"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gül şükür bende bi sorun yokta eşimde sperm sayısı düşük o yuzden ama tabiikide vakti gelmemiş

kızlar ben müsadenizi istiyorum midem fena biraz yarın görüşürüz nasipse öpüyorum sizleri..
gülcüm üzülmek yok canım topicimizin adından belli umutla meleklerini bekleyenler..umudunu asla kaybetme canım

kızlar ben müsadenizi istiyorum midem fena biraz yarın görüşürüz nasipse öpüyorum sizleri..
gülcüm üzülmek yok canım topicimizin adından belli umutla meleklerini bekleyenler..umudunu asla kaybetme canım

ii geceler canım gülegüle sen dinlen inşallah canım umudumuzu kaybetmiycez ama inşallah meleğim de benimledir gelmiştir :Saruboceq::Saruboceq:

evet canım topik ilgimi çekti az önce de kızlarla tanıştık
seni merak etmiştim canım kaç gündür hiç yazmayıncada iice merak ettim
iiyim desem yalan olur çok gerginim canım yaaaaaa

canım hayırdır
ben biraz stresten uzak durayım diye pek girmiyom kk ya birde yatılı misfirim vardı onunda etksi oldu
bende sıkıntılıyım esasen hatırlarsan ben pkoluyum
bu ay kafaya koydum yumurtlamayı kaçırmıyım diye sıkı çalışalım dedim
ateş ölçüyorum 11. gün yumurtlamış görünüyorum ama diğer ayda tutmadı
akıntı varya hani şu yumurta akına benzyeyn oda yok kupkuru
sanırım ben bu ay yumurtlamadımmafoldumben
o kadar çalışma heba oldu
bu arada makber hoşbuldum

canım hayırdır
ben biraz stresten uzak durayım diye pek girmiyom kk ya birde yatılı misfirim vardı onunda etksi oldu
bende sıkıntılıyım esasen hatırlarsan ben pkoluyum
bu ay kafaya koydum yumurtlamayı kaçırmıyım diye sıkı çalışalım dedim
ateş ölçüyorum 11. gün yumurtlamış görünüyorum ama diğer ayda tutmadı
akıntı varya hani şu yumurta akına benzyeyn oda yok kupkuru
sanırım ben bu ay yumurtlamadımmafoldumben
o kadar çalışma heba oldu
bu arada makber hoşbuldum

canım evet biliyorum zaten o yüzden merak ettim seni
bu arada o akıntıyı kafana çok takma bu ay bende de olmadı ama yumurtalıklarım çok güzel çalışıyordu maşallah baktırdığımda o yüzden kafaya takma verecek olan da Allah o istedikten sonra her şekilde olur inşallah bu ay bebişlerimiz gelir canım yaaaaa

canım evet biliyorum zaten o yüzden merak ettim seni
bu arada o akıntıyı kafana çok takma bu ay bende de olmadı ama yumurtalıklarım çok güzel çalışıyordu maşallah baktırdığımda o yüzden kafaya takma verecek olan da Allah o istedikten sonra her şekilde olur inşallah bu ay bebişlerimiz gelir canım yaaaaa

amin cnm bakalım ay sonu belli olur
hakkımızda hayırlısı artık

selam güzeller nasılsınız?kimsecikler kalmamış .
gökcem uğramamışsın hayırdır cano?boğazların ağrıyodu inşallah daha fena olmamıştır..
bersumm yine karşılaşamadık fıstığumm özledim seni .buarada taş gibiyim değilmi ?kaydirigubbakcemile3
makbuşum iyisin değilmi canım ?senide kaçırdım yaa ..
derinimde gelmemiş hayırdır inşallah .belkide misafiri vardır..
günüm yumoş çatlamış hadi hayırlısı datlum..
richhh nerdesin sen yaa özledim datlum..
sevalim gözünaydın güzel haberler almışsın doktordan inşallah takipde işe yararda minişin biran önce seninle olur..

ebroşum komşum çagırmıştı oraya gitim geldim sonrada kociş pc de bakınca anca kalktı geldim hemen bogazım geçti ya sen nasılsın

güncüm,ebrarcım,gökçecim beni sormuşsunuz allah razı olsun sizdeeeen..
daha adet olmadım ama benimkinin bir huyu vardır mesele 3 ay falan 28inde olurumya 3 ayın sonunda o 28 öteki ayın 1ine çıkar:(( dr sordum olur bi sorun yok dedi öyle olmasında..
anlıyacağınız demekki bu dönemde değişecek günüm hayırlısı ne diyeyim bu ara eşimin işle alakalı sorunları var ona üzülüyorum dua edin olurmu RABBİM siz güzel arkadaşlarımın gönlüne göre versiin..
canım sende sagol yaa burda heppimiz aynı duyguları paylaşırıyoruz o yüzdenbirimiz eksik olsa yoklugu belli oluyo ama umarım seninde bu ara sıkıntın varmış oda hallolur ve inş şimdi melegin seninledir canım inş
had igözün aydın çok şükür mkaberim oh hiç canıın sıkma zaten artık dah beişinde büyür karnında canım tahlike biiti

kızlar geçmiş okumadan yazıyom doktora gitim çok şükür bir şey yok adetle brlikte 12 günün gel dedi uymurtlam gününü yalkalyacak bakcak ulrasyondan o gün ilşki önercek ay kızlar kusura bakmayın açık yazdım
cano bişey çıkmamış çok seindim tedaviyede başlıyomuşsun hadi hayırlı olsun inş ikl tedavinle hemen hamiş olursun rabbim daha çok bekletmez canım inşş
cano yaa geçmişemi takıldın niye cevap vermiyosun ??:mymeka:

cano geçmişe baktım yaa kusura bakma çıkıcan sende galiba
makbuşum canım bebegin iyimiş çok şükür inş minik yegenimizi saglıkla kucagına alıırsın bizlerede nasip olur inş bu güzelligi yaşamak hayırlısı ile

cano kusura bakma yaa geçmişi okuyup yazana kadar gittin neyse kib öpüyorum seni
bende kaçıyom iyi geceler iyi sabahlar yarında komşumla dr a gidebilirim komşum biyopsi yaptırıcak onun için akşam gelirim galiba bugunde giremedim misafir geldi akşam komşum çagırdı eve geldim kociş pc yi kaptı elinden alamadım geldim şimdide kimse yok:( neyse hepinizi öpüyorum byss...

canlarımmmmmmm:))şimdi diyeceksiniz senin bu saatte burada ne işin var:)
kıslar ebroşum iyi bildi misafirim var...kardeşçigim sürpriz yaptı..tunişi almış gelmiş ben işten geldikten sonra ohh bi sevindim sormayın...kaydirigubbakcemile2ayrıca bandırmadan bitanecik kardeşim ecemim geldi dayımın kızı..o şuanda bende kalıyor...
ye, iç bulaşık muhabbet derken anca gelebildim.merak etmeyin diye girdim...
sevalim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm yaa.hadi bakalım bende takibe alınıcam sende:))hayırlısı inşallah...
makbuşum benim konuştuk zaten cnm çok sevindim minişini gördün...hiç korkma bitanem rahat ol sen doktor bişey görse söylerdi...

NURRRR canım yaaa yaşadıklarına çok üzüldüm ve şuandaki durum da gerçekten çok zor...şahsi fikrimi belirtecek olursam,bileziklerini asla verme derim..giden gelmiyo çünkü bebişim bunu unutma...eşinin ailesinin bu denli seni zorlaması çok sacma...bak geçen NİHAT HATİPOGLU nu dinledim ve kadınalr hakkında ibkaç şey dedi...kadınların kocaları da dahil hiçkimseye ziynet eşyalrını yada parasını verme gibi bir zorunlulugu yoktur dedi.
kimse zorlayarak alamaz o istemedigi sürece ..hele eşinin ailesinin gelinden bişeyler alması ve ödememesi büyük günah dedi...
ayrıcaa şarküteri dedin yanlış hatırlamıyorsam...benim bildigim şarküteriler içki agırlıklı oluyo cnm...yanlış biliyosam kusuruma bakma sakın...içki satarak kazanılan paradan ne derece hayır gelir gerisini sen düşün ve asla böyle bi işe girmemesi için eşini ikna et..hakkınızda hayırlısı cnm...
bu arada hamilelik konusunda günüme sonuna kadar katıllıyorum..bende hamile oldugunu düşünüyorum.inşallah yanılmıyoruzdur...

günnn çatladı demek yumurtan ohh hadi bakalım inşallah cnmmmmmŞeniz

kızlarrr hepinize tek tek yazmak istiyorum ama çok uykum geldiii..sbah inş kalkabilirim.öptüm hepinizi Allaha emanet olun.Şeniz

günaydın kızlarrrrrrebroşum sağol canım nişaalh işe yara inşalaalh hepimmiz melekleimize kavuşur 2010 hamileleri diye bir başlık açarız sende inşaalalh en yakın zamnada bebişini kucağına alırsın canım

gökçoşum canım sağol teşekür ederim canım nişlaalh sende güzel sonuç lar alırsın bir an önce meelğin e akvuşursun
loçkam bacım misafirlerin varmış oh iiy olmuştur değiklik olmuştur sana caınnm inşlaalh seninide beişni gelir sana canım fazla bekletmeden canım sen ne zamn başlıyacan loçakm benim öptüm

Back
X