"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam dicem ama kimseler yok ( 2 gündür sık uğrayamıyorum.gün boyu yengemdeydim pcye oturmadım çocuklardan fırsat bulamadım yani..şimdide nedense bileğim çok ağrıyor geçmişteki ağrısı tuttu yine.neyse yarın akşam konşuruz bol bol inşallah.iyi geceler güzeller öpüyorum hepinizi.
bu arada hepinize tek tek yazamadım kusuruma bakmayın emi bu bilekle şuan bile zor yazıyorum

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah.bugün misafirim vardı gelemedim.
Semoşum geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bol bol dinlen inşallah minişler sağlıkla vaktinde gelirler.
Derinim geçmiş olsun canım niye başın ağrıyoki hayır olur inşallah.dikkat et kendine kuzum.buarada saol canım allah razı olsun..
Makbuşum sende bugün gezmişsin ohh negüzel boşver iyi olmuş hep evdede olmuyo.buarada bileğin ağrıyomuş ağır bişeymi kaldırdın dikkat et kendine tatlım..
Gökcemm daha olmamışsın bidenem .hayırlısı inşallah yaa.belkimde bebiş vardır..öptüm canım..
Bersum takibe başlamışsın hadi hayırlısı inşallah .hiç kafaya takma inşallah tedavin sonuç vericek hayırlısıyla bebişine kavuşcaksın.özledim seni tatlım..

datluşlar yarında misafirim var buralarda olamıycam.öpüyorum sizi iyi geceler..

Canım hıc bılmıyorum kı ıste ben de anlamadım cok akıntım vardı o gun de zaten heralde ogun gelıcek dıye mı dusundu ne erken gelıcektır bu ay belkı demıstı cunku ama normalde benım gunum 15subat yanı sasmaz gunlerım gelıcekse bıle 15ınde gelır erken gec olmaz yanı gıtmedım valla hormon tahlılıne regl olayım pazartesı salı gıbı telefon edıcem ondan sonra artık bı de ozel hastane zaten 72 tl dedıler tahlılee yaptırırım bı de tam gunu olmaz sonuclar dogru cıkmaz haydı bı daha yaptır zaten preseedlere ovulasyon testlerıne spermıogramlara dunyanın parası gıdıyo bı de havaya para veremem alsanaalsanasmile

selamm canlarımopuyorumnanaktan
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN:asigim:
Allah eşlerinizle ömür boyu tatlı muha bbetler versin,birbirinize olan sevginiz hiç solmasın hep artsın..kocişlere iyi bakın kıslar onla bize lazımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3canımız onlar bizim..bebişkolarımızın babişi olcekler oyyy yirimm yirimmmmkaydirigubbakcemile3

makbuşum kıyamam canım ya ordan oraya yordun kendini dün tabi.minibüste tutunduysan falan ondan kasma ypmış olabilir mi?geçmiş olsun cnm benim.

ebrarım misafirleri ugurladın gelmişsin ama ben kaçırdım seni yaama iyi uyumuşum canım 1 gibi en geç uyumuşumdur yani..10 buçukta da uyandım kocişi yolladım.
baş agrım çok şükür bugün çok hafif yok gibi.bakalım gün içinde neler olacak öptüm canım.Şeniz

gökçemm canım ayy heveslenmeye başladım gene:)inşallah miniş yoldadır yaaaa:Saruboceq: biz yinede bu konunun üstünde çok durmayalım da varsa sürpriz olsun dimi...inşallah ya Rabbimmmmmm:Saruboceq:

lilyumcum valla inş gelmez canım ya.şaşmıyosa sende daha bi umutlanabiliriz..yarın inşallah kırmızıyı görmicen canım.iyi etmişsin dedigin gibi kırk kere para mı vericen.
eger olursan ki inş olmazsın,o zaman bakarsın ne yapılacaksa..

kızlar az sonra hazırlanıcam bi bakayım dedim.
bu arada bitoş ablam çok sagol seninde sevgililer günün kutlu olsun..eşinle çocuklarınla bi ömür mutluluk diliyorum canım benimopuyorumnanaktan

seynom ve zeyncim selam kıslar..çıkıyodum tam sizi gördüm selam veriyim dedim..görüşürüz öptüm ikinizi de.opuyorumnanaktan

bu arada bersum dün karşılaşamadık bebişim evet görünmezdim ama pc başında degildim canım öptüm seniŞeniz

selam canim sizler nasilsiniz bende bir ugrayim dedim insallah hersey yolundadiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canim sizler nasilsiniz bende bir ugrayim dedim insallah hersey yolundadiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canım iyiyiz işte ne olsun...herşey yolunda...hatta zeynomuz hamile:)))
inşallah sırayla sizden de gelicek güzel haberler...
şimdi çıkıyom datlum görüşmek üzere öptüm seniŞeniz

sayfamız benim dogum tarihime gelmiş 1982kaydirigubbakcemile3

saol ebrarım insan ister istemez teleş yapıyorr evham yapıyor sonuçta 2 yıldan beri bekliyordum be anı ya bişe olursa ya iğne yetersiz gelirse biliyorum hepsi boş dedğin gibi bu dünyada rızkı varsa gelirr inşlahta rabbim vermiştir rızkını. sürekli dua ediyorumm hiç dilimden düşürmüyorum ama bende bazı önlemler almak zorundayım tatlışkom ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda takdir allahu tealanın:)saol canım güzel dileklerin için opuyorumnanaktan
canım benim ilk düşüğüm ikizdi söylememişydim ailemde yok ama ben ilk olmuştum rabbim en iyisini bilir bir kere nasip etti bana bilemiyorum daha usgde hiç bişe görünmedi hayırlısı olsun hepimizin hakkında

canım benimmm bilmiyordum cok üzüldüm ama bi yandanda iyi biliyomusun sonuçta rahmin acılmış bidaha olma şansı cok yüksek eşinin sorununa rağmen olmuş bence o düşük sperm kalitesizliğinden olmuştur hiç araştırdınmı bu konuyu araştırmanı tavsiye ederim
hem bu sefer sperm sayılarıda yükselmiş sende biraz stresten uzak dur bilyosun cok kafaya takınca yumurtlama olmuyor ben şu son 1 ay hem kk ya giremedim hem hiç bir yere cıkmadım moralim bozulmasın die zaten umudumuda kesmiştim biliyosun sonuç ortada gerçeten bu sters adama neler yapıyorr.
seni cok iyi anlıyorum nurum bende 1 incisinde hiç bişe anlamamıştım hamilemiyim değilmiyim hemn düşmüştü 2 .incisinde dr var gibide yok gibide deyince daha ne olduğunu çözemeden oda düştü büyük bi yıkımdı inan eşimle boşanma derecesine gelmiştik benim yüzümdnbuda bizi cok sevindirdi rabbim inşlah sevincimizi yarıda kesmez ve inşlah aynı sevinci rabbim sizlerede yaşatırrr

saol canım benimmm
ne güzel cok az kalmış doğumuna inşalhh sağlıkla alırsın bebişi kucağına ve inşlah bizlerde senin gibi geri sayarız doğumumuza:Saruboceq:

semoşum geçmiş olsun canım kib öptm
ebroşum daha adet olmadım canım beklemdeyim ama sanmıyorum bakalım bekliycem birazda ha

canım ne bekliyosun hemn kan testi yaptırsana ay inşlah hamişsindirrr

saol ağlamacım inşlah hepsinin başına

canım benim nasip vardır herşeyde bi hayır bukadar zamn beklemem buşuna değildir inan. ne güzel sorununu geçte olsa öğrenmişsin inşlah tedavilerin başarıyla sonuçlanırda tez zamnda rabbim muradını verir
saol canım benim inşalhh rabbim bunu kucağıma versin uzun ömürler yazsın isteyen herkesee

canım benim cok geçmiş olsun yorma bukadr kendini

slm kızlar nasılsınız inş herkes iyidir iki gündür evde yoktum gelemedim benim kırmızılar geldi ikinci günüm 5. ci gün klomen içecekmişim gene hadi hayırlısı diyorum inş bu ay olur

herkese güzel pazarlar diliyorum güzeller..hepinize güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ediyorum bugün muhtemelen evde olurum gelebildiğim kadar gelmeye çalışıcam şimdilik öpüldünüz

asumancım adet olmuşsun ssaglık olsun canım klomenle gelir minigin inşş üzme kendini..
bersum datlum sende yeniden başlıyıcakmışsın tedaviye ama yumurtlar varmış gene çalışmaya devam et sen beli olmaz gelir belkim minigin
derinim sagol canım ama sanmıyorum az daha bekliyim bakalım ilaç alıyom yaa onlar uzattı galiba sennasılsın
zeynom biraz daha bekliyim tüpten sonra hem adetim degişti hemde ilaç alıyom ondan uzamıştır belki belirtim olmadıgı için yok die düşünüyorumcanım sen nasılsın nasıl gidiyo
ebroşum bugünde misafirlerin var kolay gelsin datlum

bakalım canım gun geldı cattı hayırlısı neyse o olsun artık ne dıyelım bu arada sayfalar ıyıce sakınlestı ılerlemıyor fazlaboshayallersmile

kızlar her zamanki gibi bişey sorcam yine bugün doktorumu aradım adet oldum diye hastaneye çağırmadı 4.cü gün gel kist oluşmuşmu ona bakcam dedi 5 ci gün klomene başlayacaksın dedi şimdi soracağım şu kızlar ilk tedaviye başladığındaki adetin 3 günü yapılan tetkikler yapılıyomu yapılmıyomu yani tedavi böylemi devam edecek

slm kızlar nasılsınız inş herkes iyidir iki gündür evde yoktum gelemedim benim kırmızılar geldi ikinci günüm 5. ci gün klomen içecekmişim gene hadi hayırlısı diyorum inş bu ay olur
ya geldi demek..kıss üç ayda geliyodu hani:)erken gelmesi iyi bişey o zaman..belki düzene giriyorsundur asuş hadi hayırlısı bakalım.
hayirli pazarlar kizlaropuyorumnanaktan
derinim tesekkürler bitanem cümlemiz insallah opuyorumnanaktan
aminnnn ablacımopuyorumnanaktan
canım benim belli olmaz belki ilaçtan degildir..inşallah Allahım büyük..belki de vardır bişeyler..:Saruboceq:
bakalım canım gun geldı cattı hayırlısı neyse o olsun artık ne dıyelım bu arada sayfalar ıyıce sakınlestı ılerlemıyor fazlaboshayallersmile

amin hayırlısı inşallah canım.
evet sayfaları sorma..nerdeyse sabah bıraktıgım gibi((

kızlar bugün hiç iyi degildim hala da degilim..
zaten biliyosunuz kaç gündür baş agrılarım ve mide bulantım var,malum pko için kullandıgım şeker hapları böyle yapıyor..bide ablama üzülüyom hala...
üstüne bide bugün bir müşterim çok üzdü beni...kadıncagız üçüncüye falan geliyor arada ugruyor çok tatlı bir insan...özel egitim veriyormuş ögretmen yani..sakat çocuklara ve annelerine...herneyse konu bebişten açıldı..kız çocugu için kıyafelere baktı durdu..almıcam ama dedi yinede boş gitmiyim bi saç bantı alayım canım o benim falan diyo...gidiyim koklayım biraz falan derken bende sordum kimin bebegi dedim,komşusununmuş...çok seviyorum onu dedi...Allah bagışlasın dedim..amin Allah hepimize versin inşallah dedi.
sizin yok mu çocugunuz dedim var oglum var dedi.
kızımda vardı ama dedi dügümlendi konuşması bogazındamafoldumben
nasıl yani dedim..geçen yıl vefat etti dedi...çok üzüldüm o anda..ismi de tuanaydı tuana ismini de çok seviyorum dedi((6 aylık dogum yapmış ve 5 ay yaşatabilmişler((
çok ama çok üzüldüm..aglarken bana sordu sen evli misin çocugun varmı diye..dedim böyle böyle...ikimiz karşılıklı duygulandık konuştuk sohbet ettik..ögütler verdi..ama o aglayışı aklımdan gitmiyor...kız çocugu kıyafetlerine bir bakışı var anlatamam...
mafoldumbenbende agladım tabi..zaten agrıyan başım daha beter oldu üzüntüden.
resmen sarıldım kadıncagıza üzülmeyin nolur diye:çok üzgünüm:
Allahım böyle sınamasın kimseleri.hayırlısını versin hepimize inşallah.:Saruboceq:

neyse canlarım şimdi kaçıyorum ben...gelebilirsem gelirim yine..öptüm hepinizi.

evet geldi cnm bende şaşırdım nasıl oldu iki gündür çok gergindim can sıkıcı olaylar yaşadım dahada gecikir derken erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…