"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sen izleme zaten canım.çok tiksinirsin...
maşallah makbuşum yaa minişin büyüyo tabi çıkıcak karnın .birazdaha büyüsün resim koyarsında görürüz göbüşünü..

makbuş rahat ol tatlım .sen elinden gelen herşeyi yapıyosun gerisi rabbime emanet..
buarada caneylom doğum yapmış.bende şimdi öğrendim..

saol canım benim.
valla kızlar uyuyomu yoksa işlerimi var bilmiyorum ama topic çok boş .inşallah eski günlere döneriz cano..

anladım canım yaa baksana daha dün gibi onların halaylarını çektik ama hepsinede kırgınım hamileliğini öğrenen kaçtı gelmedi daha :(((

haklısın makbuşum ne halaylar çektik ama kimse yok ortalarda .herşey hamile kalanakadar olmamalı .neyse sağlık olsun yaa..

evet bitanem ya düşünüyorumda bizdemi var acaba anormallik bende derdim hamiş kalmadan önce acaba topicten uzaklaşırmıyım ama öyle olmadı hoş onlar kkdan yada pcden uzaklaşmıyorlar farkındaysan başka topiclerde yazışıyorlar..tabi sözüm meclisten dışarı ben sadece çoğunluktan bahsediyorum..neyse iyi olsunlarda yeter demi canom

evet cano sağlık olsun herkesin kendi tercihi tabi ama ben öyle olmak istemiyorum.umarım kopmayız canım..

inşallah canım..Allah nasip ederse ben doğuma girene kadar online yayın yapıcam burda hepiciğinizekaydirigubbakcemile3

inşallah canım yaa hatta hastane odasındanda onlıne olursun sen kaydirigubbakcemile3.valla bizde senin gibi oluruz inşallah datlum..

amin canım inşallah..allahım bütün arkadaşlarıma ve banada yaşatsın inşallah..
buarada derinde gelmedi ?
gökcemde yok?
nerde bu topic halkı?

aminn bitanem..derin kaynanalarını çağırmıştı çaya kolay kolay gelemez heralde ama gökçeden haberim yok canım

hımm demek onunda misafirleri var .allah kolaylık versin..
gökcemde kocişinden alammıştır kesin..
ya ben ceylanıda merak ediyorum..hiç uğramıyo artık.

evet ya bende baktım geçen gün profiline 3 gün önce giriş yapmış görünüyor ama yazmamış bize

makbuşum benim biraz işim var yarımsaat sonra filan burda olurum.kusura bakma olurmu.görüşürüz canım..

Back
X