Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı yok daha canım ama akşam değerlendirdim bugün de mi degerlendirsem
Eğer uygunsa değerlendir bu ara her gün olmasına dikkat et canım. Olmazsa da gün aşırıyı geçirme

Benim göğüslerim hassaslaştı baya gelicek galiba artık hadi inşallah

Ayyyy ben olsam hee mutfak yapışık derdim heralde

Bende ordan anliyorum geleceğiniBenimkiler yumurtlamadan beri ağrıyor ya. Ilk defa oldu böyle. Hsg ile ilgisi olabilir mi ki?
Bebek ile de ilgisi olabilir bence hsgyle alakası yoktur bence kuzum

Kızlar sordummu size bilmiyorm ama bu covid aşısıyla ilgili doktorum olursan 3 ay gebelik düşünme dedi. Ama bir çok doktorda olunmasını öneriyormuş. Ben olsam aşıyı şimdi tedaviye başlıcam ya. Doktor aşı oldum diye ertelermi tedavimi

Bebek ile de ilgisi olabilir bence hsgyle alakası yoktur bence kuzum
Kız olduysa bile rahime yerleşmemistir. Bölünme aşamasındadır daha o kızımda yumurtlamadan 1 hafta sonra başlamıştı. Bi kere klomen kullandım ya sonrasında göğüs hassasiyetim arttı. Bu ay daha erken başladı. 2 hafta sonra bat. O zamana kadar cekcem heralde bu ağrıyı InsaAllah olmamda ağrıyi cekmeme deger

3 Ay gebelik düşünme demesinin açıklamasını da yapsaymış ya.

Aa evet canım yumurtlamadan kaynaklı o zaman. Sonu güzel olsun inşallah herşeye razıyız
3 Ay gebelik düşünme demesinin açıklamasını da yapsaymış ya.
Mesajla sordumki sadece onu yazdı canım. adet olunca gidicem ya o zaman sorucam. Ama şimdi internetten araştırdım aşının gebeler ğzerinde Ne etki verdiği daha kanıtlanmamış o yüzden gebelik yoksa ilk dozdan 3 ay sonra düşünülür. Gebelik varsa 12. Haftadan sonra aşı olunabilir yazmışlar çoğu sitelerde

Şimdi ilk dozu olcan 3 ay beklicen sonra ikinci dozu da yapacaklar bi 3 ay daha beklicen.

Şimdi ilk dozu olcan 3 ay beklicen sonra ikinci dozu da yapacaklar bi 3 ay daha beklicen.
Yok bebeğim ilk dozdan itibaren 3 ay sonra gebelik düşünmeye başlayacakmışım. Hiç yaptırmıcam aşıyı eğer öyleyse

Yok bebeğim ilk dozdan itibaren 3 ay sonra gebelik düşünmeye başlayacakmışım. Hiç yaptırmıcam aşıyı eğer öyleyse
Anladım canım. Hayırlısı ya. Şu süreçte hem gebeliğe hemde aşıya ihtiyacımız var. Iyi düşün. Eşinle de istişare et öyle karar ver

Anladım canım. Hayırlısı ya. Şu süreçte hem gebeliğe hemde aşıya ihtiyacımız var. Iyi düşün. Eşinle de istişare et öyle karar ver
Haklısın canım valla dediğin gibi bakıcam artık bi çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…