Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya olmuş. Belirtiler varsa eli kulağında o zaman.
İşte ağrılar varda acaba kistmi oldu diye aklıma geliyo canım burda birisi yazmış testlerde silik çizgiyle doktora gitmiş kist olduğınu öğrenmiş. Sanki dolgunluk var yumurtalıklarımda. Böylemi oluyo bilmiyorumki

Doktora gitmek için neyi bekliyorsun acaba

Doktora gitmek için neyi bekliyorsun acaba
Canım ya gitsemde tarlusal verip göndericek kist olsada olmasa da. Şimdi mesaj atsam gelme tarlusal al iç adet olhnca gel dicek Artık çok eminim kaç defa oldu bu bu şekilde. O yüzden başladım adet olunca gidicem

Canım az önce kan tahlili verdim dün heeyer kapalı olduğu için eczane bulamadık saat 4 gibi çıkacakmış inşallah pozitiftir dua edin
Ay hadi inşallah canım haber ver bize

Kızlar rüyamda kedi yavrusu görmüştüm. Şimdi anlamına baktımda. İlk cümle beni cezbetti

Canım ya gitsemde tarlusal verip göndericek kist olsada olmasa da. Şimdi mesaj atsam gelme tarlusal al iç adet olhnca gel dicek Artık çok eminim kaç defa oldu bu bu şekilde. O yüzden başladım adet olunca gidicem
Hmmm anladım canım. InsaAllah çok bekletmez de hemen gelir adet

Canım benim normal hesaplamaya göre 19 da olcak yumurtlama çok üzüldüm negatif çıktığına hakkında hayırlısı olsun inşallah
Az kalmış canım
Nasip canım önüme bakıyorum olsun napalım

Kızlar hala listedeyim yeni fark ettim2 ay dondurmuştum hesabımı şuan hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…