Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda umutların sevinçle dolarben de geldim buraya merhabalar, dün regl oldum, bu ay da boşe beklemişim, pazartesi de aşılama için doktora başlıcm bakalım bu sefer ne olacak
Ayy gecikme mi oldu heyecanlandım
Evet dediğin gibi doktordan kaynaklı olabilir canım o. Kavis düzeltildimi belki canımEvt evt çekilmişti ağustos 2020de aşılama öncesi, darlık çıkmıştı hatta, hatırlarsın belki diğer konularda falan da yazmıştım, kavis varmış rahim ağzının yukarı kısmında, hatta ilk aşılamada çok ağrı olmuştu baya sorun yaşamıştım, ama daha yeni kateter geçişi denendi onda hiç bir sorun olmadı, doktor kaynaklıydı herhalde, rahim içine geçememişti ilk doktor
Aaaa peki testlerin pozitifligi ne olacak. Hadi bir tanesi olsa tamam bozuk falan dersinde hepsi gösterdi.Negatif benim sonuc kızlar
Hiç bilmiyorum canım bende bunu merak ediyroumAaaa peki testlerin pozitifligi ne olacak. Hadi bir tanesi olsa tamam bozuk falan dersinde hepsi gösterdi.
Bu pik koş çabuk bırak burayıKızlar Bu sefer pik dimi ya. Gına geldi artık
Valla kuzum clife fayda etmedi gecen ay yumurtam bile gelişmemiştiCanım bal tarcın çörek otu ve clife ikisi bir arada fazla olmasın. Clifen içerisinde onlardan var
Sen dedin mi peki idrar testi silik çıkıyor diye?Hiç bilmiyorum canım bende bunu merak ediyroum
Merhabalar canım aşırı silik bir çizgi var gibi naptın testi tekrarladın mı hiçKızlar bugün adet gecikmemin 6.günü 3.gün kan testi vermiştim negatif çıkmıştı, bu sabahki yaptığım test bakarmısınız
o zaman bi dene bakalım kuzum ya bende adeti bekliyorum şimdi olayım yine clife sipariş edip birde femara kullanıcam 5 günValla kuzum clife fayda etmedi gecen ay yumurtam bile gelişmemiştiO yüzden ikisinide denicem bu ayyy
Yok canım telefonla arayıp laboratuvardan öğrwndim zatenSen dedin mi peki idrar testi silik çıkıyor diye?
E nabizdan bi baksana. Insan neye inanacağını guvenecegini şaşırıyor. Çok ilginç gercekten.o zaman bi dene bakalım kuzum ya bende adeti bekliyorum şimdi olayım yine clife sipariş edip birde femara kullanıcam 5 gün
Yok canım telefonla arayıp laboratuvardan öğrwndim zaten
Ben artık test yapmam çok emin olmadan kzuumE nabizdan bi baksana. Insan neye inanacağını guvenecegini şaşırıyor. Çok ilginç gercekten.
Daha e nabıza düşmemiş canımE nabizdan bi baksana. Insan neye inanacağını guvenecegini şaşırıyor. Çok ilginç gercekten.
Sabir canım sabır. Vardır Rabbimin bir bildiği. Çok zor ama sabredicez ..Ben artık test yapmam çok emin olmadan kzuum
Ara sıra bak. Değer kaç çıkmış merak ettim. Belki de kimyasal oldu. Bilemiyoruz ki.Daha e nabıza düşmemiş canım
öyle canım geçenlerde çok düşmüştüm son noktaya gelmiştim artık hele sabrımın tükendiğini hissetmiştim. Demiştim ya hem yerleri sildim hem mümüklerimi diyeSabir canım sabır. Vardır Rabbimin bir bildiği. Çok zor ama sabredicez ..
Değeri sormuştum canım <1.20 dediAra sıra bak. Değer kaç çıkmış merak ettim. Belki de kimyasal oldu. Bilemiyoruz ki.
Aminçok teşekkür ederim hepimiz inşallahHoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda umutların sevinçle dolar
Hayır herhangi bir düzelmet yapılmadı, rahim ağzı dar diye histeroskopide diretmiştim Ben ama kateter geçişi denemesinki skntı çıkmayınca histeroskopiden tamamen vazgeçtik, doktor da önermemişti ztnEvet dediğin gibi doktordan kaynaklı olabilir canım o. Kavis düzeltildimi belki canım
Yaa, böyle olması da çok garip testte pozitif çıkıp sonra kanda negatif gelince insan sapıtıyoNegatif benim sonuc kızlar
Doğum günün kurlu olsun bebeğim nice bebekli güzel senelereKendi doğum günüm kutlu olsun iyiki doğmuşum iyiki sizlerle tanıştım kızlar seviyorum sizleri
Pik aşkoooKızlar Bu sefer pik dimi ya. Gına geldi artık
Yaaaa deme üzüldüm şuan benimde öyle test yanılma yaptı yaNegatif benim sonuc kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?