canım sağol iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsınmakbusss neyapıyosun fıstgım
canım ya ne kadar umutlandım şimdi inşallah meleğin seninledir :Saruboceq:Derinnnn regl olmadım hala yaptım testı esıme de gosterdım cok hafıf bı cızgı vardı persembe gunu tekrar yapıcam eger reglı olmazsam dua edın bana canlar boshayallersmile
burdayım canımmmm ağrım hafifledi ara ara oluyor sadece şimdide aşırı mide bulantım var nedendir bilmiyorum..neyse yarın hayırlısıyla gidicem doktora inşallahkızlar mrb asumancım üzüldüm canım ama sen hep gel buraya konuşuruz rahtlarız insan anlatmayınca dahada kötü issedyor kendini üzülme olurmu
makbuş nerde yaa agrısı varmış inş herşey yolundadır
derinim sende gtttin bitanem konuşamdık senlede yaaa
delü semoşum haklısın hiç görüşemez olduk neyse birazdan tlf da konuşucaz...:)
saol makbercım inş gelmıstır benım melegım de kendne cok dıkkat et fazla gezme sen de belkı ondandır dınlenmen gerek bolbolbilmiyorumkismilecanım sağol iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın
canım ya ne kadar umutlandım şimdi inşallah meleğin seninledir :Saruboceq:
burdayım canımmmm ağrım hafifledi ara ara oluyor sadece şimdide aşırı mide bulantım var nedendir bilmiyorum..neyse yarın hayırlısıyla gidicem doktora inşallah
hayatım bazı seylere mantık yoluyla karar vermek daha dogrudur emın ol inş hersey yoluna gırer ama esınle ne tur bı sorunun oldugunu bılmedıgımden daha fazla bısey soyleyemıyorum ıns kotu huyları yoktur cunku huylu huyundan vazgecmezmıs derler etrafımda da cok var oyle ınsanlar CADIARZUsaolun kızlar desteğiniz için tşk ederim ama sorun ailesi değil tamamen eşimle ilgili 4 yıldır bebeği bu yüzden düşünmedim belki düzelir dedim yapmaya karar verdim ama olmuyo çocuk bile düzeltmeye yetmiyo bazı şeyleri canımdan bezdim artık
saol makbercım inş gelmıstır benım melegım de kendne cok dıkkat et fazla gezme sen de belkı ondandır dınlenmen gerek bolbolbilmiyorumkismile
hayatım bazı seylere mantık yoluyla karar vermek daha dogrudur emın ol inş hersey yoluna gırer ama esınle ne tur bı sorunun oldugunu bılmedıgımden daha fazla bısey soyleyemıyorum ıns kotu huyları yoktur cunku huylu huyundan vazgecmezmıs derler etrafımda da cok var oyle ınsanlar CADIARZU
anladım cnmsaol cnm kötü huyu yok sadece sorumsuz o kadar bu yüzdende benim çalışmam gerekiyo hem çocuk diye meliyoo hemde sorumsuz olduğu için benim çalışmam gerekiyo hepsi bu o yüzden ara vermem gerekiyo tedaviye
anladım cnmcok buyuk bı sorun olmasın da zamanla yoluna gırer bazı seyler :Saruboceq:
şimdi söyliycem şey sana çok sıradan gelebılır ama ınan kı belkı de hakkında hayırlı vaktı vardır... Sabretmek lazım Allah buyuk canım ne zaman mucızesını gosterır hıc bellı olmaz tedavıyı bırakıp normal yolla gebe kalan o kadar cok ınsan var kıaklinialirimsmilegirsede ne farkederki cnm benim baksana tedaviyle bile olmayan:gitme: çocuk erteleniyo kimbilir daha ne kadar sürecek olması
sağol lilyumcum haklısın bu aralar biraz fazla gezdim dolaştım çok sıkıntı yaptım bazı şeyleri kendime..bundan sonra dahada dikkat edicemopuyorumnanaktan
asucum sende üzülme lütfen insanoğlu nelerle sınanıyor bir bilsen aslında baktımmı kendimize bda dertmi demeli..gerçi bana düşmez yorum yapmak canım ama bana sorarsan bebek işini oluruna bırak korunmada düşünmede..diğerlerini ise hiç ama hiiçççç umursama sadece kendini yıpratırsın.. Allahın izniyle bugünlerde geçicek inşallah üzülme sen
off kıyamam sana deme öyle ayrılık falan Allah büyük eşinle olan problemlerin çözülebilecek boyutu geçtimi ki böyle umutsuz konuşuyorsun?bak bende çok şeyler yaşadım ki halada yaşıyorum ne olursa olsun düşüneceğin en son şey olsun ayrılık.otur konuş eşinle size sizden başkasının faydası olmaz:teselli:estafurullah cnm ne demek sizlerle paylaşmak benim amacım içim rahatlıyor çünkü ama durum ciddi çok kötü ayrılığa gidiyo çünkü((
canım deme öyle yaa biraz daha açık yaz sorun ne özel değilse tabi belki daha iyi yardımcı olabilirizhaklısınız ama ben evliliğimi 4 yıldır böyle sürüklüyorum hani derlerya bitmişsin okeye dolanıyosun aynan öyleyim ölmek istiyorum kızlar çok kötüyüm(
asucum borç desen anlarım kimin borcu yok bu zamanda o bi türlü halledilir.ama aldatma deyince orda dururum bi kere şahsen ben aldatılsam 1 dakika durmam o an bitirirm.eğer gerçekten eminsen aldattığına şükretmen lazım ki çocuk olmamış bunda bile Allahın bildiği bişey varmış..ama tekrar soruyorum eminmisin aldatıldığınacanlarım sorunum açıkcası şu borç batağındayız ve eşim hiç umursamıyo hep benim çalışmamı istiyo sorumsuz hiç bişey umurunda deil istediği sadece çocuk ve ben bu şekilde devam etmek istemiyorum hep sevdiğim için katlandım ama çevremde kim varsa boşuna sürüklüyosun diyo artık dayanamıyorum onun bu kadar vurdum duymaz olmasına ayrıca aldatıyo mutsuz bi evlilik anlıycanız
asucum borç desen anlarım kimin borcu yok bu zamanda o bi türlü halledilir.ama aldatma deyince orda dururum bi kere şahsen ben aldatılsam 1 dakika durmam o an bitirirm.eğer gerçekten eminsen aldattığına şükretmen lazım ki çocuk olmamış bunda bile Allahın bildiği bişey varmış..ama tekrar soruyorum eminmisin aldatıldığına
aman Allahım asu sen ne diyorsun bunları gözünle gördün ve hala aynı evdesin inan kelimelerin bittiği yerdeyim şuan...eşinin sana karşı olan tutumunu bilemiyorum ama bence senin ne hissettiğin önemli kesinlikle kimseyi dinleme ..otur kalbinin ve mantığının söylediğini dinle ve bir karar ver.ama unutmaki ne olursa olsun sen asla suçlu değilsin ve kendine bakabilecek kadar güçlüsün.bebek işinede kesinlikle kalkışma Rabbim bilmişte vermemiş demekki.adam garantiye almaya çalışıyordu galiba..offf ne diyim tatlım bana göre asla yapılmaması gerekn şeyi yapmışsın Affetmişsincanım ne diyosun şu kör olası iki gözümle gördüm herşeyi yatakta bastım ama ona rağmen affettim aşkımdan dolayı dayanamadım her gün ölüyorum şu an ağlama krizine girdim benim hayatım resmen çile başka bişey deil buraya geldim biraz meşgul oluyum diye kafamı rahatlatmaya çalışıyorum şu an eşim binanın içinde bekliyo almadım eve kavga ettik ben ne yapcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?