"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bana yardım edin lütfen.bi kızım var 1 haftadır öksürüyo.doktora götürdüm önemli bişiy yok dedi.dün akşam tv de şu anda çocukların geçirdiği öksürük grip gibi bütün rahatsızlıklar domuz gribi sayılıyo dedi .sizce ne yapıyım.

kızlar bana yardım edin lütfen.bi kızım var 1 haftadır öksürüyo.doktora götürdüm önemli bişiy yok dedi.dün akşam tv de şu anda çocukların geçirdiği öksürük grip gibi bütün rahatsızlıklar domuz gribi sayılıyo dedi .sizce ne yapıyım.
geçmiş olsun canım korkma hemen yaa güvendiğin iyi bir doktora götür muayene etsin havalar dengesiz üşütmüştür belki

nasıl yaaa.benim yegenlerimde öksürüp duruyo suruplar içiyolar..bunlar iyice abarttı milleti korkutuyolar habire...korkma sen canım.gerekli ilaçları ver sen.Allah büyük bişey olmaz korkma..bizimkilerde hep öyleler valla.minicik 9 aylık bebiş burnu tıkalı göğsü hırlıyo falan..tam hastalık havası zaten...sıkma canını tatlım.

yaa bencede hele sağlık ocaklarındakiler önüne gelene d gribi diyolatmış basbayağı insanlarla dalga geçiyo bunlar bi zamanlar kuş gribi dediler kuşları helek ettiler bakalım şimdi domuzları öldürceklermi??
bence üzülme güzel bi dr git ALLAH şifa versin

yok kıss dido degil:)))
kardeşim gelebilir de oturmaya çayın yanına bişey kalmamış malum rejime girdikten sonra almadım hiç valla...sadece form bisküi var:)))

annem kıyamam sana verirsin cicim o form bisküvileri ben yiyince daha çok acıkıyom yedikçe yiyesim geliyo derinüm kaç kilosun fazlan çokmu alkisalkisalkis ayrıca devam ediyon ya bu alkışı hak ettin alkisalkisalkis

ay sağolun canlarım.çok tedirgindim akşamdan beri.kendi kendime doktor önemli bişiy olsaydı söylerdi diyorum ama endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum...sizin bebekleriniz henüz yok sanırım.

ay sağolun canlarım.çok tedirgindim akşamdan beri.kendi kendime doktor önemli bişiy olsaydı söylerdi diyorum ama endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum...sizin bebekleriniz henüz yok sanırım.
endişelenme canım sen Allahın izniyle bişey olmaz..evet bizim bebeklerim yok ama umutla gelmelerini bekleyenleriz

annem kıyamam sana verirsin cicim o form bisküvileri ben yiyince daha çok acıkıyom yedikçe yiyesim geliyo derinüm kaç kilosun fazlan çokmu alkisalkisalkis ayrıca devam ediyon ya bu alkışı hak ettin alkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnnsırnaşık şey sagol canım.bugünde ölçtüm kendimi iki cm daha incelmişim:)))
12 kilo fazlam vardı 1 verdim 11 kaldı..ama şart degil 12 kilo vermek.63 olsam kafi.şimdi 71 im işte canım.

Back
X