Ah ah ilerde birgün inşallah görüşürüz söyle bit tatilde falan çok güzel olur
Yapın bi kuşadası ya da didim tatili Aydın'da ağırlayayım siziAy inşallah yaa gerçekten çok gğzel olur
Çatlamadan sonra degerlendirmeme gerek var mı ya? 3 gün yaşıyormuş ya spermler. Denk gelirler heraldeOlmus canım
Bu haftada regli olmazsam gidicem canım bakalımBen sürekli bel ağrısı çeken birisiyim o yüzden farklı birşey hissetmedim. Sadece açıklık olduğum gece kasiklarimda inanılmaz bir ağrı bıçak kesiği gibi girip çıkıyordu. Bulantı terlemese eşlik edince suphelendim. Ama illa ki brl ağrısı yapar. Bence bi kontrole gitsen iyi olur
Hemen gündemime alıyroum o tarafları istiyorum zatenYapın bi kuşadası ya da didim tatili Aydın'da ağırlayayım sizi
Ay ben de gitcem tatile kuşadasında eylül gibi çok uygun oluyo fiyatlarBu haftada regli olmazsam gidicem canım bakalım
Hemen gündemime alıyroum o tarafları istiyorum zaten
Git tabi canım. Çok sıkıcı hastaneye gitmek. Ben de hiç sevmiyorum ama bazen mecbur kalıyoruzBu haftada regli olmazsam gidicem canım bakalım
Aynen öyle canım vallaGit tabi canım. Çok sıkıcı hastaneye gitmek. Ben de hiç sevmiyorum ama bazen mecbur kalıyoruz
Olmuş kuzumCatlama olmuş dimi kızlar
Kimmiş doktorBi arkadaşım bana şimdi bi doktor ismi attı. Bune dedim. Çok iyi bi doktormuş birisi kaç yıl gebelik için uğraşmış bu doktora gidince gebe kalmış.
bi yandan mutlu oldum düşünmesine ama biyandan kızgınlık gibi bişey geldi. Yani belli etmediğim halde dışardan bu kadarmı belli oluyor
Bana eşimin köyüne gidince bi teyze herkesin yanında tedaviye başladın mı dedi zoruma gitti hemde çokBi arkadaşım bana şimdi bi doktor ismi attı. Bune dedim. Çok iyi bi doktormuş birisi kaç yıl gebelik için uğraşmış bu doktora gidince gebe kalmış.
bi yandan mutlu oldum düşünmesine ama biyandan kızgınlık gibi bişey geldi. Yani belli etmediğim halde dışardan bu kadarmı belli oluyor
Doğru olurmu hastane ismi vermem acaba canım özelden yazayım ben sanaKimmiş doktor
Aynı şeyi eşimin bi akrabası yapmıştı. Kendiside 7 8 senedir çocuk için uğraşan ve hala uğraşmaya devam eden birisiydi bide. Test cevap verdim direk yoo ne tedavisi daha düşünmüyoruzki dedimBana eşimin köyüne gidince bi teyze herkesin yanında tedaviye başladın mı dedi zoruma gitti hemde çok
Bana henüz çıkmadı. Dua ediyorum çıkmadan hamile kalayım diyeAynen öyle canım valla
covid aşısı çıkmış bana doktoruma sordum olursan 3 ay gebelik düşünme dedi.
Yoktur heralde kuzum hiç bilmiyoeumkiBana henüz çıkmadı. Dua ediyorum çıkmadan hamile kalayım diyeolma mecburiyetin yok dimi?
Bazen yararlı olduğunu düşündüğüm şeyleri gebelik için yıllarca uğraşan bir kaç tanıdığıma söyleyemiyorum bu şekilde dusunulmesin diye. Iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorumBi arkadaşım bana şimdi bi doktor ismi attı. Bune dedim. Çok iyi bi doktormuş birisi kaç yıl gebelik için uğraşmış bu doktora gidince gebe kalmış.
İyi olduğuna eminim canım çoxukluk arkadaşım birlikte büyüdük. Ama nebileyim tuhaf oldum bu kadar belli oluyormu diyeBazen yararlı olduğunu düşündüğüm şeyleri gebelik için yıllarca uğraşan bir kaç tanıdığıma söyleyemiyorum bu şekilde dusunulmesin diye. Iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorumçok samimi oldukları birilerini tanıyorsam onlar aracılığı ile iletmeye çalışıyorum. Insan faydalı olmak istiyor ama bazen yanlış anlaşılma olasılığı durduruyor. Sen bilirsin arkadaşının niyetini. Iyi niyetle söylemişse ne mutlu sana. Derdini dert ediniyor demek ki. Ama kötü niyetliyse onu bilemicem tabii
Aaaa hay AllahYoktur heralde kuzum hiç bilmiyoeumkihamilelikten umudu kesersem olurum
Bana da çıkmasına şaşırdım hiç bir yönden ummuyordum ama gebelikleri sonlandırmak için 2 defa kanser iğnesi olmuştum ondan çıkmış canım
İyi olduğuna eminim canım çoxukluk arkadaşım birlikte büyüdük. Ama nebileyim tuhaf oldum bu kadar belli oluyormu diye
Tövbe yarabbim ya patavatsız işte böylelerini gördükce kimseye söyleyemiyorum bendemesela ben bi kere öz teyzeme bahsettim. Teyze dediysem abla gibi çok yakınız. Bana "bizde ve baban tarafındaki kadınlar hemen hamile kalıyor, sen kime çektin böyle " deyip kıyaslama yapınca bitti artık. Asla bu konu da bisey anlatmam. Ha bi keresinde de "ben çok korkuyorum hamile kalmaya,adam ceketini atsa hamile kalıyorum" demişti
Dimi yani. Belki sorun çocuğundaTövbe yarabbim ya patavatsız işte böylelerini gördükce kimseye söyleyemiyorum bendebikere de kayınvalidem demişti tedaviyemi ihtiyacın var eğer öyleyse yapalım bişeyler diye. Sanki ben demişim gibi sorun bende. Belki çocuğunda sorun var nerden biliyosun
Sen bu gece de degerlendir sonrasında gerek yok benceÇatlamadan sonra degerlendirmeme gerek var mı ya? 3 gün yaşıyormuş ya spermler. Denk gelirler heraldetabi nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?