Baya olmuş. Belirtiler varsa eli kulağında o zaman.Son reglim 4 nisan canım. Aslında gelcek gibi belirtilerde var gibi geliyo bazen ama emin olamıyorum
İşte ağrılar varda acaba kistmi oldu diye aklıma geliyo canım burda birisi yazmış testlerde silik çizgiyle doktora gitmiş kist olduğınu öğrenmiş. Sanki dolgunluk var yumurtalıklarımda. Böylemi oluyo bilmiyorumkiBaya olmuş. Belirtiler varsa eli kulağında o zaman.
Bilmiyorum iste hayırlaysa rabbim versin ınslaalhCanım benm adetime bir hafta kala başlamıştı bel ağrım. Göğüslerimde 10 gün öncesinden dolgunlaştı ama öyle böyle değil ve azalmadı hiç. İnşallah bebiş belirtisidir
Doktora gitmek için neyi bekliyorsun acabaİşte ağrılar varda acaba kistmi oldu diye aklıma geliyo canım burda birisi yazmış testlerde silik çizgiyle doktora gitmiş kist olduğınu öğrenmiş. Sanki dolgunluk var yumurtalıklarımda. Böylemi oluyo bilmiyorumki
Canım ya gitsemde tarlusal verip göndericek kist olsada olmasa da. Şimdi mesaj atsam gelme tarlusal al iç adet olhnca gel dicek Artık çok eminim kaç defa oldu bu bu şekilde. O yüzden başladım adet olunca gidicemDoktora gitmek için neyi bekliyorsun acaba
Canım az önce kan tahlili verdim dün heeyer kapalı olduğu için eczane bulamadık saat 4 gibi çıkacakmış inşallah pozitiftir dua edinNe oldu sonucun canım
Ay hadi inşallah canım haber ver bizeCanım az önce kan tahlili verdim dün heeyer kapalı olduğu için eczane bulamadık saat 4 gibi çıkacakmış inşallah pozitiftir dua edin
Hadi bu sefer hemencecik yumurtlama olsun bebiş gelsin inşallahReglim bitti çalışmalara başladım bakalım
Hmmm anladım canım. InsaAllah çok bekletmez de hemen gelir adetCanım ya gitsemde tarlusal verip göndericek kist olsada olmasa da. Şimdi mesaj atsam gelme tarlusal al iç adet olhnca gel dicek Artık çok eminim kaç defa oldu bu bu şekilde. O yüzden başladım adet olunca gidicem
Kedili rüyanın yorumunu görünce içnedim yine yaa eve gidince içicem amaHmmm anladım canım. InsaAllah çok bekletmez de hemen gelir adet
Bana kalırsa da içme. Kendiliğinden gelsin gelecekseKedili rüyanın yorumunu görünce içnedim yine yaa eve gidince içicem ama
Hadi öyle yapayım bende mekik çekmeye başlayımBana kalırsa da içme. Kendiliğinden gelsin gelecekse
Canım benim normal hesaplamaya göre 19 da olcak yumurtlama çok üzüldüm negatif çıktığına hakkında hayırlısı olsun inşallah
Doğum günün kurlu olsun bebeğim nice bebekli güzel senelere
Az kalmış canımCanım benim normal hesaplamaya göre 19 da olcak yumurtlama çok üzüldüm negatif çıktığına hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aynen tatlım köydeydim netim bitmişti anca okuyabildim mesajları hayırlısı olsun yapcak bisey yokAz kalmış canım
Nasip canım önüme bakıyorum olsun napalım
Kızlar hala listedeyim yeni fark ettim2 ay dondurmuştum hesabımı şuan hamileyimMerhaba kızlar
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle @mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko @Slntcr Folik asit Dış gebelik @Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik @Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - @Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko @busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci @eddagokhan Folik asit Soğan kürü Pko @newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko @Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko @mrsbride Aşılama - - @LeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü @kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp @ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - @evremmrv Klomen, Ovitrelle, Dostinex - - @Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - @sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp @zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği @Mutluluuk - - - @Isimsizkllanc - - Erkek infertilitesi @kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması @mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko @142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği @Gecemsi Klomen, Q.folin, Ovitrelle - - A Akasya10 merional 150 - - @Halfteacher Aşılama - - @brckst Klomen - - @GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği I imtisall Klomen - Adet düzensizliği @Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi @yengec4 Klomen - Amh düşük @sev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko @asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - Baede Glifor Soğan kürü Pko @turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - @Nilcet Femara, Folbiol - - Cookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko @gunesss48 - soğan kürü - @Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu @kbradlk Gonal F450, Ovitrelle - Pko @defne-28 - - prolaktin yüksekliği @cerenay000 Folbiol - - @papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi @Siyahhhinci C-life macun pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu @Pussuk Folik asit - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?