"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar günaydın ebrarcım hoşgeldin dedim diğer topikte gittin cnm napıosun keyifler nasıll?
canım yaa saol o ara komşu geldi çıkmak zorunda kaldım aslında selam vermek için gelmiştim size.neyse başka sefere inşallah.
canım arkadaşım çok saol yaa inanki çok duygulandırdınız beni sizde iyki varsınız bitanelerim.okadar güzel şeyler yazıyosunuzki duygulanmamak elde değil.hepinizi çok seviyom tatlışlar.
amcacığına da rabbim şifa versin tatlım..opuyorumnanaktan

makbuşum düşünmeniz hatırlamanız yeter .çok saol bitanem..
sende dinlen canım hayırlısıyla bişey olmuycak inşallah dualarımdasın tatlış..

oyy semoşum çok saol tatlı hamişim benim.allah razı olsun güzel duaların için.
sen ve minişler iyisiniz inşallah .opuyorumnanaktan

ebroşummmmm doğum günün kutlu olsun tatlım umarım yeni yaşın sana nurtopu gibi bi bebiş getirir inşallahhhhhhh..............

GÖKCEMMM canım arkadaşım seni unuttum sanma beni çok duygulandırdın güzel hediyelerin için çok teşekkür ederim .elime geçince acayip oldum yaa.iyki kk var ve iyki sizleri tanımışım.seni seviyom datlum .tekrardan çok saol..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ebroşummmmm doğum günün kutlu olsun tatlım umarım yeni yaşın sana nurtopu gibi bi bebiş getirir inşallahhhhhhh..............

bersumm canım arkadaşım çok saol bitanem.allah razı olsun .dilerim buyıl hepimiz minişlerimize kavuşuruz .
nasılsın canım özledim seni..opuyorumnanaktan

ay canım benim komşum geldi kapıda dikti beni konuş konuş anca geldim aama seni kaçırdım neyse akşam görüşürüz inşallah çok öptümmmm

bersumm bende buralardayım canım napıyosun bakıyım:)
kahvaltıdan kalktık kociş sigara içerken bi bakam dedim.kalkıcam yine pfff(
çevrimdışı giriyorum yanlış anlamayın beni arada böyle gelip bakmak kolay oluyor o yüzden kıslar.sürekli açmak zorunda kalmıyorum.

offfffboshayallersmile normalde bu saatlerde sevalim buralarda olurdu konusurduk((
nerdesin sevoşşş:çok üzgünüm:

selam kızlar,

kızlar benim moralim çok bozuk... 13 gün gecikmem vardı. test yapmıstım 2.çizgi silik çıktı... veeeeee bugün kırmızılar göründü.... kızlar çok kötüyüm yaaaaa

Derinnnn regl olmadım hala yaptım testı esıme de gosterdım cok hafıf bı cızgı vardı persembe gunu tekrar yapıcam eger reglı olmazsam dua edın bana canlar boshayallersmile

selam kızlar,

kızlar benim moralim çok bozuk... 13 gün gecikmem vardı. test yapmıstım 2.çizgi silik çıktı... veeeeee bugün kırmızılar göründü.... kızlar çok kötüyüm yaaaaa

ya canım üzülme aynı şey banada oldu 2testte silik çıktı sonra kan verdim baktırmak için sonucu almadan adet oldum :çok üzgünüm:

Derinnnn regl olmadım hala yaptım testı esıme de gosterdım cok hafıf bı cızgı vardı persembe gunu tekrar yapıcam eger reglı olmazsam dua edın bana canlar boshayallersmile
ayy canım ya hadi hayırlısı valla..ben dedim olmayacan sen bak gör bebiş geliyo Allahın iziniyleŞenizhem senin tam gününde gleiyodu dogru hatırlıyorum dimi?ay hadi inşallah yaaaaa:Saruboceq:
selam kızlar,

canım ya sıkma canını...Allah büyük.
doktora gittin mi cnm herzaman gecikiyo muydu?

canım inşallah bebiştir hadi hayırlısı.... :ecrin_bebek:
inşallahh cnmcımmm
evet canım 27gunde bır 27gunde bır:1ninca: en azından lekem olurdu sımdı o da yok cok umutlandım al bugun de aksam oldu gectı daha gelen gıden yok boshayallersmile

inşallahh cnmcımmm

evet canım 27gunde bır 27gunde bır:1ninca: en azından lekem olurdu sımdı o da yok cok umutlandım al bugun de aksam oldu gectı daha gelen gıden yok boshayallersmile

vallahi bende çok umutlandım lilyumcum..inşallah bebişin seninledir canım yaa.
ayrıca eger olduysa bu presedden çok umudum olacak:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…