"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam canlarım bir hafta oluyo evde yokum kayınvaldemde kaldım iyice ağırlaştığım için rahat oluyo orada ekmek elden su gölden her isteğim oluyo yemeğim ayağıma geliyo felannn şimdi eve geldim bi kaç gün evimde kalıcam daha sonra anneme gidicem birazda oraqda kalıcam az kaldı hayırlısıyla bu günlerde bi bitse geçen gün çok korktuk kızlar lavaboya gittim o da ne lekelenme olmuş bende dr aradım hemen geldi apar topar dr gittim muayene etti herşey şuan için normal dedi zorlanmadan olmuş hareket etme yat dinlen dedi doktorun dediği doğruydu bir gün öncesinde alışverişe çıkmıştımyoruldum demek ki o yüzdn oldu çoook korktuk ama şimdi hep yatıyom martın 15 e kadar dişimi sıkıcam artıkkk

zeynocum tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bütün kk nın başına
kızlar sizlerden naber hepinizi çok özlüyom kayınvaldelerde net yok bu ara yüzden haber alamıyom sizleden annemlerde net var ama oraya gidince irtibatımız kopmaz öptüm hepiniziiii

hadi hayırlısı sık dişini şurda ne kaldıki bebekler doğunca zaten hiç uyumaya vaktin olmayacak keyfini çıkar sende bebeklerde allaha emanet olun...

zeyno evet sabrın sonu selammettir ama balkalım ..
ne işi bende sen gibiydim 2 sene önce tam 12 gün falan geçti günüm test yapıyom bişey yok ben ne bilim kan tahlilini falan bana akıl verende yok en 3. test silik çıkınca eşim eczaneye götürdü kadın hamile olabilir kan versin :) bende hiç öyle şey olurmu herkesin testte düzgün çıkıyor dedim bu arada evim afedersin pislik götürüyor iş yapmıyorum içimdede bi heves var miğdem falanda bulanıyor ama hevestendir dedim işe koyuldum ben duramam beni boğar o ev hiç unutmam evi süpürüyom havalandırıyom tekli bi koltuk vardı onu kaldırayım altını alayım dedim o anda belime bi ağrı bi sancı iki büklüm oldum lavaboya koştum bende bi adet oldum sanıyom bi zaman sonra bu durmadı ama nasıl eşimi aradım o geldi annemi aldık acile gittik baktılar meğer hamilemişim ama çok yeniymiş kanama ile düşmüş :(
ama ben onu bebek gibi anımsamıyom çünkü hiç o testin sevincini yaşamadım, haliyle hamilelik ne gibi bi duygu bilmiyorum işte cahillik bana bişey anlatan olmadıki bu kkyı bulmasa idim şu an öğrendiğim çoğu şeyi bilmiyor olacaktım..
tatlım boş ver evi sal gitsin bak eşimin şu an sperm değerleri yukselmiş azda olsa ama o zamanlar çok düşüktü hamile kalmışım nasıl oldu ise ama şimdi yukseldiği halde bişey yok özlemden başka..
ebrarın dediği gibi yiyecek ekmeği var ise o bebek sana tutunut ve 9 ay sonra kucağına gelir, inşallah çok düşünme dua et rabbim ne muradın var ise versin hem seniin ve hepimizin...

cnm nurum benım hıc bılmıyodum olucak cnm yıne olcak hevesını alıcaksın allahın ıznıyle bak esının sperm sonuclarına ragmen ozaman hamıs kalmıssın ınancını kaybetme yıne olcak allah büyük cnm:Saruboceq:

kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz makbusta ugramamısboshayallersmileıyıdır umarımbilmiyorumkismile
oy riçim beni merak mı ettin dün gece geç yattım sabahta geç uyandım girmek nasip olmadı.yoksam iyiyim yanee Şeniz
selam canlarım bir hafta oluyo evde yokum kayınvaldemde kaldım iyice ağırlaştığım için rahat oluyo orada ekmek elden su gölden her isteğim oluyo yemeğim ayağıma geliyo felannn şimdi eve geldim bi kaç gün evimde kalıcam daha sonra anneme gidicem birazda oraqda kalıcam az kaldı hayırlısıyla bu günlerde bi bitse geçen gün çok korktuk kızlar lavaboya gittim o da ne lekelenme olmuş bende dr aradım hemen geldi apar topar dr gittim muayene etti herşey şuan için normal dedi zorlanmadan olmuş hareket etme yat dinlen dedi doktorun dediği doğruydu bir gün öncesinde alışverişe çıkmıştımyoruldum demek ki o yüzdn oldu çoook korktuk ama şimdi hep yatıyom martın 15 e kadar dişimi sıkıcam artıkkk

kızlar sizlerden naber hepinizi çok özlüyom kayınvaldelerde net yok bu ara yüzden haber alamıyom sizleden annemlerde net var ama oraya gidince irtibatımız kopmaz öptüm hepiniziiii
canım benim geçmiş olsun ya çok üzüldüm dikkatli ol bol bol yat emiiŞeniz

kızlar ben yengemdeyim bugünde baya geziyorum farkındayım :)) merak etmeyin diye geldim öpüyorum hepiciğinizi Şeniz

aman dıkkat et cnm kendıne az kaldı ınsallah saglıcakla alıcaksın bebişlerını gıt kal annenlerdede yorma kendını olurmuvereliniortakopuyorumnanaktan
ya cnm negüzel hamıs oldugun halde kopmadın buralardan bızı cok ıyı anlıyosun a.s.allahın ıznıyle bebişlerın doğumunuda burdan kutlucaz:nazar::nazar:
sen ve bazı hamıs arkadaslarımızı gercekten taktır edıyorum onlarda bellı zaten vefalı arkadaslarımızsınız sızler:1hug:

gez makbusum gez ıyı olda gez bacım dıkkatet kendıne özletme fazla topıgın gülüsün senopuyorumnanaktan

semoşum geçmiş olsun canım kib öptm
ebroşum daha adet olmadım canım beklemdeyim ama sanmıyorum bakalım bekliycem birazda ha

Slm canlarim nasilsiniz bi bakayim dedim hersey guzel masallah gecmisi okuyamadim umarim hepinizde iyisiniz bu arada hamis bi arkadasimiz varmis ... Zeyno...
Canim allah tamamina erdirsin inss darisi diger dostlarimin basina tez zamanda inss
kimsecikler yok galiba biraz dolasayim bari opuyorum sizi byy

Semacim canim aman dikkat et kendine rabbim sana bagislasin meleklerini az kaldi tamamina erdirsin allahim inss canimmm

selam güzeller bugün yumurta ttakibi için dr a gittik regimin 12.günü ve 4 yumurtam var ama hepsi 8 ,9 mm sadece yani işe yaramaz dedi adet ol gel klomene başlayalım dedi bu sefer dozajı arttırıp takip edecek neden olmuyor herşey normal diye üzülüyordum ama demekki herşey normal değilmiş neden daha önce yumurta takibi yaptırmadığıma yanıyorum boşu boşuna geçen zamana yanıyorum şimdi hep adetin 3.günü bakılmıştı yumoşlara neyse hiç olmazsa sorunun ne olduğunu biliyoruz allaha çok şükür ki çareside var inşallah tedaviye olumlu sonuç veririm ....

bu arada zeynocum tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn

kızlar bende yumurta takibine başladık tekrar.dün baktı 9 milim olmuş.pazartesi tekrar bakacak.inşallah bu ay olsun kızlar yaaaa
canım hadi hayırlısı..inşallah yumoşlar büyür çatlar bebişin de gelir hemen inşallahhhhh:Saruboceq:
deriin evet cicim ya dediğin gibi çaba ve gayret olacakki bu işler böyle biz kazara hamile kalanlar gibi değiliz...
offf komşunun kızının meğer adet düzensizliği varmış oda soğan suyu falan içmiş gerçi kem küm ediyorlar aslında ne var saklıyorlar nyse bak düzene girmişki hamile kaldı...
eşinde yaptırsın şu testi bende dikiyom bacaklarımı ne oluyorki filmde çekildim ama preseedi hep salladım ya bide ateş ölçmeyi yapamıyom acele ile bi kalkıyom unutuyom bide çizgiler pek küçük çakmıyom pek..
bu gün çok dua ettim hoş hep dilimde ama napayım aklım durdu artık kimsede yok eşimde geç gelecek galiba gezeyim bari..
nurum inşallah bizde hiç beklemedigimiz bi anda bi bakıcaz ki çift çizgi..Allahım hayırlı zamanlarda nasip etsin hepimize..he bide geçmişte düşük yaşamıssın anlatmamıştın hiç...sıkma canını.herşeyde bi hayrı vardır..bak bende kendi düşügümü hayıra yorum hep..o olmamış olsaydı hala bekliyo olsaydım daha karamsar olurdum..hiç olmayacak mı acaba derdim belki de...ama biliyorum ki 1 kere olduysa yine olur..sen içini rahat tut canım.opuyorumnanaktan
canom bugün görüşemedik uyudun galiba iyi olmuş aslında düzene koy yoksa çok yoruluyosun.uykusuzluk zordur yaa..
buarada anneannem ameliyat olucak tahlilleri filan yapıldıda onun için canom.çok saol düşündüğün için.
öpüyorum seni şeker..

gökcem yoğunum cano biliyosun kızkardeşim burda onunla vakit geçiriyorum pazar gidiyo zaten.buarada olmamışsın hayırlısı datlum.öptüm çok senide...

ayşenim iyisin çok şükür merak etmiştim.
ya ben pek msnye takılmıyorum açtığımdada seni hiç görmedi zaten gündüz evde değilim gecede sen olmuyorsun tatlım.öpüyorum seni..

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zeynom süper bihaber yaa inanılmaz sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle .tebrik ederim tatlım...

makbuşum anneciğindeymişsin .iyisin inşallah ağrıların ve bulantın geçtimi cano.öpüyorum seni..

tatlım hadi hayırlısı inşallah buay sıkıca tutunur bebişin allah gönlüne göre versin..

nurcum bize oyöntemler pek etki etmiyo ahhh ahh millet bide oğlanı kızı ayarlıyo bizim olsa öpüp tepemize koyucazda.neyse hayırlısı inşallah.buarada sen nasıl oldun boğazın iyimi canım?öptüm senide..

datlum ben geldim.gerçi msnde muhabbet ettik.senide öpüyorum iyi geceler..
evet hayatım uyudum..beyaz şova baktık biraz yattıgımız yerden..iyi de oldu.beynim çok yoruluyor oturunca...sabah baş agrısıyla uyanıyorum hep...bugünde öyle oldu gün içinde de agrıdı nedense...inşallah düzelirim.şuanda da hafiften agrıyor:(
anneannecigine çok çok geçmiş olsun canım benim...:Saruboceq:
kızlar doktora persembe gunu gıtmıstım alttan muayne edıp regl olucaksın dedı ve adetın ucuncu gunu bakılan hormon testlerıne cagırdı cumartesı sabahtan gel kan ver hormonlarına bakalım dedı ... reglımın ucuncu gununu cumartesı olarak mı hesapladı anlamadım ama ben adetlı degılım kı??? bu yuzden de gıtmedım bugun zaten normalde pazartesı regl olucam
kız bu doktor senin hamile oldugunu görmemiş de olabilir mi acaba?
ana nedense adet olmayacaksın gibi geliyo da neyse..inşallah yanılmıyorumdur lilyumcum..opuyorumnanaktan

oyy semoşum gelmişşşşŞenizdimek kaynanan prensesler gibin bakıyo sana:)maaşallah hep böyle olsun...senin gibi iyi gelini bulmuş dimi amaopuyorumnanaktan
çok dikkat et kendine canım benim..bak yormuşsun kendini hep yat gerekirse.az kaldı bak.Allahım hayırlısıyla saglıklı güzel bi dogum versin.öptüm kuşumŞeniz
selam güzeller bugün yumurta ttakibi için dr a gittik regimin 12.günü ve 4 yumurtam var ama hepsi 8 ,9 mm sadece yani işe yaramaz dedi adet ol gel klomene başlayalım dedi bu sefer dozajı arttırıp takip edecek neden olmuyor herşey normal diye üzülüyordum ama demekki herşey normal değilmiş neden daha önce yumurta takibi yaptırmadığıma yanıyorum boşu boşuna geçen zamana yanıyorum şimdi hep adetin 3.günü bakılmıştı yumoşlara neyse hiç olmazsa sorunun ne olduğunu biliyoruz allaha çok şükür ki çareside var inşallah tedaviye olumlu sonuç veririm ....

bersumm delüşşşş napıyon özledim seni be cadıŞeniz
demek doktor seni de aynı şekilde yolladı..bende de ikinci takipte bi halt çıkmadı hatta yumoşu bırak hiç mi hiç yumurtlama yok dedi:((
ovulasyon testlerim pozitif..noluyo içimde anlayamıyorumbilmiyorumkismile

kıslarrr nerelerdesiniz yaf çıkıyom ben:((görüşürüz canlarım.gece ugrarım belkim.öptüm.

Son düzenleme:

bersum buda bı gelısme canım enazından bılıyorsun artık ve caresı cok basıt hadı hayırlısı umarım cnm hersey gönlünce olur hıcbırseye gec kalmıs degılızopuyorumnanaktan

bersum ııyıyım cnm görmedım senı kımse yok dıye de cıktım ya enıyısı yapmıssın takıple bende baslıcam mart ayında artık baslamak lazım bısıylere durmaklar gelmıcek bızım mınısler
kib opuyorumnanaktan

selam masalcım...bende yatmadan bi bakayım dedim..şimdi yatıyorum.kendimi de iyi hissetmiyom zaten kalmayı isterdim sohbet ederdik ama:((kafam bi acaip hep baş agrım var midem bulanıyor..pko için kullandıgım hap böyle yapıyo beni..bide uykusuzluk var geç yatıyom kaç gündür..
çok öptüm hepinizi kıslar...iyi uykular .

canım derincim geçmiş olsun güzelim.şu bebişler varya bir doğsunlar popolarına vururuz:):):):)sen yat canım ben nöbetteyim:)

Back
X