Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de geldim buraya merhabalar, dün regl oldum, bu ay da boşe beklemişim, pazartesi de aşılama için doktora başlıcm bakalım bu sefer ne olacak

Ayy gecikme mi oldu heyecanlandım
Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda umutların sevinçle dolar

Evet dediğin gibi doktordan kaynaklı olabilir canım o. Kavis düzeltildimi belki canım

Negatif benim sonuc kızlar

Kızlar Bu sefer pik dimi ya. Gına geldi artık

Eklentiler

• 20210515_180934.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bugün adet gecikmemin 6.günü 3.gün kan testi vermiştim negatif çıkmıştı, bu sabahki yaptığım test bakarmısınız
Merhabalar canım aşırı silik bir çizgi var gibi naptın testi tekrarladın mı hiç

Valla kuzum clife fayda etmedi gecen ay yumurtam bile gelişmemişti O yüzden ikisinide denicem bu ayyy
o zaman bi dene bakalım kuzum ya bende adeti bekliyorum şimdi olayım yine clife sipariş edip birde femara kullanıcam 5 gün

Sen dedin mi peki idrar testi silik çıkıyor diye?
Yok canım telefonla arayıp laboratuvardan öğrwndim zaten

o zaman bi dene bakalım kuzum ya bende adeti bekliyorum şimdi olayım yine clife sipariş edip birde femara kullanıcam 5 gün

Yok canım telefonla arayıp laboratuvardan öğrwndim zaten
E nabizdan bi baksana. Insan neye inanacağını guvenecegini şaşırıyor. Çok ilginç gercekten.

Sabir canım sabır. Vardır Rabbimin bir bildiği. Çok zor ama sabredicez ..
öyle canım geçenlerde çok düşmüştüm son noktaya gelmiştim artık hele sabrımın tükendiğini hissetmiştim. Demiştim ya hem yerleri sildim hem mümüklerimi diye sonra böyle olunca dedimki kendime. Kurban olduğum rabbim bittim dediğimde yettim dedi işte. Ama daha değilmiş yalnış anlamışım. Ama keşke böype olmasaydı ya nebileyim çok sinir bozucu böylesi

Ara sıra bak. Değer kaç çıkmış merak ettim. Belki de kimyasal oldu. Bilemiyoruz ki.
Değeri sormuştum canım <1.20 dedi

Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda umutların sevinçle dolar
Aminçok teşekkür ederim hepimiz inşallah
Evet dediğin gibi doktordan kaynaklı olabilir canım o. Kavis düzeltildimi belki canım
Hayır herhangi bir düzelmet yapılmadı, rahim ağzı dar diye histeroskopide diretmiştim Ben ama kateter geçişi denemesinki skntı çıkmayınca histeroskopiden tamamen vazgeçtik, doktor da önermemişti ztn
Negatif benim sonuc kızlar
Yaa, böyle olması da çok garip testte pozitif çıkıp sonra kanda negatif gelince insan sapıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…