Aaa hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın tedavi mi görüyordun nasıl hamile kaldın bizimle de paylaşır mısın tecrübeleriniKızlar hala listedeyim yeni fark ettim2 ay dondurmuştum hesabımı şuan hamileyim
Canım ocakta klomen şubatta merional iğne denedim martta izne falan gittik sonra ramazan geldi bayram sonrası aşılama yaptıracaktık bu süre içinde yani ramazan ayı süresince eşimde bende d vitamini ve çakşır kökü suyu içtik ve eşim combi fertil kullanıyodu 3 aydır ilacı 1 tane kaldı ki ben hamile olduğumu öğrendimAaa hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın tedavi mi görüyordun nasıl hamile kaldın bizimle de paylaşır mısın tecrübelerini
Aaa bu çakşır suyu baya ise yariyormus biz macunun kullanmıştık ise yaramadi umutların tükendiği anda rabbim yetisiyo sağlıkla gelsin bebiş bende bu aydan sonra ikinci aşılama mi olcam inşallah grek kalmazCanım ocakta klomen şubatta merional iğne denedim martta izne falan gittik sonra ramazan geldi bayram sonrası aşılama yaptıracaktık bu süre içinde yani ramazan ayı süresince eşimde bende d vitamini ve çakşır kökü suyu içtik ve eşim combi fertil kullanıyodu 3 aydır ilacı 1 tane kaldı ki ben hamile olduğumu öğrendim
Aa ne güzel köydesin canım bu havalarda istanbul çekilmiyo bide pandemiyle valla çok iyi yapmışsınAynen tatlım köydeydim netim bitmişti anca okuyabildim mesajları hayırlısı olsun yapcak bisey yok
Canım listeyle pek ilgilenemedim. Dur sanaKızlar hala listedeyim yeni fark ettim2 ay dondurmuştum hesabımı şuan hamileyim
Canım senin 16sında çatlamış gibi geldi banaBiri bana yardım etsinkist mi oldu acaba yumurta
Kuzum iste bayramda bir hafta kaçtık köye bugün döndüm oğlanın canlı dersleri var teldeki net cabuk bitiyo o yüzden giremiyo diye döndüm birde banka işlerim falan var onları halletmem lazım tam kapanmadan dolayı kaldı hepsiAa ne güzel köydesin canım bu havalarda istanbul çekilmiyo bide pandemiyle valla çok iyi yapmışsın
Canım listeyle pek ilgilenemedim. Dur sanakoyayım hayırlısı olsun bitanem
Canım senin 16sında çatlamış gibi geldi bana
Olsun canım o kadarı bile iyi gelmiştirKuzum iste bayramda bir hafta kaçtık köye bugün döndüm oğlanın canlı dersleri var teldeki net cabuk bitiyo o yüzden giremiyo diye döndüm birde banka işlerim falan var onları halletmem lazım tam kapanmadan dolayı kaldı hepsi
Aynen canimOlsun canım o kadarı bile iyi gelmiştir
Ama 1 kılo almışımOlsun canım o kadarı bile iyi gelmiştir
Vericez onları hiç merak etmee tığ gibi olucazzAma 1 kılo almışım
Olsun canım o kadarı bile iyi gelmiştir
Aynen canım ramazanda bitti tam gaz devam diyete bi 10 kilo daha versem aşılamaya gitmeden çok iyi olcak benim için azimliyim vercem kafaya koydumVericez onları hiç merak etmee tığ gibi olucazz
Ahh inşallah kuzum ama sanmıyorumHayırlı olsun canım yeni evin inşallah o arada senden de bi haber alırız
Bu koşturmada senden de güzel haber alacağımızı hissediyorum
Bende bi 10 kilo versem en az tedavine o kadar faydası olucakki kuzum. Bu sefer bende kararlıyım vericem ama. Sen aşılamayamı geçmeyi düşünüyosun direkAynen canım ramazanda bitti tam gaz devam diyete bi 10 kilo daha versem aşılamaya gitmeden çok iyi olcak benim için azimliyim vercem kafaya koydum
Şevval canım bende taşınırken hamile kaldım güzel haberlerini bekliyoruz kafan rahat olur bu ay ohh kolaylıklar gelsin
Canım ben zaten ilkinin arkasından dr direk ikinciyi yapalım demişti ama ben biraz ara vermek istedim inşallah gerk kalmaz ama adet olunca direk aşılama yaptırmayı düşünüyorum daha fazla beklemeden oda tutunmazsa bırakıcam çocuk işiniBu koşturmada senden de güzel haber alacağımızı hissediyorumKolay gelsin canım
Bende bi 10 kilo versem en az tedavine o kadar faydası olucakki kuzum. Bu sefer bende kararlıyım vericem ama. Sen aşılamayamı geçmeyi düşünüyosun direk
İnşallah gerek olmaz bu ay olucak inşallah canım. Valla bende pişman gibiyim ara verdiğime. Şimdiye kadar boşa zaman harcadım yineCanım ben zaten ilkinin arkasından dr direk ikinciyi yapalım demişti ama ben biraz ara vermek istedim inşallah gerk kalmaz ama adet olunca direk aşılama yaptırmayı düşünüyorum daha fazla beklemeden oda tutunmazsa bırakıcam çocuk işini
Öyle mi dersin. InsaAllah ya. Bugünü de degerlendireyim de istirahate çekileyim artıkCanım senin 16sında çatlamış gibi geldi bana
Hayırlı olsun canım. Kafanı boşaltmış olursun o arada. Çok ağır işler yapmamaya dikkat et. Senden de gelecek o güzel haber
Sanki bana öyşe geldi kuzum ya kızlar ne düşünür bilmem amaÖyle mi dersin. InsaAllah ya. Bugünü de degerlendireyim de istirahate çekileyim artık
Hayırlı olsun canım. Kafanı boşaltmış olursun o arada. Çok ağır işler yapmamaya dikkat et. Senden de gelecek o güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?