aman Allahım asu sen ne diyorsun bunları gözünle gördün ve hala aynı evdesin inan kelimelerin bittiği yerdeyim şuan...eşinin sana karşı olan tutumunu bilemiyorum ama bence senin ne hissettiğin önemli kesinlikle kimseyi dinleme ..otur kalbinin ve mantığının söylediğini dinle ve bir karar ver.ama unutmaki ne olursa olsun sen asla suçlu değilsin ve kendine bakabilecek kadar güçlüsün.bebek işinede kesinlikle kalkışma Rabbim bilmişte vermemiş demekki.adam garantiye almaya çalışıyordu galiba..offf ne diyim tatlım bana göre asla yapılmaması gerekn şeyi yapmışsın Affetmişsin
aman Allahım asu sen ne diyorsun bunları gözünle gördün ve hala aynı evdesin inan kelimelerin bittiği yerdeyim şuan...eşinin sana karşı olan tutumunu bilemiyorum ama bence senin ne hissettiğin önemli kesinlikle kimseyi dinleme ..otur kalbinin ve mantığının söylediğini dinle ve bir karar ver.ama unutmaki ne olursa olsun sen asla suçlu değilsin ve kendine bakabilecek kadar güçlüsün.bebek işinede kesinlikle kalkışma Rabbim bilmişte vermemiş demekki.adam garantiye almaya çalışıyordu galiba..offf ne diyim tatlım bana göre asla yapılmaması gerekn şeyi yapmışsın Affetmişsin
esencim hoşgeldin sağol canım gidicem zaten inşallah..sen nasılsınmrb kızlar nasılsınız
makbuşcum geçmiş olsun canımya bence bişey yoktur ama sen yinede doktora git için rahatlar
lilyum umarım hamişsindir
asumancım ne diyebilirmki eşin öyle bişey yapmışsa ve sen ayrılığı düşünüyosan bencede çocuk fikrini ertelesen iyi olur çünkü çocuk olduktan sonra ayrılmak daha da zor olur ben boşanmış anne ve babanın kızı olarak konuşuyorum eşini karşına al konuş öyle çocuk istemekle olmuyor şekerim sorumluluğu eline alması lazım çok kızdım vallaklava: canım sen üzülme ya
kıyamam sana bitanem ya neler yaşamışsın hemde dostum dediğin insan ve kocan Allah onları bildiği yapsınhayatımı anlatsam resmen roman olur aşk herşeyi affediyor mu diyolarya affediyo malesef bastığım kişi 10 yıllık tek dostumdu hemde ben zaten o günden beri yaşamıyorum ama rabbim sınıyor işye kimseye vermesin bu acıyı bazen diyorum keşke ölseydi allah ölüm ayrılığı verseydi diye eksik dilek dilemekte istemiyorum ama düşmenımın başına gelmesin bu olay çok acı
esencim hoşgeldin sağol canım gidicem zaten inşallah..sen nasılsın
kıyamam sana bitanem ya neler yaşamışsın hemde dostum dediğin insan ve kocan Allah onları bildiği yapsın
ay ben çok sinirlendim yaaa.bide çocuk istiyo şu durumda (eşin yani).
ne rahat bir insanmış anlamadım gitti..hem kadını aldat hemde çocuk iste baglamak için..asuşşş lütfen kendini düşünmelisin...off Allahım yaa...Allah bir çıkış yolu göstersin inşallah..hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda...
kızlar selam reklem arasında bi bakayım dedim ama çok üzüldüm((
asucum başta okuduklarım borçlar sorumsuzluk falan,dedim kendi kendime herşey düzelir boşa üzülüyosun dicektim...ama o yazdıkların(Allahım ıslah etsin ne diyeyim..ıslah olsada aklından silinecek bişey degil bu...ben böyle kesin konuşmakda istemezdim ama istedigin kadar asık ol hayatını böyle harcamaya degmez gülüm..akıllı ol lütfen..bu adamdan sana hiçbirşey olmaz...gençliginin kıymetini bil..ömür boyu gözünün önünde o tabloyla yaşamaya deger mi?bak biz seni çok çok sevdik üzülmeni de istemiyoruz...bu durumda korunman en iyisi asum..lütfen toparla kendini..ne demek ölmek istiyorum..bu adam için deger mi?Allah korusun...diceksin uzaktan konusmak kolay geliyo ama öyle degil inan ki..kendimi senin yerine koyarak konuşuyorum.aynı şey başıma gelse makberimin dedigi gibi 1 dakika katlanmam o kişiye...Allah kahretsin yaaa (((
saolun kızlar desteğiniz için tşk ederim ama sorun ailesi değil tamamen eşimle ilgili 4 yıldır bebeği bu yüzden düşünmedim belki düzelir dedim yapmaya karar verdim ama olmuyo çocuk bile düzeltmeye yetmiyo bazı şeyleri canımdan bezdim artık
bilmiyorum kızlar çok zor bi durumdayım bu olayı yaşayalı 7 ay oldu ama bi an aklından çıktımı deyin asla ama yinede aşkımdan bebek yapyım dedim düzeliriz dedim ama her geçen gün evliliğim kötüye gidiyo ve ben çok çaresizim ne yapmam gerekiyo bilmiyorum rabbim yol göster diye yalvarıp duruyorum
gökçecim ebrarım hoşgeldiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?