırdığım şeyler olabilir kimse kusura bakmasın.birazdan kaçıcam zaten
..

hmm makbusum hic sorma yaaa agirlastik göbek büyüdü oturup kalkma zorluklari basladi ama bin sükür olsun yolu yariladik 4 aycik kaldi ama cabuk gececek eminiiimmm...........
gördüm derinim kizma kisss

ya bugün öyle kalabalığızki yetişemiyorum yaa .gözden kaçırdığım şeyler olabilir kimse kusura bakmasın.birazdan kaçıcam zaten
..

evet bende yetişemiyom kısss:))aynen ebuş bende kaçıyım artık yaa.doktora gidicem sabahtan.makbuşum ararsa ona anlatırım durumu o size yazarr...zahmet olmaz dimi makkoşummmzemuszemus

hayırlı geceler arkadaşlar topiğiniz çok güzell ve samimi bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…