anladım cnm hayırlısı olsun
inşallah preseed vesilem olmuştur inş:Saruboceq: ama doktor cok ümidimi kırdı kesın konustu :umursamaz:
inşallah preseed vesilem olmuştur inş:Saruboceq: ama doktor cok ümidimi kırdı kesın konustu :umursamaz:
herşey allahtan cnm hepimizin umutları kırılıyo tabi ama elden bişey gelmiyo ne yazıkki
herseyın hayırlısını dılemek lazımm
derinim canım yine başın ağrıyomuş niye acaba yaa ?benimde dünden beri ağrıyo ağrı kesici aldım biraz hafifledi berbat bişey yaa başağrısı.acaba odamı ilacın yanetkisi tatlım..
makbuşum hayırdır canım kasılma niye oluyoki doktorunu arayıp sorsan bii.sorun yoktur canım inşallah..
derinim kötü yaa inşallah geçer biran önce .hem bulantı hem başağrısı fena rabbim şifa versin..
haklısın canım ya gidicem yarın nasipse inşallah dediğiniz gibidirmakberim canım benim...sıkma canını bitanem..bence normaldir amadoktora gitmek en iyisi...korkma canım kötü bişey yoktur Allahın iziniyle.
canım yorulmuş olabilirim bilmiyorummakbuşum hayır olur inşallah canım korkma yaa niye böyle oldu acaba yoruldunmu buara .belkide büyüdüğü içindir.nasıl bişey oluyoki?
oyy kıyamam sana yat dinlen bari canım.pcye bakınca daha kötü olursun..
haklısın canım ya gidicem yarın nasipse inşallah dediğiniz gibidir
canım yorulmuş olabilirim bilmiyorum( ağrıda bi anda giriyor göbeğimin altından rahime kadar vuruyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?