En tatlı anne doğum günün kutlu olsun bebeğimm evladınla ailenle ve minicik evin neşesi olacak yavrunla geçsin ömrün huzurla dolu dolu inşallahKendi doğum günüm kutlu olsun iyiki doğmuşum iyiki sizlerle tanıştım kızlar seviyorum sizleri
Doğum günün kutlu olsun canım ❤ yeni yaşın sağlık, mutluluk,huzur ve bebiş getirsin sanaKendi doğum günüm kutlu olsun iyiki doğmuşum iyiki sizlerle tanıştım kızlar seviyorum sizleri
Gözün aydinnSelam kızlar, şükür adet oldummmbu ay klomen yok. Bal tarçın çörek otu ve clife kullanıcam. Aşılamadan önce son denemem inşallah gerek kalmadan bende veririm size müjdeli haberi bu ay inşallah
Gecen ay düzensiz takip etmiştim bu ay dikkate alıcam ovulasyon testlerini.
Ramazanlık pek bana yaramadı bu konudatövbeler olsun yemeğimi yer yatardım birde yurt dışında yaşadığıma çok geç acıyorduk eşimle bi araya gelmek bile mümkün değildi hışırrr
Teşekkür ederim tatlım amin inşallahEn tatlı anne doğum günün kutlu olsun bebeğimm evladınla ailenle ve minicik evin neşesi olacak yavrunla geçsin ömrün huzurla dolu dolu inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahDoğum günün kutlu olsun canım ❤ yeni yaşın sağlık, mutluluk,huzur ve bebiş getirsin sana
Kan verdim canım 2 saate belli olcak ak koyun kara koyunVarda neden koyulasmiyorumarım sağlıklıdır. Pazartesiye bisey kalmadı zaten.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallaaahKan verdim canım 2 saate belli olcak ak koyun kara koyun
Negatif çıkacak sankiHadi hayırlı haberlerle gel inşallaaah
Canım bal tarcın çörek otu ve clife ikisi bir arada fazla olmasın. Clifen içerisinde onlardan varSelam kızlar, şükür adet oldummmbu ay klomen yok. Bal tarçın çörek otu ve clife kullanıcam. Aşılamadan önce son denemem inşallah gerek kalmadan bende veririm size müjdeli haberi bu ay inşallah
Gecen ay düzensiz takip etmiştim bu ay dikkate alıcam ovulasyon testlerini.
Ramazanlık pek bana yaramadı bu konudatövbeler olsun yemeğimi yer yatardım birde yurt dışında yaşadığıma çok geç acıyorduk eşimle bi araya gelmek bile mümkün değildi hışırrr
Teşekkür ederim tatlım inşallah her şey güzel olurBaede canım birtürlü alıntılayamadım ya mesajını. Doğum günün kutlu olsun bitanem nice mutlu senelerin olsun yeni yaşın ne dileğin varsa getirsin inşallah iyiki bende seninle tanıştım seni seviorum iyiki varsın
Ayy gecikme mi oldu heyecanlandımKan verdim canım 2 saate belli olcak ak koyun kara koyun
Hoşgeldin canımben de geldim buraya merhabalar, dün regl oldum, bu ay da boşe beklemişim, pazartesi de aşılama için doktora başlıcm bakalım bu sefer ne olacak
Ayy gecikme mi oldu heyecanlandım
ay inşallah pozitiftir sonucun, ne zaman çıkacakHoşgeldin canımgeçmiş olsun hemencecik ilk aydan nasip olsun inşallah
Düzensizim zaten canım 1 bucuk ay oldu hemen hemen son regliden sonra da. 4 5 gündür test yapıyorum koyulaşmayan çok silik çizgiler var. Bakalım testlermi yanıltıyor ne oluyo öğrenicem
Sağlıklıysa inşallah pozitif olsun değilse negatif olsun diye dua ediyorumay inşallah pozitiftir sonucun, ne zaman çıkacak
herhangi bir tedavi almışmıydın bu ay
Amin tabiki, hayırlısıyla sağlıkla pozitif olur inşallahSağlıklıysa inşallah pozitif olsun değilse negatif olsun diye dua ediyorumbu ay almadım canım clife kullandım eşimde arısütü karışımı sadece
İnşallah canım benim sağolasınAmin tabiki, hayırlısıyla sağlıkla pozitif olur inşallah
Benm 1buçuk yılı geçti korunmasız ilişki, adetler düzenli hormonlarda sorun yok, eşimde sorun görülmedi, ama hiç bir gebelik oluşmadı, ne kimyasal ne bişey hiçbişey yok, eylül 2020 de negatif aşılamam vardı bitane, bu da ikinci aşılamam olacak kısmetse, hiç de ümitli değilim pozitif sonuçlanma ihtimali çok düşük aşılamanın, öyle tüp bebeğe geçmeden bir daha bi deneyeyim dedimİnşallah canım benim sağolasınsen kaç aydır deniyodum aşılamaya geçicek ya valla bende bu da olmazsa artık bişeylere geçicek. Yada yine dış gebelikte iğne miğne istemiyorum ameliyat isticem doktordan
Hiçbir sorun olmasa da nasip işte canım valla nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz herşey imtihan derler yaBenm 1buçuk yılı geçti korunmasız ilişki, adetler düzenli hormonlarda sorun yok, eşimde sorun görülmedi, ama hiç bir gebelik oluşmadı, ne kimyasal ne bişey hiçbişey yok, eylül 2020 de negatif aşılamam vardı bitane, bu da ikinci aşılamam olacak kısmetse, hiç de ümitli değilim pozitif sonuçlanma ihtimali çok düşük aşılamanın, öyle tüp bebeğe geçmeden bir daha bi deneyeyim dedim
Evt evt çekilmişti ağustos 2020de aşılama öncesi, darlık çıkmıştı hatta, hatırlarsın belki diğer konularda falan da yazmıştım, kavis varmış rahim ağzının yukarı kısmında, hatta ilk aşılamada çok ağrı olmuştu baya sorun yaşamıştım, ama daha yeni kateter geçişi denendi onda hiç bir sorun olmadı, doktor kaynaklıydı herhalde, rahim içine geçememişti ilk doktorHiçbir sorun olmasa da nasip işte canım valla nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz herşey imtihan derler yarahim filmi falan çektirdinmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?