"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hayatımı anlatsam resmen roman olur aşk herşeyi affediyor mu diyolarya affediyo malesef bastığım kişi 10 yıllık tek dostumdu hemde ben zaten o günden beri yaşamıyorum ama rabbim sınıyor işye kimseye vermesin bu acıyı bazen diyorum keşke ölseydi allah ölüm ayrılığı verseydi diye eksik dilek dilemekte istemiyorum ama düşmenımın başına gelmesin bu olay çok acı

bende makbere katılıyorum herşeyde bir hayır vardır

esencim hoşgeldin sağol canım gidicem zaten inşallah..sen nasılsın
kıyamam sana bitanem ya neler yaşamışsın hemde dostum dediğin insan ve kocan Allah onları bildiği yapsın

kızlar selam reklem arasında bi bakayım dedim ama çok üzüldüm((
asucum başta okuduklarım borçlar sorumsuzluk falan,dedim kendi kendime herşey düzelir boşa üzülüyosun dicektim...ama o yazdıkların(Allahım ıslah etsin ne diyeyim..ıslah olsada aklından silinecek bişey degil bu...ben böyle kesin konuşmakda istemezdim ama istedigin kadar asık ol hayatını böyle harcamaya degmez gülüm..akıllı ol lütfen..bu adamdan sana hiçbirşey olmaz...gençliginin kıymetini bil..ömür boyu gözünün önünde o tabloyla yaşamaya deger mi?bak biz seni çok çok sevdik üzülmeni de istemiyoruz...bu durumda korunman en iyisi asum..lütfen toparla kendini..ne demek ölmek istiyorum..bu adam için deger mi?Allah korusun...diceksin uzaktan konusmak kolay geliyo ama öyle degil inan ki..kendimi senin yerine koyarak konuşuyorum.aynı şey başıma gelse makberimin dedigi gibi 1 dakika katlanmam o kişiye...Allah kahretsin yaaa(((

ay ben çok sinirlendim yaaa.bide çocuk istiyo şu durumda (eşin yani).
ne rahat bir insanmış anlamadım gitti..hem kadını aldat hemde çocuk iste baglamak için..asuşşş lütfen kendini düşünmelisin...off Allahım yaa...Allah bir çıkış yolu göstersin inşallah..hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda...

slm kızlarrrr
asumancım gerçekten üzücü bi durum ama ne diyim ki erkeklerin bir çogu bunu önemsemiyor rabbim ıslah etsin onu inş senin için herşey daha güzel olur çektigin sıkıntıların son bulur canım döktügün göz yaşların bir daha akmaz inş

bilmiyorum kızlar çok zor bi durumdayım bu olayı yaşayalı 7 ay oldu ama bi an aklından çıktımı deyin asla ama yinede aşkımdan bebek yapyım dedim düzeliriz dedim ama her geçen gün evliliğim kötüye gidiyo ve ben çok çaresizim ne yapmam gerekiyo bilmiyorum rabbim yol göster diye yalvarıp duruyorum

ya asumancım biz seninle pek tanışmıyoruz ama çok moralim bozuldu bu erkekler niye böyle anlamamki karısının kıymetini bilse nolurdu sanki sende üzülme diycem saçma olacak ama kusura bakma artık

asumancım çok üzüldüm tatlım yaa .rabbim sabır versin sana bunları yaşatanlarıda ıslah etsin.lütfen toparla kendini değmez canım..

asucum bak derinde ne güzel söylemiş kendine yazık etme huylu huyundan vazgeçmez çok iyi düşün eğer ailende arkandaysa asla düşünme

saol cnm gelmen iyi oldu kızlar burda ama sen ilk tanıştığımsın biliyosun ama dediğim gibi çaresizim ama gerçekten aşkım ağır bastı affettim beni çok seviyo ama yetmiyo şu an öyle bi kararsızlık içindeyimki başımı yaslayıp ağlıycam kimse yok ailem bilmiyo bu olayı tek başımayım

derincim hoşgeldin nasılsın bende iyiydim ama asuya çok üzüldüm valla ağlıycam böyle şeyler çok etkiliyo beni
ebrarcım sende hoşgeldin bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım kusura bakma biraz geç oldu

canım benim..ben fikrimi dedim..tabi rabbim sana en iyi yolu gösterecek buna emin ol...biz ne kadar bitir desek de hayırlısını Allahım bilir...normal şartlarda bitmesi gereken bir evlilik...aldatmayı kaldıramadıgın gibi ömür boyu da bununla yaşamaya çalışıyorsun..kendini ne denli yıprattıgını görüyosun zaten..sende herşeyin farkındasın...kalbine söz geçiremiyorsun belki canım ama bu affedilir bi durum degil yaa((
yinede sen herşeyin iyisini bilirsin..

gökcem çok saol canom güzel dileklerin için allah razı olsun rabbim buyıl sanada hayırlı bir evlat versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…