bence de eger olduysa ben de su preseed ı ıcat edene oyle bı dua edıcem kı Rabbım vesıle kılıyo ıste :ecrin_bebek: inşallah olmuştur inşallah çünkü eşimin sperm sayısı sınırdaydı bızım morfolojı hareketlılık ıyıydı sayı konusunda problem yasıyoduk ama doktor cok umıdımı kırmıstı benım regl olucaksın su gun gel kan ver fılan eger hamişsem o doktora gıtmıycem cok sınırımı bozdu cunkuualsanaalsanasmilevallahi bende çok umutlandım lilyumcum..inşallah bebişin seninledir canım yaa.
ayrıca eger olduysa bu presedden çok umudum olacak:))))
bence de eger olduysa ben de su preseed ı ıcat edene oyle bı dua edıcem kı Rabbım vesıle kılıyo ıste :ecrin_bebek: inşallah olmuştur inşallah çünkü eşimin sperm sayısı sınırdaydı bızım morfolojı hareketlılık ıyıydı sayı konusunda problem yasıyoduk ama doktor cok umıdımı kırmıstı benım regl olucaksın su gun gel kan ver fılan eger hamişsem o doktora gıtmıycem cok sınırımı bozdu cunkuualsanaalsanasmile
Derinnnn regl olmadım hala yaptım testı esıme de gosterdım cok hafıf bı cızgı vardı persembe gunu tekrar yapıcam eger reglı olmazsam dua edın bana canlar boshayallersmile
evet canım.valla bende çoktandır kullanmak istiyordum..benim alacagım yoktu daha da arkadasım gönderdi sagolsun.inşallah presed vesilen olmuştur canım benim..ay içim umut doldu ya...yarın kan versen?
inşallah perşembe günü bebek geliyo dersin cnm
canım noldu birden bire yine yakızlar benimde moralim çok bozuk artık arada bi gelebilcem tedaviyi kesmek zorunda kaldım 5 ay kadar bebek için çalışma yapamıycam(((
inşallah kızlarr ben de cok heyecanlıyım umutluyum ınsallah hayal kırıklıgına ugramayız:Saruboceq:
derıncım kan olayı yaş gıbı eşim yaptırtmaz ben de gızlı ıs yapamam bana ıkı gun daha bekleyelım dedı ne kadar rahat yarabbım yada bana bellı etmıyor anlamadım kısırnaşık şey
bılmıyorum kı artık canım bana soyledıgı tek umutlu sey yazdıgım ılacları al ama regl olmadan kullanma bekle demesıydı onun dısında regl olucaksın demesı benı yıktı dısarı cıktım esım kapıda gozlerımın ıcıne bakıyo ne dedı dıye regl olucakmısım dıyebıldım adamcagız da yıkıldı:gitme:ayrıca gerçekten şu doktorlar bazen insanı çileden çıkarıyor.benim arkadasım hamileyken ikiz oldugunu anlamamıştı doktor..bide düşük yaptıgını.
kardeşimin de anlamamıştı ve söktürücü vermişti.
sen bozma moralini doktorlar bazen yapıyo böyle..belki de ümitlendirmek istememiştir bişey anladıysada emin olmadan..
asumancım sen ne kadardr zamandır denıyodun cnm soyledıysen de kusuruma bakma hatırlayamadım :sinifsinif:kızlar benimde moralim çok bozuk artık arada bi gelebilcem tedaviyi kesmek zorunda kaldım 5 ay kadar bebek için çalışma yapamıycam(((
derinciğim aile sorunlarım var bu arada çalışmaya devam etcem zaten şimdi eşim geldi ben sana sonra anlatırım bi yandan ağlıyorum şu an öpt cnm görüşürüz
sonra konusuruz cnm tmm ağlama lutfen mafoldumbenderinciğim aile sorunlarım var bu arada çalışmaya devam etcem zaten şimdi eşim geldi ben sana sonra anlatırım bi yandan ağlıyorum şu an öpt cnm görüşürüz
bana dıyokı adetın bır ıkı gun gecınce hemen umutlanmayalım kesınlessın ondan snra sevınırız dıyo benı de buruk bırakıyo ancak boyle sızınle konusurken umutlanıyorum ben de aklinialirimsmileay yaa aglama lütfen((
herkesin kendine göre bi sorunu var işte.Allah yardımcımız olsun hepimizin...
tamam konusuruz asuş git sen öptüm canım.
lilyum evet canım eşlerimizde etkileniyo artık..bi umutlu söz bekliyolar doktor dönüşü..ama inşallah bu defa güzel haberi verirsin eşine canım..hayırlısını versin Allahım.:Saruboceq:
bana dıyokı adetın bır ıkı gun gecınce hemen umutlanmayalım kesınlessın ondan snra sevınırız dıyo benı de buruk bırakıyo ancak boyle sızınle konusurken umutlanıyorum ben de aklinialirimsmile
tmm cnm ben de cıkıyorum sımdı gece gelırım yıne gorusuruzz:hulya:canlar ben çıkıyorum şimdi..eşim çay istedi demliyim kaynamıştır...
hem dizilerim başlıyor birazdan atv de...
asuş yine diyorum lütfen üzme kendini..eşinin ailesiyledir sorunların büyük ihtimlalle...sen çalışmana bak hiçbişeyi takma kafana inanki DEGMİYOR...
sonra arkanı dönüp baktıgında ne manyakmışımda üzülmüşüm diyosun...seni üzdükleriyle kalıyolar...
neyse konuyu bilmeden yazıyorum ama tahminim işte...öptüm canım.
lilyum görüşürüz tatlım iyi bak kendine.inşallah herşey çok güzel olacak canım...
riçimmmm sende ugramışsın kuşum görüşemedik çok öptüm seni fıstıkım...
hadi kaçtım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?