Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım sen nerden yazıyon yani ismin yok aşağıda gel sende gel opuyorumnanaktan
selam kızlar.bende katılabilirmiyim size.
loçkam kız nasıl görmrm seni laçkom nasılsınnnnnnnnnnnn
hee ne güzel:)ben gaziosmanpaşa baglarbaşındayım canım:)rica ederim çatalcada oyuruyorum ben.
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsinselam kızlar.bende katılabilirmiyim size.
tanıştığımıza çok sevindimkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım korkma hemen yaa güvendiğin iyi bir doktora götür muayene etsin havalar dengesiz üşütmüştür belkikızlar bana yardım edin lütfen.bi kızım var 1 haftadır öksürüyo.doktora götürdüm önemli bişiy yok dedi.dün akşam tv de şu anda çocukların geçirdiği öksürük grip gibi bütün rahatsızlıklar domuz gribi sayılıyo dedi .sizce ne yapıyım.
burdayım kızzz:)bi bakınayım dedim.kociş uyukladı biraz tv bakıyor.ama bakkala gitmesi gerek kaldırayım ben onu en iyisi..klava:
kızlar bana yardım edin lütfen.bi kızım var 1 haftadır öksürüyo.doktora götürdüm önemli bişiy yok dedi.dün akşam tv de şu anda çocukların geçirdiği öksürük grip gibi bütün rahatsızlıklar domuz gribi sayılıyo dedi .sizce ne yapıyım.
bacım kocişine yoksam didomu aldıracaksın :icecream: rejime devammı yoksa restmi çektin ???
yok kıss dido degil:)))
kardeşim gelebilir de oturmaya çayın yanına bişey kalmamış malum rejime girdikten sonra almadım hiç valla...sadece form bisküi var:)))
endişelenme canım sen Allahın izniyle bişey olmaz..evet bizim bebeklerim yok ama umutla gelmelerini bekleyenlerizay sağolun canlarım.çok tedirgindim akşamdan beri.kendi kendime doktor önemli bişiy olsaydı söylerdi diyorum ama endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum...sizin bebekleriniz henüz yok sanırım.
annem kıyamam sana verirsin cicim o form bisküvileri ben yiyince daha çok acıkıyom yedikçe yiyesim geliyo derinüm kaç kilosun fazlan çokmu alkisalkisalkis ayrıca devam ediyon ya bu alkışı hak ettin alkisalkisalkis