selam canlarım bir hafta oluyo evde yokum kayınvaldemde kaldım iyice ağırlaştığım için rahat oluyo orada ekmek elden su gölden her isteğim oluyo yemeğim ayağıma geliyo felannn şimdi eve geldim bi kaç gün evimde kalıcam daha sonra anneme gidicem birazda oraqda kalıcam az kaldı hayırlısıyla bu günlerde bi bitse geçen gün çok korktuk kızlar lavaboya gittim o da ne lekelenme olmuş bende dr aradım hemen geldi apar topar dr gittim muayene etti herşey şuan için normal dedi zorlanmadan olmuş hareket etme yat dinlen dedi doktorun dediği doğruydu bir gün öncesinde alışverişe çıkmıştımyoruldum demek ki o yüzdn oldu çoook korktuk ama şimdi hep yatıyom martın 15 e kadar dişimi sıkıcam artıkkk
zeynocum tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bütün kk nın başına
kızlar sizlerden naber hepinizi çok özlüyom kayınvaldelerde net yok bu ara yüzden haber alamıyom sizleden annemlerde net var ama oraya gidince irtibatımız kopmaz öptüm hepiniziiii
hadi hayırlısı sık dişini şurda ne kaldıki bebekler doğunca zaten hiç uyumaya vaktin olmayacak keyfini çıkar sende bebeklerde allaha emanet olun...