"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim canım yine başın ağrıyomuş niye acaba yaa ?benimde dünden beri ağrıyo ağrı kesici aldım biraz hafifledi berbat bişey yaa başağrısı.acaba odamı ilacın yanetkisi tatlım..
makbuşum hayırdır canım kasılma niye oluyoki doktorunu arayıp sorsan bii.sorun yoktur canım inşallah..

derinim ebroşum sağolun canlarım bu akşam aradım hastaneyide doktor yoktu yarın gidelim dedi selim cumartesiyi bekleyemem (( korkuyorum bilmiyorumda normalmi bu durum

makberim canım benim...sıkma canını bitanem..bence normaldir amadoktora gitmek en iyisi...korkma canım kötü bişey yoktur Allahın iziniyle.

ay bilmiyom canım yaaa..senindemi agrıdı yazık(vallaş uanda nasılım biliyon mu,başım tuttu yine midem agzımda offff(((

makbuşum hayır olur inşallah canım korkma yaa niye böyle oldu acaba yoruldunmu buara .belkide büyüdüğü içindir.nasıl bişey oluyoki?

derinim kötü yaa inşallah geçer biran önce .hem bulantı hem başağrısı fena rabbim şifa versin..

makberim canım benim...sıkma canını bitanem..bence normaldir amadoktora gitmek en iyisi...korkma canım kötü bişey yoktur Allahın iziniyle.
haklısın canım ya gidicem yarın nasipse inşallah dediğiniz gibidir
makbuşum hayır olur inşallah canım korkma yaa niye böyle oldu acaba yoruldunmu buara .belkide büyüdüğü içindir.nasıl bişey oluyoki?
canım yorulmuş olabilirim bilmiyorum ( ağrıda bi anda giriyor göbeğimin altından rahime kadar vuruyor işte

haklısın canım ya gidicem yarın nasipse inşallah dediğiniz gibidir

canım yorulmuş olabilirim bilmiyorum ( ağrıda bi anda giriyor göbeğimin altından rahime kadar vuruyor işte

canım ya yarın gidince rahatlıan bak gör..minişi görünce oh bee dicenn..normaldir böyle endişeler..ben hamile olsam heranım endişe içinde geçer heralde:)))

kızlar ben kaçıyom izninizle sizi çok öpüyorum.yarın Allahım kısmet ederse evdeyim..görüşürüz inşallah uzun uzun...yanlız bi ara amcamı görmeye gidicez hastanedeydi de...onun dışında evdeyim yani..hoşçakalın Allaha emanet olun.Şeniz

makbuşum endişelenme yaa allahın izniyle bişey yok.bunlar olabilir araştır bi yaa kkda böyle şeyler yaşıyan olmamışmı?
derinim valla bende özledim nezamandır konuşamıyoruz böyle..

kızlar kızmaszsanız ben kaçıyorum valla böyle oturdukça kendimi daha çok dinliyorum hem sabah erkenciyim anneme gidicem inşallah akşamında da doktora..ikinizide kocaman öptüm iyi geceler

derinim gidiyosun demek neyse git dinlen bitanem.kendine iyi bak.amcanın neyi var tatlım geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…