Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gül şükür bende bi sorun yokta eşimde sperm sayısı düşük o yuzden ama tabiikide vakti gelmemiş
kızlar ben müsadenizi istiyorum midem fena biraz yarın görüşürüz nasipse öpüyorum sizleri..
gülcüm üzülmek yok canım topicimizin adından belli umutla meleklerini bekleyenler..umudunu asla kaybetme canım
evet canım topik ilgimi çekti az önce de kızlarla tanıştık
seni merak etmiştim canım kaç gündür hiç yazmayıncada iice merak ettim
iiyim desem yalan olur çok gerginim canım yaaaaaa
canım hayırdır
ben biraz stresten uzak durayım diye pek girmiyom kk ya birde yatılı misfirim vardı onunda etksi oldu
bende sıkıntılıyım esasen hatırlarsan ben pkoluyum
bu ay kafaya koydum yumurtlamayı kaçırmıyım diye sıkı çalışalım dedim
ateş ölçüyorum 11. gün yumurtlamış görünüyorum ama diğer ayda tutmadı
akıntı varya hani şu yumurta akına benzyeyn oda yok kupkuru
sanırım ben bu ay yumurtlamadımmafoldumben
o kadar çalışma heba oldu
bu arada makber hoşbuldum
canım evet biliyorum zaten o yüzden merak ettim seni
bu arada o akıntıyı kafana çok takma bu ay bende de olmadı ama yumurtalıklarım çok güzel çalışıyordu maşallah baktırdığımda o yüzden kafaya takma verecek olan da Allah o istedikten sonra her şekilde olur inşallah bu ay bebişlerimiz gelir canım yaaaaa
canım sende sagol yaa burda heppimiz aynı duyguları paylaşırıyoruz o yüzdenbirimiz eksik olsa yoklugu belli oluyo ama umarım seninde bu ara sıkıntın varmış oda hallolur ve inş şimdi melegin seninledir canım inşgüncüm,ebrarcım,gökçecim beni sormuşsunuz allah razı olsun sizdeeeen..
daha adet olmadım ama benimkinin bir huyu vardır mesele 3 ay falan 28inde olurumya 3 ayın sonunda o 28 öteki ayın 1ine çıkar( dr sordum olur bi sorun yok dedi öyle olmasında..
anlıyacağınız demekki bu dönemde değişecek günüm hayırlısı ne diyeyim bu ara eşimin işle alakalı sorunları var ona üzülüyorum dua edin olurmu RABBİM siz güzel arkadaşlarımın gönlüne göre versiin..
had igözün aydın çok şükür mkaberim oh hiç canıın sıkma zaten artık dah beişinde büyür karnında canım tahlike biiti
cano bişey çıkmamış çok seindim tedaviyede başlıyomuşsun hadi hayırlı olsun inş ikl tedavinle hemen hamiş olursun rabbim daha çok bekletmez canım inşşkızlar geçmiş okumadan yazıyom doktora gitim çok şükür bir şey yok adetle brlikte 12 günün gel dedi uymurtlam gününü yalkalyacak bakcak ulrasyondan o gün ilşki önercek ay kızlar kusura bakmayın açık yazdım
cano yaa geçmişemi takıldın niye cevap vermiyosun ??:mymeka: