Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
aynen nrurum kim senin hkaakındane düşününoysa alah onlara o düşüncede bir gelin versin valalhi ben böyle şeylere çok sinirleniyom ansıl beğenmiyolar ya bizleri onlarada biz daha kötü bir gwelin versin ben hep öğle derim benim gibi bulursanız ben bohçamı laıp giderim
nuruum valalhi gereçketen sen olmadın ben biitim bile sen daha olmadın nişaşaşlah beişn senlendir canım evet oluyo valalhi benim geçiktirmedi tam tersin 3 günerekn oldun nurcum yok kız kist sanmıyom geçiktirsin
kızlar hanginizin kisti var anlamadımda kist ağrı sızı yaparmı ve adet geciktiriyormu ben 28inde olacaktım ayın olmadım olmazsan yine pazartesi günü dr gidecem ben korkmaya başladım
bilmemki seval ya akıntım çok af edersin ama kokulu değil nasıl desemki hani yumurtlama döneminde olur ya beyaz şeffaf ve uzayan ondan adet oldum sanıyom bakıyom ama tık yok..