"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ahh canım benim bu gün duyduğum ikinci güzel haber valla bende kim olursa olsun hamile kötü düşünmem fesatlanmam ama inan çok kötü oluyorum anlatamıyorum ama zaten burdaki kızlar ve sen benim yaşadıklarımı biliyorsunuz..
rabbim inşallah bu sefer bebeğini sana bağışlar ve sağsağlim kucağına alırsın canım ne diyeceğimi bilemiyorum dikkat et yorulma stresten uzak kal ayyy çok sevindim inan rabbül alemin bu sefer bu sevincini daim eylesin ne diyeyim..
ben bu eylül ayında 3 bitecek 4 sene olacak evleneli hiç umudum yok gerçi allahtan umut kesilemz derler ama ne bileyim işte öyle mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım ya haklısın valla.ama yılmak yok canım..dün eşimede dedim..biz galiba elimizden geleni yapmıyoruz dedim..ben mesela ayaklarımı dikme olayı eşime birsürü bişeyler yedirme olayını yapmıyodum..binde 1 yani..bu yönden üzerine düşmedim hiç.sadece doktora gidiyorum işte..bide sogan suyu içtim biliyosun tek çabam bu oldu...
dün düşündüm şöyle bi.eşime dedim ki;bu şeye benziyor nasıl olsa bigün ölücez ne gerek var kendimize bakmaya veya daha iç açıcı bi örnek verirsem:)nasıl olsa bi yerden rızık gelir ne gerek var çalışmaya demek kadar hatalı bence bişeyler yapmamak..Allah bunu bize vermiş ve elimizden gelen herşeyi yapmak zorundayız...tabiki olacagı varsa her şekilde olacaktır bu ayrı birşey..ama çabalamazsak olmaz.
evet gçkçem benim yok malesef ama ben yinede çalişiyomm:)))))
kaldım yaff sorma:)bugün de biraz kaldım..ama toparlıcam kısmetse:)
anammmmm harika bir haber kuşum bu Allahım sag salim kucaklamanı koklamanı nasip etsin bu defa inşallah herşey yolunda gider canım benim çok sevindim yaaaaaaaalkisalkisalkis:dance::teytey: :teytey: :teytey:
kızlar haber vermek için geldim annemden kaçta çıkarız bilmiyorum gece geçte olsa uğramaya çalışıcam gelmezsemde darılmayın emi öptüm sizi kocaman opuyorumnanaktan

tamam canım benim..bende gelemeyebilirim yaaa.dedigim gibi işe gecikiyom(çok özlüyorum hepinizi ben ama offf((

slm kızlarr nerelerdesiniz güzel haberler varmış zeynocum hayırlı uğurlu olsun allahım bizede nasip etsin eee makberin dediği gibi halaya girelim :teytey: :teytey: derinim sıkma canını inşallah iğnelere gerek kalmz güzelim

kızlar bende yumurta takibine başladık tekrar.dün baktı 9 milim olmuş.pazartesi tekrar bakacak.inşallah bu ay olsun kızlar yaaaa

deriin evet cicim ya dediğin gibi çaba ve gayret olacakki bu işler böyle biz kazara hamile kalanlar gibi değiliz...
offf komşunun kızının meğer adet düzensizliği varmış oda soğan suyu falan içmiş gerçi kem küm ediyorlar aslında ne var saklıyorlar nyse bak düzene girmişki hamile kaldı...
eşinde yaptırsın şu testi bende dikiyom bacaklarımı ne oluyorki filmde çekildim ama preseedi hep salladım ya bide ateş ölçmeyi yapamıyom acele ile bi kalkıyom unutuyom bide çizgiler pek küçük çakmıyom pek..
bu gün çok dua ettim hoş hep dilimde ama napayım aklım durdu artık kimsede yok eşimde geç gelecek galiba gezeyim bari..

kızlar bende yumurta takibine başladık tekrar.dün baktı 9 milim olmuş.pazartesi tekrar bakacak.inşallah bu ay olsun kızlar yaaaa

masal sen bilirsin bende istiyom şu takibi ama doktorlar gel yapalım demedi bana anlatsana hangi gün gidiyorsun yani adetliykenmi yoksa bitimindemi başlıyor benim ayın 9 çarşamba günü oldum ne zaman gideyim off neden bana doktorlar bişey demedi böyle birde hep aynı doktormu takip ediyor ssk karşılıyormu yani normal muayene gibimi..
ay çok soru sordum ama hemşire olmak kolay değil laelaelaelaelae

canım ssk karşılıyor tabiki bunu doktorun ayarlıyor zaten bir giriş yaptığında 10 gün açık kalıyor sürekli giriş yapmana gerek yok.yumurta takibi reglynin 11.gününden itibaren başlanıyor.yumurta gününe göre normal gidip gitmediğine bakıyor.birde adetin 21.günü progesteron bakıyor ondan sonrada çağırıyor yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıyor.normal olarak 4-5 kez yumurtaya bakılıyor canım

canım denemediğimiz birşey kalmıyorki haaa birde hangi tarafta yumurta oluştuysa ilişkiden sonra o tarafına doğru yat.kocakarı önerisi ama yapıpta tutan var:):):):)

bilim arkadaşım ilk evlendiğimde soluna yat oğlun olur bak oğlum oldu dedi:) bende kızım olsun diye hep sağıma yattım ama ne kız ne oğlan var ortada hayırlısı bakalım...
ne güzel sen hastanedesin valla allah işini ras getirsin canım..

saol canım sen yumurtana baktır ne taraftaki büyüdüyse oraya yat.evet canım ben hastenedeyim hemde kadın doğum katında:)aslında takiplerim kolay oluyor

aaa canım çokk sevindim yaa hayırlı olsun saglıkla kucakla bu kez inşşşş bide belirtin varmıydı canım onlarıda anlatsana
canım tedaviye başlamışsın hadi hayırlısı inş bu kez gelir minigin

canım yaaa rabbim senide benide isteyen herkeside anne olmayı nasip etsin daha çok bekletmesin inş bende eylülde 3 yıllık olcam hamile haberi alınca güzel oluyo ama insan istiyo ki bian evvel kendide hamiş olsun bizde napalım bekliyip sabır etcez

gökçecim sağol tatlım ya bide yaşım geçiyor diye çok üzlüyom inşallah rabbim dualarımızı kabul eylesin...
sen nasılsın ne var ne yok??

yaa konu ile alakasız ama bizim gardolabımız taşınmaktan ve düzgün monte edilmediğinden dolayı dağıldı yenisini almak istiyomda hatta aylardır para biriktiriyom geçen koçtaşda bi takım gördüm hem güzel hem ifyatıda uygunuma geldi sizler hiç oradan böyle bi eşya aldınızmı yada tanıdıklarınızdan alan oldumu merak ediyorum acaba iyimidir oranın malları ben çok beğendim şeklini kullanışını acaba nasıldır şimdi ben çok isterimde alırız bide iyi çıkmaz eşimle atışırız bi fikriniz varmı?

kızlar netim gitti şimdi geldi
nuruncum sagol canım bende iyiyim bende 29 oldum yaş geçiyo ama allah tan ümit kesilmez bakalım hayırlısı hıı bide koçtaştan bişey almadım ben canım istersenbiraz araştır sen ona göre al
masalcım sagol canım bende iyiyim halen adet olmadım iyice gerildim bekliyorum olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…