Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde bel ağrım çok fazla var yaa adetime 8 gün var karnım sis adet olacak gibi göğsüm dolgun değil ama sızlıyor ozellikle uykudan uyanınca ve sütyen takınca çok sızlıyor akintim yok bu aralar 4 gündür bel ağrım bacaklarıma ara ara vuruyor

Canım benm adetime bir hafta kala başlamıştı bel ağrım. Göğüslerimde 10 gün öncesinden dolgunlaştı ama öyle böyle değil ve azalmadı hiç. İnşallah bebiş belirtisidir

Kızlar kendim için pkoyu yenmek istiyorm bu yüzdennkendim adına başarı sayalabilmek için bi topik açtım. Ama buradan da tabiki devam edicem. Ordan tedavi sürecimi güncelleyeceğimmsadece birde hedeflerim aklımda olsun hep dşye

Etiket yap gelelim

Etiket yap gelelim

Gelin canım tabiki ama buranın yeri başka burdan da devam ederiz

Canım benim testler koyu cikmaya devam ediyor. Çatlamadı da kist mi olacak acaba? Böyle bir olasılık varmıdır ki?
Devam et yapmaya bakalım canım bazen bir iki gün sürebiliyormuş çatlaması. Biraz mekik falan çek bence

Devam et yapmaya bakalım canım bazen bir iki gün sürebiliyormuş çatlaması. Biraz mekik falan çek bence
Bugün bacaklarıma vuran bir ağrı oldu. Baya rahatsız etti. Anca çatlıyor belki de. Mekik deniyim canım. Sagol

Bugün bacaklarıma vuran bir ağrı oldu. Baya rahatsız etti. Anca çatlıyor belki de. Mekik deniyim canım. Sagol
Dene dene kuzu bende çok fayda etmişti. Benimde sürekliyumurtalıklarımda belimde bi ağrı var. Bende belki kist olmuştur siye düşşünüyorum valla başladım tarlusal içmeye

Dene dene kuzu bende çok fayda etmişti. Benimde sürekliyumurtalıklarımda belimde bi ağrı var. Bende belki kist olmuştur siye düşşünüyorum valla başladım tarlusal içmeye
InsaAllah bisey yoktur ya. Kaç gündür rengli olmuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…