canım yaa saol o ara komşu geldi çıkmak zorunda kaldım aslında selam vermek için gelmiştim size.neyse başka sefere inşallah.slm kızlar günaydın ebrarcım hoşgeldin dedim diğer topikte gittin cnm napıosun keyifler nasıll?
canım arkadaşım çok saol yaa inanki çok duygulandırdınız beni sizde iyki varsınız bitanelerim.okadar güzel şeyler yazıyosunuzki duygulanmamak elde değil.hepinizi çok seviyom tatlışlar.Ayyy benim ebrarımın dogum günüsüymüş bugünnnnnŞenizcanım benimm iyiki dogdun.iyiki de varsın güzel arkadasım...seni çok sevdigimi,ama GERÇEKTEN çok sevdigimi asla unutma...Allahım yeni yasınla birlikte o güzel melegini de sana yollar inşallah hayırlısıyla...yepyeni bir seneye mutlu haberlerle girmen dilegimle kuşummmmmŞeniz
kıslar makbuş ebrarım dün gece hemen çıktım kusura bakmayın...geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlar..amcacıgım 10 gün kadar hastanedeydi ebroş 1 haftadırda eve çıktı gidemedim bi türlü.kocişle gidicez bugün.amcamın kızında kalıyolar şimdi.normalde şehir dışındalar.beyin damarlarında tıkanıklık olmuştu yürüyemiyodu bide çift görmeye başlamıştı konuşamıyordu(((
herkese iyi günler canlarımmmmmmmŞeniz
makbuşum düşünmeniz hatırlamanız yeter .çok saol bitanem..ne demek ebroşumm elimden sadece bu kadarı geliyor Şeniz
kızlar haber vermeye girdim hastaneyle görüştüm benim doktorun çalışma saatleri değişmiş yarın akşam 6dan sonra hastanedeymiş bende sağlık ocağındaki ebeyle görüştüm bol bol su iç dinlen dedi((
selam kızlar ebroşmmmmmmmmm yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun nice mutlu yıllara bu yıl minişin sana gelicek inşşş
makbuşum bu kasılmalar normal kuşum aynı tedirginlikleri bende yaşadım ama dr git için rahatlasınn
derinim sen nasılsın kuşum
gökçem sen beni hiç arayıp sorma küstümişte bana neee
kızlar seval hiç uğramaz oldu haberi olan var mıı merak ediyom
bende annemdeyim bu hafta da burada kalıcam cumaya eve gidicem daha sonra ki hafta da kayınvaldeeme giderim herhaldeee
ebroşummmmm doğum günün kutlu olsun tatlım umarım yeni yaşın sana nurtopu gibi bi bebiş getirir inşallahhhhhhh..............
Derinnnn regl olmadım hala yaptım testı esıme de gosterdım cok hafıf bı cızgı vardı persembe gunu tekrar yapıcam eger reglı olmazsam dua edın bana canlar boshayallersmile
selam kızlar,
kızlar benim moralim çok bozuk... 13 gün gecikmem vardı. test yapmıstım 2.çizgi silik çıktı... veeeeee bugün kırmızılar göründü.... kızlar çok kötüyüm yaaaaa
ayy canım ya hadi hayırlısı valla..ben dedim olmayacan sen bak gör bebiş geliyo Allahın iziniyleŞenizhem senin tam gününde gleiyodu dogru hatırlıyorum dimi?ay hadi inşallah yaaaaa:Saruboceq:Derinnnn regl olmadım hala yaptım testı esıme de gosterdım cok hafıf bı cızgı vardı persembe gunu tekrar yapıcam eger reglı olmazsam dua edın bana canlar boshayallersmile
selam kızlar,
kızlar benim moralim çok bozuk... 13 gün gecikmem vardı. test yapmıstım 2.çizgi silik çıktı... veeeeee bugün kırmızılar göründü.... kızlar çok kötüyüm yaaaaa
inşallahh cnmcımmmcanım inşallah bebiştir hadi hayırlısı....:ecrin_bebek:
evet canım 27gunde bır 27gunde bır:1ninca: en azından lekem olurdu sımdı o da yok cok umutlandım al bugun de aksam oldu gectı daha gelen gıden yok boshayallersmileayy canım ya hadi hayırlısı valla..ben dedim olmayacan sen bak gör bebiş geliyo Allahın iziniyleŞenizhem senin tam gününde gleiyodu dogru hatırlıyorum dimi?ay hadi inşallah yaaaaa:Saruboceq:
canım ya sıkma canını...Allah büyük.
doktora gittin mi cnm herzaman gecikiyo muydu?
inşallahh cnmcımmm
evet canım 27gunde bır 27gunde bır:1ninca: en azından lekem olurdu sımdı o da yok cok umutlandım al bugun de aksam oldu gectı daha gelen gıden yok boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?