Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim

İnşallah canım çok sağol
Aaa bu çakşır suyu baya ise yariyormus biz macunun kullanmıştık ise yaramadi umutların tükendiği anda rabbim yetisiyo sağlıkla gelsin bebiş bende bu aydan sonra ikinci aşılama mi olcam inşallah grek kalmaz

Sanki bana öyşe geldi kuzum ya kızlar ne düşünür bilmem ama değerlendir canım sonrasında da gün aşırı devam et
Gün aşırı oluyor şuan ama olana kadar kırk takla atıyoruz pandemi uyku duzenimizi bozdu. Çocuğu uyutmak zor oluyor ben iyice silik gorene kadar devam edeyim test yapmaya

Düzen li bi şekilde diyetini yaparsan verisisin canım dr bana iştah kesmek için bi hap vermişti ismini öğrenebilirsem atcam sana ben tekrar kullancam bu ay

İnşallah gerek olmaz bu ay olucak inşallah canım. Valla bende pişman gibiyim ara verdiğime. Şimdiye kadar boşa zaman harcadım yine
Öyle ama o zaman onu gerektiriyormus demekki canım inşallah bu sefer fazla uzun sürmez hemen hamiş kalırsın

Gün aşırı oluyor şuan ama olana kadar kırk takla atıyoruz pandemi uyku duzenimizi bozdu. Çocuğu uyutmak zor oluyor ben iyice silik gorene kadar devam edeyim test yapmaya
Zaten bide sürekli olunca bıkkınlık geliyo insana bide sizin çocuk faktörü var valla çok zor allah yardımcın olsun bence de teste devam et kuzun
Düzen li bi şekilde diyetini yaparsan verisisin canım dr bana iştah kesmek için bi hap vermişti ismini öğrenebilirsem atcam sana ben tekrar kullancam bu ay
bulabilirsen atsana bakalyım canım gerci insülin ilacı kullanıyorum ya doktor o verdirtcek dedi bana ama ben dikkat etmeden oda tek başına yetmiyo

Öyle ama o zaman onu gerektiriyormus demekki canım inşallah bu sefer fazla uzun sürmez hemen hamiş kalırsın
Herşeyde bi hayır var canım inşallah artık hepimize nasip olur

İnşallah bebeğim herkesten gelsin güzel haberler şimdi ev toplucam yavaş yavaş haziranın ikinci haftası gibi taşınılcak inşallah. Daha evde kiracı var ondan tarihi kestiremiyorum
Şevval canım bende taşınırken hamile kaldım güzel haberlerini bekliyoruz kafan rahat olur bu ay ohh kolaylıklar gelsin
Eveet aklıma sen geldin taşınma olayı çıkınca ama ben uzaya bile çıksam tamamen aklımdan atamam gibi canım Ama şu anki gibi olamaz tabi teyzem de evi tadilat yapılırken kalmış bakalım taşınma bana yarıcak mı
İnşallah canım benim ya

Canım bende glifor kullanıyorum da yanında onuda kullan demişti ilkinde günde 1 dedi aşılama yaptırdığımda günde 3 kullan demişti ise yaradı bakalım yazdım dr ye cevap yazarsa atarım canım

İyim hayatım sen nasılsın? Özledim hepinizi . Kafa dinledim haliyle bugun işbaşı yaptım. Şifremi unuttum giremedim baya buralara. Bıraktım artık akışına inan aklıma bile gelmiyor artık. Böyle daha mutlu oldugumu fark ettim. Evime eşime çok yansıttım zamanında bu ben değilim. :) o yüzden geçen aydan beri kafamı toparladım. Bata 12 gün var hayırlısı. Bu ay çörekotu da yemedim. Pek umutlanamadım. Zayıflicam derken 3 kilo daha almışım oldum mu 88 karantina falan sıkıldık gerçekten şu günler bitse de rahatlasak.
Biri bana yardım etsin kist mi oldu acaba yumurta
Neden kist oldugunu düşündün anlamadım? 17 Mayıs yazan gayet net geldi bana . Değerlendir. Birde ben kendimi çözdüm. Bata 10 kala yumurtluyorum ben . Sende bi takip et geç yumurtlaya bilirsin.

Yeni eve yeni bebek
Canım bende glifor kullanıyorum da yanında onuda kullan demişti ilkinde günde 1 dedi aşılama yaptırdığımda günde 3 kullan demişti ise yaradı bakalım yazdım dr ye cevap yazarsa atarım canım
Tamam canım bekliyorum

Hoşgeldin canım bazen bu düşünceden uzaklaşmak insana inanılmaz iyi geliyor. Çok iyi yapmışsın merkezimizde bebek olmadığı zamanlar olucak inşallah bu iş
Pandemide almamak ne mümkün ki. Verirsinn hemencik hiç dert etme boşver. Bi açılsa heryerde dediğin gibi biraz olsun nefes alabilsek

En koyusu 15 mayısta çıktı. 2 gündür de koyuya yakın çıkıyor. Acaba yumurta çatlamadı da kiste falan mi dönüştü diye düşündüm. Ilk gebeligimde ov. Testi kullanmıştım düzensizlikten dolayı. Bir gün pik gösterip aksamina siliklesmisti. Ondan emin olamadım.

İyiyim kız napiyim evde iş güç ye iç yat :)) yasak bitti işe başladık çocuk işlerini iyice saldım valla. Sen napıyorsun durumlar nasıl ?
Valla tatlım bende de aynı iste adet oldum bitti bal tarçın çörek otu kürüne başladım onu kullanıyorum iste diyete devam değişen börek yok kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…