Merhaba canım bugün sabah tekrar yapcam inşallah aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorumMerhabalar canım aşırı silik bir çizgi var gibi naptın testi tekrarladın mı hiç
Bugün sabah tekrarlayacağım inşallah canımHayalet gibi bişey var gibi canım ama emin olamadım tekraarla birkaç güne istersen
İnşallah vardırMerhaba canım bugün sabah tekrar yapcam inşallah aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum
İnşallah canımİnşallah vardır
Allah nasip ettimi her türlü olur valla kuzumyaHayır kendiliğinden doktoru ovulayon testi yapma stres olursun haftada 3 gün ilişki olursa gün aşırı zaten olur demişti
Hadi güEl haberler ver bize canımBugün sabah tekrarlayacağım inşallah canım
Canım benimde bel ağrım çok fazla var yaa adetime 8 gün var karnım sis adet olacak gibi göğsüm dolgun değil ama sızlıyor ozellikle uykudan uyanınca ve sütyen takınca çok sızlıyor akintim yok bu aralar 4 gündür bel ağrım bacaklarıma ara ara vuruyorBunları söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ya hala inanamıyorum önce onu diyim
Adetime bir hafta hala baş dönmesi oldu. Kasık ağrısı hafif şekilde, göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu oldu, bel ağrısı fazlaydı. Sende de var bel ağrısı galiba
Canım benm adetime bir hafta kala başlamıştı bel ağrım. Göğüslerimde 10 gün öncesinden dolgunlaştı ama öyle böyle değil ve azalmadı hiç. İnşallah bebiş belirtisidirCanım benimde bel ağrım çok fazla var yaa adetime 8 gün var karnım sis adet olacak gibi göğsüm dolgun değil ama sızlıyor ozellikle uykudan uyanınca ve sütyen takınca çok sızlıyor akintim yok bu aralar 4 gündür bel ağrım bacaklarıma ara ara vuruyor
Etiket yap gelelimKızlar kendim için pkoyu yenmek istiyorm bu yüzdennkendim adına başarı sayalabilmek için bi topik açtım. Ama buradan da tabiki devam edicem. Ordan tedavi sürecimi güncelleyeceğimmsadece birde hedeflerim aklımda olsun hep dşye
Etiket yap gelelim
Ne oldu sonucun canımBugün sabah tekrarlayacağım inşallah canım
Canım benim testler koyu cikmaya devam ediyor. Çatlamadı da kist mi olacak acaba? Böyle bir olasılık varmıdır ki?
Devam et yapmaya bakalım canım bazen bir iki gün sürebiliyormuş çatlaması. Biraz mekik falan çek benceCanım benim testler koyu cikmaya devam ediyor. Çatlamadı da kist mi olacak acaba? Böyle bir olasılık varmıdır ki?
Yumurtlama beni kovalıyo kanka artık git başımdan diyo bana
Bugün bacaklarıma vuran bir ağrı oldu. Baya rahatsız etti. Anca çatlıyor belki de. Mekik deniyim canım. SagolDevam et yapmaya bakalım canım bazen bir iki gün sürebiliyormuş çatlaması. Biraz mekik falan çek bence
Onlar bizden biz onlardan bıktık vallaYumurtlama beni kovalıyo kanka artık git başımdan diyo bana
Dene dene kuzu bende çok fayda etmişti. Benimde sürekliyumurtalıklarımda belimde bi ağrı var. Bende belki kist olmuştur siye düşşünüyorum valla başladım tarlusal içmeyeBugün bacaklarıma vuran bir ağrı oldu. Baya rahatsız etti. Anca çatlıyor belki de. Mekik deniyim canım. Sagol
InsaAllah bisey yoktur ya. Kaç gündür rengli olmuyorsun?Dene dene kuzu bende çok fayda etmişti. Benimde sürekliyumurtalıklarımda belimde bi ağrı var. Bende belki kist olmuştur siye düşşünüyorum valla başladım tarlusal içmeye
Son reglim 4 nisan canım. Aslında gelcek gibi belirtilerde var gibi geliyo bazen ama emin olamıyorumInsaAllah bisey yoktur ya. Kaç gündür rengli olmuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?