Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri bana yardım etsin kist mi oldu acaba yumurta

Eklentiler

• 20210517_173203.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 37
Aaa hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın tedavi mi görüyordun nasıl hamile kaldın bizimle de paylaşır mısın tecrübelerini
Canım ocakta klomen şubatta merional iğne denedim martta izne falan gittik sonra ramazan geldi bayram sonrası aşılama yaptıracaktık bu süre içinde yani ramazan ayı süresince eşimde bende d vitamini ve çakşır kökü suyu içtik ve eşim combi fertil kullanıyodu 3 aydır ilacı 1 tane kaldı ki ben hamile olduğumu öğrendim

Aaa bu çakşır suyu baya ise yariyormus biz macunun kullanmıştık ise yaramadi umutların tükendiği anda rabbim yetisiyo sağlıkla gelsin bebiş bende bu aydan sonra ikinci aşılama mi olcam inşallah grek kalmaz

Aynen tatlım köydeydim netim bitmişti anca okuyabildim mesajları hayırlısı olsun yapcak bisey yok
Aa ne güzel köydesin canım bu havalarda istanbul çekilmiyo bide pandemiyle valla çok iyi yapmışsın
Kızlar hala listedeyim yeni fark ettim2 ay dondurmuştum hesabımı şuan hamileyim
Canım listeyle pek ilgilenemedim. Dur sana koyayım hayırlısı olsun bitanem
Biri bana yardım etsin kist mi oldu acaba yumurta
Canım senin 16sında çatlamış gibi geldi bana

Kuzum iste bayramda bir hafta kaçtık köye bugün döndüm oğlanın canlı dersleri var teldeki net cabuk bitiyo o yüzden giremiyo diye döndüm birde banka işlerim falan var onları halletmem lazım tam kapanmadan dolayı kaldı hepsi

Olsun canım o kadarı bile iyi gelmiştir

Bu koşturmada senden de güzel haber alacağımızı hissediyorum Kolay gelsin canım
Aynen canım ramazanda bitti tam gaz devam diyete bi 10 kilo daha versem aşılamaya gitmeden çok iyi olcak benim için azimliyim vercem kafaya koydum
Bende bi 10 kilo versem en az tedavine o kadar faydası olucakki kuzum. Bu sefer bende kararlıyım vericem ama. Sen aşılamayamı geçmeyi düşünüyosun direk

Şevval canım bende taşınırken hamile kaldım güzel haberlerini bekliyoruz kafan rahat olur bu ay ohh kolaylıklar gelsin

Canım ben zaten ilkinin arkasından dr direk ikinciyi yapalım demişti ama ben biraz ara vermek istedim inşallah gerk kalmaz ama adet olunca direk aşılama yaptırmayı düşünüyorum daha fazla beklemeden oda tutunmazsa bırakıcam çocuk işini

İnşallah gerek olmaz bu ay olucak inşallah canım. Valla bende pişman gibiyim ara verdiğime. Şimdiye kadar boşa zaman harcadım yine

Canım senin 16sında çatlamış gibi geldi bana
Öyle mi dersin. InsaAllah ya. Bugünü de degerlendireyim de istirahate çekileyim artık
Hayırlı olsun canım. Kafanı boşaltmış olursun o arada. Çok ağır işler yapmamaya dikkat et. Senden de gelecek o güzel haber

Sanki bana öyşe geldi kuzum ya kızlar ne düşünür bilmem ama değerlendir canım sonrasında da gün aşırı devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…