"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zeynocugum cok sevındım cnm ya allah analı babalı büyütsün ıcını rahat tut cnm olurmuopuyorumnanaktan

canom bugün görüşemedik uyudun galiba iyi olmuş aslında düzene koy yoksa çok yoruluyosun.uykusuzluk zordur yaa..
buarada anneannem ameliyat olucak tahlilleri filan yapıldıda onun için canom.çok saol düşündüğün için.
öpüyorum seni şeker..
gökcem yoğunum cano biliyosun kızkardeşim burda onunla vakit geçiriyorum pazar gidiyo zaten.buarada olmamışsın hayırlısı datlum.öptüm çok senide...
selam kıslar cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun inşlhhhhhhhhh

ebuşum canikom yoktum canımcım gelincede sen olmuyon msn yide açmıyon bacım boshayallersmile
ayşenim iyisin çok şükür merak etmiştim.
ya ben pek msnye takılmıyorum açtığımdada seni hiç görmedi zaten gündüz evde değilim gecede sen olmuyorsun tatlım.öpüyorum seni..
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zeynom süper bihaber yaa inanılmaz sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle .tebrik ederim tatlım...
kızlar haber vermek için geldim annemden kaçta çıkarız bilmiyorum gece geçte olsa uğramaya çalışıcam gelmezsemde darılmayın emi öptüm sizi kocaman opuyorumnanaktan
makbuşum anneciğindeymişsin .iyisin inşallah ağrıların ve bulantın geçtimi cano.öpüyorum seni..
kızlar bende yumurta takibine başladık tekrar.dün baktı 9 milim olmuş.pazartesi tekrar bakacak.inşallah bu ay olsun kızlar yaaaa
tatlım hadi hayırlısı inşallah buay sıkıca tutunur bebişin allah gönlüne göre versin..
nurcum bize oyöntemler pek etki etmiyo ahhh ahh millet bide oğlanı kızı ayarlıyo bizim olsa öpüp tepemize koyucazda.neyse hayırlısı inşallah.buarada sen nasıl oldun boğazın iyimi canım?öptüm senide..
kımseler gelmemıs daha:umursamaz:

datlum ben geldim.gerçi msnde muhabbet ettik.senide öpüyorum iyi geceler..

arkadaşlar hepinize iyi geceler bugün yine geç geldik buara benimde gezintiliğim üstümde burda olamıyorum ama aklım burda.hepinizi öpüyorum..

iyi hafta sonları kızlaar sayfa ilerlememiş ne güzel bende kaçırıyom diye üzülüyordum..
ebrar he kıııss valla millet hele kazara hamile kalıyorya deliriyorum:)
sağol biraz daha iyiyim izmirde bi yağmur var anlatama gök delindi nerdeyse....
kimseler yok ben bi bakınayım..

yok cnm ıhmal edermıyım :kedi:
lılyumcugum gecmıs olsun cnm bebişte gelır ınsallah bu ay bız güçlü olalım yeter
saol tatlımkaydirigubbakcemile5

tşkler derıncım ıns :Saruboceq:

ben bılıyodum da ondan oyle konusmustum cnmcım yaaboshayallersmile
aminnn cnm aminnnnn:Saruboceq:
zeynoo kızzz bır gun gecınce cıktıysa bu sonuc cogul gebelık var sende heyyy maşallaahhhhhhnhadı bakalımmm saglıkla tutunsun melegın yada meleklerınn sana

kızlar doktora persembe gunu gıtmıstım alttan muayne edıp regl olucaksın dedı ve adetın ucuncu gunu bakılan hormon testlerıne cagırdı cumartesı sabahtan gel kan ver hormonlarına bakalım dedı ... reglımın ucuncu gununu cumartesı olarak mı hesapladı anlamadım ama ben adetlı degılım kı??? bu yuzden de gıtmedım bugun zaten normalde pazartesı regl olucam

saol canım benimm ewt hamileymişim bende inanamıyorumm hala.
amin canım cok korkuyorum inan buda düşecek die hele eşim dün gece hiç uyumadı sevinçten buda düşerse onun üzülmesine dayanamam
buarada bi misafir yoğunluğudur gidiyorr bu ayda büyük bir temizlik yapmıştım inşlah bişe olmazz.elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıcam ama hbrsiz gelen misafirlerden gözümü açabilirsemm tabikieyvahedigeldismile

canım benim saolll.cok cok iyi anlıyorum biliyorum sölemesi dile koly ama rabbim sabırlarımızın mükafatını verecek inşlahhh.hepinize dua ediyorumm adınızı bilmesemde rumuzlarınızı söylüyorumm dua ettiğimde.inşlah canım düşükte cok zor inan ebrarım bilirr canından can veriyosun allahhım kimselere yaşatmasın.elimden geldiği kadr dikkat ederim ama ben hiç dayanamam evimi 1 gün süpürmesem o evde dolaşamam ama napalım rabbim benden almasında isterse heryer pislik içinde olsun dişimi sıkarım artık.canım inşlh en kısa sürede sizlerin göbüşüne bebişleriniz dolarr:teselli:

saol masalcım işlahh en kısa sürede sizlerinde müjdeli hbrerinizi alırızz

zeynocugum cok sevındım cnm ya allah analı babalı büyütsün ıcını rahat tut cnm olurmuopuyorumnanaktan

saol canım benim darısı tüm isteyenlerin başına inlahhh

kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz makbusta ugramamısboshayallersmileıyıdır umarımbilmiyorumkismile

zeynocum valla çok sevindim .hiç endişelenme yiyecek ekmeği varsa hiçbir sorun çıkmaz allahın izniyle zaten biliyosun doğru dozajda kullansan olmuycaksa olmaz .ama inşallah bebişin sağlıkla gelicek .zaten senin heterozigottu hatırladığım kadarıyla .sen doktorunu dinle ve rabbime emanet et.gerisi boş.biliyosun bazı arkadaşlar sorunlarını bilmeden ilk bebeklerini dünyaya getirmişler yani dua etmekten başka yapıcak bişey yok.allahım meleğini bütün kötülüklerden korusun.buarada değerin yüksek acaba ikizmi canım?varmı ailede .neyse çok öptüm tatlış..

ebrosum ben cıkmısım senı görmedım cnm görseydım kalırdım kusrabakma cnm olurmuopuyorumnanaktan

zeyno evet sabrın sonu selammettir ama balkalım ..
ne işi bende sen gibiydim 2 sene önce tam 12 gün falan geçti günüm test yapıyom bişey yok ben ne bilim kan tahlilini falan bana akıl verende yok en 3. test silik çıkınca eşim eczaneye götürdü kadın hamile olabilir kan versin :) bende hiç öyle şey olurmu herkesin testte düzgün çıkıyor dedim bu arada evim afedersin pislik götürüyor iş yapmıyorum içimdede bi heves var miğdem falanda bulanıyor ama hevestendir dedim işe koyuldum ben duramam beni boğar o ev hiç unutmam evi süpürüyom havalandırıyom tekli bi koltuk vardı onu kaldırayım altını alayım dedim o anda belime bi ağrı bi sancı iki büklüm oldum lavaboya koştum bende bi adet oldum sanıyom bi zaman sonra bu durmadı ama nasıl eşimi aradım o geldi annemi aldık acile gittik baktılar meğer hamilemişim ama çok yeniymiş kanama ile düşmüş
ama ben onu bebek gibi anımsamıyom çünkü hiç o testin sevincini yaşamadım, haliyle hamilelik ne gibi bi duygu bilmiyorum işte cahillik bana bişey anlatan olmadıki bu kkyı bulmasa idim şu an öğrendiğim çoğu şeyi bilmiyor olacaktım..
tatlım boş ver evi sal gitsin bak eşimin şu an sperm değerleri yukselmiş azda olsa ama o zamanlar çok düşüktü hamile kalmışım nasıl oldu ise ama şimdi yukseldiği halde bişey yok özlemden başka..
ebrarın dediği gibi yiyecek ekmeği var ise o bebek sana tutunut ve 9 ay sonra kucağına gelir, inşallah çok düşünme dua et rabbim ne muradın var ise versin hem seniin ve hepimizin...

selam canlarım bir hafta oluyo evde yokum kayınvaldemde kaldım iyice ağırlaştığım için rahat oluyo orada ekmek elden su gölden her isteğim oluyo yemeğim ayağıma geliyo felannn şimdi eve geldim bi kaç gün evimde kalıcam daha sonra anneme gidicem birazda oraqda kalıcam az kaldı hayırlısıyla bu günlerde bi bitse geçen gün çok korktuk kızlar lavaboya gittim o da ne lekelenme olmuş bende dr aradım hemen geldi apar topar dr gittim muayene etti herşey şuan için normal dedi zorlanmadan olmuş hareket etme yat dinlen dedi doktorun dediği doğruydu bir gün öncesinde alışverişe çıkmıştımyoruldum demek ki o yüzdn oldu çoook korktuk ama şimdi hep yatıyom martın 15 e kadar dişimi sıkıcam artıkkk

zeynocum tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bütün kk nın başına
kızlar sizlerden naber hepinizi çok özlüyom kayınvaldelerde net yok bu ara yüzden haber alamıyom sizleden annemlerde net var ama oraya gidince irtibatımız kopmaz öptüm hepiniziiii

eee kızlar hani kimseler yok hepiniz birdenmi gezmelere gittiniz??
bu arada sevalde hiç gelmedi ne oldu acaba ragyli oldumu yoksa olmadımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…