• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşgeldin richim saolasın canım bakalım rabbim ol derse inş sen nasılsın canım
ebroşum dogru diyosun canım yeterki vakti zamanı gelmiş olsun ben hep tedavilerde negatif aldım oyüzden birazda çekiniyorum günlerdim sıkıntıdayım bakalım sonu hayırlı olsun

gökçem üzülme bak yumoşların büyümeside güzel bir sonuç canım
iyim riçhim dükadayım yine tekmi kaldın kuşum bitanem az kaldı canım yakında tek kalmak istersin beek seinden

ıyıym gökcem sagol cnm benım
kızlar ben kacıyorum sımdılık evım dagıldı onu toplayıp yemek yıcem gece gelırım görüşürz yıne kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan

bersum saol canım inşallah hayırlı haber alabilirim canım.
sevalim inşallah nasip olur canım nediyelim kader kısmet..
richim niye böyle yapıyosun bakıyım yemek yemeden olmaz sonra vücudun dirençsiz düşer busefer bebiş için daha çok beklemek zorunda kalırsın..

selam güzeller
dün sizlerle konuştuktan sonra bi ağlama tuttu beni aman allahı dur durak yok 1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım herhalde senelerdir bu kadar çok ağlamamıştım ama iyi geldi rahatladım sonrada sızıp kalmışım ... kızlar önceden duyuyodum klomen yapıyor mu böyle duygusal patlamalar çünkü benim halim hiç normal değildi yani....
ahh canım neden o kadar agladın kıyamam yaa öpüyom bersum üzme kendini..
slm kızlar geldim ama kimse yok:( neyse hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
derincim öyle şeyleri izleyip de moralini bozma canım yaa neler var dünya da inan haberleri bile izlemiyorum ben internetten bakıyorum öyle kötü haberleri de pek okumuyorum insan etkileniyor..
haklısın canım ama inan gördügüm gibi iki dk bakayım dedim degiştirdim hemen ayanamadım.ama bugün yine baktım vahşet bu yaaa vahşett..neyse kapatayım konuyu günüm kızmış bana zaten üzmeyeyim hepinizide:(((

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım?
bersucum ilaçlardan olmuştur canım inşallah devam etmez bu hormonlar bize neler yapıyoda biz farkında değiliz canım.hadi öptüm seni inşallah tekrarlamaz bitanem..
makbuşum kolay gelsin cano ohh evin mis gibi olmuştur şimdi..
derinim canım sen öyle şeyleri izlyip moralini bozma bitanem .allah ıslah etsin onları biz ne taklalar atıyoruz bebiş için insanların yaptığına bak.hadi öptüm cano..
ceylanım senide öptüm karşılaşamadık yine..
günüm henüz bişey yok bende perşembe doktora gidicem inşallah .bakalım yine nesorun çıkıcak?sende daha iyisindir umarım..
tuana sen nasılsın canım?
gökcem nerelerdesin sen bakıyım ?karnın geçtimi cano.hadi öptüm senide..
sevalim sen nerdesin uğramamışsın hiç hayırdır?
arkadaşlar işlerim var onları halledip dönücem görüşmek üzere..
aminnnnn Allah ıslah etsin canım hepsini...daha bişy diyemiyom insan kılıklı şeyler.
kızlar ben regl olamıyordum yaa doktor söktürücü vermişti bana bu seferde regl bitmek bilmiyor:)) ilk 3 gün normal oldum 7 gündür de kahverengi akıntı ve kan pıhtısı şeklinde devam ediyor 10 gün oldu hala temizlenemedim mafoldumben doktora da gidemiyorum temizlenmeden.. aradım doktorumu bir sorayım telefonda dedim ulaşamadım. sonra düşündüm dedim bizim kızlar mutlaka konu hakkında bilgi sahibidir onlara bir sorayım kaydirigubbakcemile3 şaşırdım kaldım kızlar yaaa. sürekli kasık ve bel ağrım var..
ebrarcım valla durum yazdığım gibi:))) sen nasılsın opuyorumnanaktan
ayy tuanacım yaaa aynen canım benim.farlutal içtim bende hemde günüm gelmeden başladım hormon testlerini yaptırmak için ama gel görki testleride erteledim.herneyse.diyecegim o ki,benimde kesilmek bilmedi hala yaaa.kesilir gibi ouyo bi bakıyom yine sökülüyo anlamadım gitti.
slm kızlar nasılsınız,dün Eyüp Sultan HZ. türbesine gittim hepinize tek tek dua ettim .Rabbim kabul eder inşallah
canım Allah razı olsun inşallah kabul olmuştur duaların cnm benim sagol.
slm güzeller ben geldim merak ettirmişim sizleri ama yogundum bugün sabah dr a gittim yumoşlara baktı iilermiş bakkalım ondan karnım agrıyodu bugün daha iyiyim çok şükür sonrada pazar a gittim gezdim biraz sonrada evime geldim yemek felan derken anca girdim
seval girmemişmi bugün hayırdır inşş yaa
canımm yumoşların hayırlı olsun yarında herşey yolunda gider inşallah.dualarım seninle.tabii hepinizle kızlarr..:Saruboceq:
valla bende aynıyım perşembe doktora gidicem bakalım nediycek .biraz endişeleniyorum hayırlısı artık..
yaa gidicen demek canom hadi hayırlısı inşallah...korkma cnm kötü bişy yoktur Allahın ixiniyle ya.bide bebiş çıkarmış tabiii olleyyyyyyyy:lepi:
aaa kimseler yokkkk kızlar kan verdim sonuç negatif yani heyecanlandığımıza değmedi yanee

makbuşum üzülme sakın bitanem.mesajını aldım ama kontürüm bitti iyice benimde çagrılık bile yok kusura bakma.saglk olsun bitanem.inş öbür aya kuşum benim.Şeniz
derin nerdesin cano geçmişi bırakda gel azcık muhabbet edelim

ay cnm ya kusura bakmayın valla okuyorum göya bi yandan da işim çıkıyor durmadan yoksa 40 kere bitecekte.beklettim sizi inş gitmediniz:((

richim gidiyomusun negüzel muhabbet ediyoduk yaa.neyse sen git karnını doyur aç kalma cano .hadi öptüm seni...

sagol sevalım cok ıyısın cnm benım ınsallah hepımızın yüzü güler birgün allahım dualarımızı kabul eder senınde yanında cocugun olur müşterılere bakarken elıne ayagına dolasır ay negüzel ınsallah cnm ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ebrarım gelcem yıne ısımı erken bıtırımde cnm benım öptüm fıstıgım görüşürüz

kız şimdi gelmişsin canom..riçim canım benim..dün iyi degilmişsin yaa. üzüldüm:(((şimdi iyisin inş kuşum?

sevalim sende temizlikle bogulmuşun cnm yorma çok kendini.

derinim canım saol güzel dileğin için bakalım hayırlısı olsun .buarada döndün çok şükür kaydirigubbakcemile3

güle güel richim kib öpüyorum canım seni
saol sevalim evet gelişmeleri ii ama bakalım içleri dolumu yumoşların yarın ola hayrola inşş
bersum saol canım inş ol demiştir zaten trasnferden sonra giremiyicem artık eşim yasakladı pc yi zaten bizimki masaüstğ oldugu için giremem de hayırlısı artık inş dualarını bekliyorum burda olamazsamda o günlerde canlarımd
derinim saol canım evet bakalım yarın gitcem vericem sen nasılsın

gökçem yaaa...ya bişy diicem ama :kedi:
kuşum bu defa ALLAHIMIN iziniyle senin bebiş gelicek inşallah canım yaa...inanki hiç abartmıyorum çok hissediyorum ben.inşallah yanılmıyorumdur.öyle laf olsun diye de demiyorum lütfen umutlandırıyomuş gibi düşünmeyin kızlar ama gökçem için bunları hissediyom bu ay:Saruboceq:rabbim bilir herşeyin zamanını ama önümüzdeki günlerde çok kişinin hemde topicimizin demirbaşlarının tek tek hamile haberini alacagımızı düşünüyorum kendimin bilekaydirigubbakcemile3

güle güel richim kib öpüyorum canım seni
saol sevalim evet gelişmeleri ii ama bakalım içleri dolumu yumoşların yarın ola hayrola inşş
bersum saol canım inş ol demiştir zaten trasnferden sonra giremiyicem artık eşim yasakladı pc yi zaten bizimki masaüstğ oldugu için giremem de hayırlısı artık inş dualarını bekliyorum burda olamazsamda o günlerde canlarımd
derinim saol canım evet bakalım yarın gitcem vericem sen nasılsın

canım girme tabi iyi değil bebişler için dün tvde zledim nekadar radyasyon yayıyomuş pcler ençokda laptop yani kablosuz bağlantı.dualarımız hep seninle olucak emin ol bundan..

hayırlı olsun inş derinim içine dogmuştur inşş bacım biliyom heves ettirnediğini canım dua et bakam
kılzr hadi öptm byyyyyy

Back
X