Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Sizce durum nedir ya testte problem yada büyük olasılık gebelikte

Eklentiler

• 65DA0FD7-249E-433B-B2ED-7975600211D4.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 3F727502-9F48-4DFE-A325-62DCFCCBE78A.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar içimde acaip "sıra bana geliyo" hissi var Delirmiş olabilirim çok güçlü bi his ama anlatamam emin gibiyim sanki şizofreniye merhaba demiş olabilirim
Inşaallah canım senden de alırız bu güzel haberi

Hadi hayırlısı bakalım canım

Bende görüyorumda canım işte

Var canım var da pazartesi vericem kuzum
Kuzu kan vermeyi geciktirme artışı son durumu bi gör diyorum ben. Acile gidip kan verip pazartesi doktoruna o sonuçla git süreci takip et bence

Kuzu kan vermeyi geciktirme artışı son durumu bi gör diyorum ben. Acile gidip kan verip pazartesi doktoruna o sonuçla git süreci takip et bence
Bugün uyarsa gidicem olöazsa pazartesi giderim canım dış gebelik olsa bile şuan tehlikeli olabilecek boyutta değildir. Doktor içinde gitsemde doktor bişey yapmıcak kanla takip yapıcak. O yüzden ben kendim takibimi yaparım emin olduğumda giderim doktora. Yada mesajla sorarım bakalım

Tamam bebeğim Allah korusun sağlıklı olsun inşallah

Kuzum bende görüyorum sen bugün kan vermeye git bence
Canım bugün biraz sıkıntı olabilir ya özeller yürüme mesafesi uzak arabaylada yasak var sıkıntı o yüzden pazartesi bakıcam

Canım bugün biraz sıkıntı olabilir ya özeller yürüme mesafesi uzak arabaylada yasak var sıkıntı o yüzden pazartesi bakıcam
155i ara hamileyim hastaneye gitmem lazım de kuzum. İzin veriyolar bizi aradığınızı gösterin durduran olursa demişlerdi bana

Kız boşver yaa o kadar uğraşmam şimdi pazartesi gider veririm sakin sakin
155i ara hamileyim hastaneye gitmem lazım de kuzum. İzin veriyolar bizi aradığınızı gösterin durduran olursa demişlerdi bana

Selam kızlar, şükür adet oldummm bu ay klomen yok. Bal tarçın çörek otu ve clife kullanıcam. Aşılamadan önce son denemem inşallah gerek kalmadan bende veririm size müjdeli haberi bu ay inşallah
Gecen ay düzensiz takip etmiştim bu ay dikkate alıcam ovulasyon testlerini.
Ramazanlık pek bana yaramadı bu konuda tövbeler olsun yemeğimi yer yatardım birde yurt dışında yaşadığıma çok geç acıyorduk eşimle bi araya gelmek bile mümkün değildi hışırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…