Canım hıc bılmıyorum kı ıste ben de anlamadım cok akıntım vardı o gun de zaten heralde ogun gelıcek dıye mı dusundu ne erken gelıcektır bu ay belkı demıstı cunku ama normalde benım gunum 15subat yanı sasmaz gunlerım gelıcekse bıle 15ınde gelır erken gec olmaz yanı gıtmedım valla hormon tahlılıne regl olayım pazartesı salı gıbı telefon edıcem ondan sonra artık bı de ozel hastane zaten 72 tl dedıler tahlılee yaptırırım bı de tam gunu olmaz sonuclar dogru cıkmaz haydı bı daha yaptır zaten preseedlere ovulasyon testlerıne spermıogramlara dunyanın parası gıdıyo bı de havaya para veremem alsanaalsanasmilecanım hadi hayırlısı..inşallah yumoşlar büyür çatlar bebişin de gelir hemen inşallahhhhh:Saruboceq:
nurum inşallah bizde hiç beklemedigimiz bi anda bi bakıcaz ki çift çizgi..Allahım hayırlı zamanlarda nasip etsin hepimize..he bide geçmişte düşük yaşamıssın anlatmamıştın hiç...sıkma canını.herşeyde bi hayrı vardır..bak bende kendi düşügümü hayıra yorum hep..o olmamış olsaydı hala bekliyo olsaydım daha karamsar olurdum..hiç olmayacak mı acaba derdim belki de...ama biliyorum ki 1 kere olduysa yine olur..sen içini rahat tut canım.opuyorumnanaktan
evet hayatım uyudum..beyaz şova baktık biraz yattıgımız yerden..iyi de oldu.beynim çok yoruluyor oturunca...sabah baş agrısıyla uyanıyorum hep...bugünde öyle oldu gün içinde de agrıdı nedense...inşallah düzelirim.şuanda da hafiften agrıyor
anneannecigine çok çok geçmiş olsun canım benim...:Saruboceq:
kız bu doktor senin hamile oldugunu görmemiş de olabilir mi acaba?
ana nedense adet olmayacaksın gibi geliyo da neyse..inşallah yanılmıyorumdur lilyumcum..opuyorumnanaktan
oyy semoşum gelmişşşşŞenizdimek kaynanan prensesler gibin bakıyo sana:)maaşallah hep böyle olsun...senin gibi iyi gelini bulmuş dimi amaopuyorumnanaktan
çok dikkat et kendine canım benim..bak yormuşsun kendini hep yat gerekirse.az kaldı bak.Allahım hayırlısıyla saglıklı güzel bi dogum versin.öptüm kuşumŞeniz
bersumm delüşşşş napıyon özledim seni be cadıŞeniz
demek doktor seni de aynı şekilde yolladı..bende de ikinci takipte bi halt çıkmadı hatta yumoşu bırak hiç mi hiç yumurtlama yok dedi(
ovulasyon testlerim pozitif..noluyo içimde anlayamıyorumbilmiyorumkismile
seynom ve zeyncim selam kıslar..çıkıyodum tam sizi gördüm selam veriyim dedim..görüşürüz öptüm ikinizi de.opuyorumnanaktan
bu arada bersum dün karşılaşamadık bebişim evet görünmezdim ama pc başında degildim canım öptüm seniŞeniz
selam canim sizler nasilsiniz bende bir ugrayim dedim insallah hersey yolundadiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeynocum valla çok sevindim .hiç endişelenme yiyecek ekmeği varsa hiçbir sorun çıkmaz allahın izniyle zaten biliyosun doğru dozajda kullansan olmuycaksa olmaz .ama inşallah bebişin sağlıkla gelicek .zaten senin heterozigottu hatırladığım kadarıyla .sen doktorunu dinle ve rabbime emanet et.gerisi boş.biliyosun bazı arkadaşlar sorunlarını bilmeden ilk bebeklerini dünyaya getirmişler yani dua etmekten başka yapıcak bişey yok.allahım meleğini bütün kötülüklerden korusun.buarada değerin yüksek acaba ikizmi canım?varmı ailede .neyse çok öptüm tatlış..
zeyno evet sabrın sonu selammettir ama balkalım ..
ne işi bende sen gibiydim 2 sene önce tam 12 gün falan geçti günüm test yapıyom bişey yok ben ne bilim kan tahlilini falan bana akıl verende yok en 3. test silik çıkınca eşim eczaneye götürdü kadın hamile olabilir kan versin :) bende hiç öyle şey olurmu herkesin testte düzgün çıkıyor dedim bu arada evim afedersin pislik götürüyor iş yapmıyorum içimdede bi heves var miğdem falanda bulanıyor ama hevestendir dedim işe koyuldum ben duramam beni boğar o ev hiç unutmam evi süpürüyom havalandırıyom tekli bi koltuk vardı onu kaldırayım altını alayım dedim o anda belime bi ağrı bi sancı iki büklüm oldum lavaboya koştum bende bi adet oldum sanıyom bi zaman sonra bu durmadı ama nasıl eşimi aradım o geldi annemi aldık acile gittik baktılar meğer hamilemişim ama çok yeniymiş kanama ile düşmüş
ama ben onu bebek gibi anımsamıyom çünkü hiç o testin sevincini yaşamadım, haliyle hamilelik ne gibi bi duygu bilmiyorum işte cahillik bana bişey anlatan olmadıki bu kkyı bulmasa idim şu an öğrendiğim çoğu şeyi bilmiyor olacaktım..
tatlım boş ver evi sal gitsin bak eşimin şu an sperm değerleri yukselmiş azda olsa ama o zamanlar çok düşüktü hamile kalmışım nasıl oldu ise ama şimdi yukseldiği halde bişey yok özlemden başka..
ebrarın dediği gibi yiyecek ekmeği var ise o bebek sana tutunut ve 9 ay sonra kucağına gelir, inşallah çok düşünme dua et rabbim ne muradın var ise versin hem seniin ve hepimizin...
selam canlarım bir hafta oluyo evde yokum kayınvaldemde kaldım iyice ağırlaştığım için rahat oluyo orada ekmek elden su gölden her isteğim oluyo yemeğim ayağıma geliyo felannn şimdi eve geldim bi kaç gün evimde kalıcam daha sonra anneme gidicem birazda oraqda kalıcam az kaldı hayırlısıyla bu günlerde bi bitse geçen gün çok korktuk kızlar lavaboya gittim o da ne lekelenme olmuş bende dr aradım hemen geldi apar topar dr gittim muayene etti herşey şuan için normal dedi zorlanmadan olmuş hareket etme yat dinlen dedi doktorun dediği doğruydu bir gün öncesinde alışverişe çıkmıştımyoruldum demek ki o yüzdn oldu çoook korktuk ama şimdi hep yatıyom martın 15 e kadar dişimi sıkıcam artıkkk
zeynocum tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bütün kk nın başına
kızlar sizlerden naber hepinizi çok özlüyom kayınvaldelerde net yok bu ara yüzden haber alamıyom sizleden annemlerde net var ama oraya gidince irtibatımız kopmaz öptüm hepiniziiii
semoşum geçmiş olsun canım kib öptm
ebroşum daha adet olmadım canım beklemdeyim ama sanmıyorum bakalım bekliycem birazda ha
Slm canlarim nasilsiniz bi bakayim dedim hersey guzel masallah gecmisi okuyamadim umarim hepinizde iyisiniz bu arada hamis bi arkadasimiz varmis ... Zeyno...
Canim allah tamamina erdirsin inss darisi diger dostlarimin basina tez zamanda inss
kimsecikler yok galiba biraz dolasayim bari opuyorum sizi byy
selam güzeller bugün yumurta ttakibi için dr a gittik regimin 12.günü ve 4 yumurtam var ama hepsi 8 ,9 mm sadece yani işe yaramaz dedi adet ol gel klomene başlayalım dedi bu sefer dozajı arttırıp takip edecek neden olmuyor herşey normal diye üzülüyordum ama demekki herşey normal değilmiş neden daha önce yumurta takibi yaptırmadığıma yanıyorum boşu boşuna geçen zamana yanıyorum şimdi hep adetin 3.günü bakılmıştı yumoşlara neyse hiç olmazsa sorunun ne olduğunu biliyoruz allaha çok şükür ki çareside var inşallah tedaviye olumlu sonuç veririm ....
bu arada zeynocum tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
selam dicem ama kimseler yok( 2 gündür sık uğrayamıyorum.gün boyu yengemdeydim pcye oturmadım çocuklardan fırsat bulamadım yani..şimdide nedense bileğim çok ağrıyor geçmişteki ağrısı tuttu yine.neyse yarın akşam konşuruz bol bol inşallah.iyi geceler güzeller öpüyorum hepinizi.
bu arada hepinize tek tek yazamadım kusuruma bakmayın emi bu bilekle şuan bile zor yazıyorum
bakalım canım gun geldı cattı hayırlısı neyse o olsun artık ne dıyelım bu arada sayfalar ıyıce sakınlestı ılerlemıyor fazlaboshayallersmileselamm canlarımopuyorumnanaktan
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN:asigim:
Allah eşlerinizle ömür boyu tatlı muha bbetler versin,birbirinize olan sevginiz hiç solmasın hep artsın..kocişlere iyi bakın kıslar onla bize lazımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3canımız onlar bizim..bebişkolarımızın babişi olcekler oyyy yirimm yirimmmmkaydirigubbakcemile3
makbuşum kıyamam canım ya ordan oraya yordun kendini dün tabi.minibüste tutunduysan falan ondan kasma ypmış olabilir mi?geçmiş olsun cnm benim.
ebrarım misafirleri ugurladın gelmişsin ama ben kaçırdım seni yaama iyi uyumuşum canım 1 gibi en geç uyumuşumdur yani..10 buçukta da uyandım kocişi yolladım.
baş agrım çok şükür bugün çok hafif yok gibi.bakalım gün içinde neler olacak öptüm canım.Şeniz
gökçemm canım ayy heveslenmeye başladım gene:)inşallah miniş yoldadır yaaaa:Saruboceq: biz yinede bu konunun üstünde çok durmayalım da varsa sürpriz olsun dimi...inşallah ya Rabbimmmmmm:Saruboceq:
lilyumcum valla inş gelmez canım ya.şaşmıyosa sende daha bi umutlanabiliriz..yarın inşallah kırmızıyı görmicen canım.iyi etmişsin dedigin gibi kırk kere para mı vericen.
eger olursan ki inş olmazsın,o zaman bakarsın ne yapılacaksa..
kızlar az sonra hazırlanıcam bi bakayım dedim.
bu arada bitoş ablam çok sagol seninde sevgililer günün kutlu olsun..eşinle çocuklarınla bi ömür mutluluk diliyorum canım benimopuyorumnanaktan
ya geldi demek..kıss üç ayda geliyodu hani:)erken gelmesi iyi bişey o zaman..belki düzene giriyorsundur asuş hadi hayırlısı bakalım.slm kızlar nasılsınız inş herkes iyidir iki gündür evde yoktum gelemedim benim kırmızılar geldi ikinci günüm 5. ci gün klomen içecekmişim gene hadi hayırlısı diyorum inş bu ay olur
aminnnn ablacımopuyorumnanaktanhayirli pazarlar kizlaropuyorumnanaktan
derinim tesekkürler bitanem cümlemiz insallah opuyorumnanaktan
canım benim belli olmaz belki ilaçtan degildir..inşallah Allahım büyük..belki de vardır bişeyler..:Saruboceq:asumancım adet olmuşsun ssaglık olsun canım klomenle gelir minigin inşş üzme kendini..
bersum datlum sende yeniden başlıyıcakmışsın tedaviye ama yumurtlar varmış gene çalışmaya devam et sen beli olmaz gelir belkim minigin
derinim sagol canım ama sanmıyorum az daha bekliyim bakalım ilaç alıyom yaa onlar uzattı galibasennasılsın
zeynom biraz daha bekliyim tüpten sonra hem adetim degişti hemde ilaç alıyom ondan uzamıştır belki belirtim olmadıgı için yok die düşünüyorumcanım sen nasılsın nasıl gidiyo
ebroşum bugünde misafirlerin var kolay gelsin datlum
bakalım canım gun geldı cattı hayırlısı neyse o olsun artık ne dıyelım bu arada sayfalar ıyıce sakınlestı ılerlemıyor fazlaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?