Akıntı yok daha canım ama akşam değerlendirdim bugün de mi degerlendirsemBelkide olabilir kuzumm değerlendir boş geçme akıntı varmı
Eğer uygunsa değerlendir bu ara her gün olmasına dikkat et canım. Olmazsa da gün aşırıyı geçirmeAkıntı yok daha canım ama akşam değerlendirdim bugün de mi degerlendirsem
AyyyyBide bizim yatak odası yan komşunun salonuyla bitişik çok kötü
Yeni taşındığımızda falan yan komşunun annesi sanırım çocuğuna bakıyodu sürekli ordaydı. Asansörde karşılaştık bana dedi bizim salona sizin mutfakmı bitişik. Ses geliyoda
yoo yatak odası başka yerden geliyo olabilir size dedim
Ahahaha yaa sonradan aklıma geldi banyoda aynı bitişik kalıyor. Ondanmı öyle düşündü acaba hani su sesi falan gidiyosaAyyyyben olsam hee mutfak yapışık derdim heralde
Bende ordan anliyorum geleceğiniBenim göğüslerim hassaslaştı baya gelicek galiba artık hadi inşallah
Bak o olabilir. Yoksa yatak odasından en fazla ne kadar ses çıkabilir kiAhahaha yaa sonradan aklıma geldi banyoda aynı bitişik kalıyor. Ondanmı öyle düşündü acaba hani su sesi falan gidiyosa
Bebek ile de ilgisi olabilir benceBende ordan anliyorum geleceğiniBenimkiler yumurtlamadan beri ağrıyor ya. Ilk defa oldu böyle. Hsg ile ilgisi olabilir mi ki?
Tam canım inşallah ise yararEğer uygunsa değerlendir bu ara her gün olmasına dikkat et canım. Olmazsa da gün aşırıyı geçirme
Ee yani bide mutfağı anımsatıcak şekildeBak o olabilir. Yoksa yatak odasından en fazla ne kadar ses çıkabilir ki
Kız olduysa bile rahime yerleşmemistir. Bölünme aşamasındadır daha oBebek ile de ilgisi olabilir bencehsgyle alakası yoktur bence kuzum
3 Ay gebelik düşünme demesinin açıklamasını da yapsaymış ya.Kızlar sordummu size bilmiyorm ama bu covid aşısıyla ilgili doktorum olursan 3 ay gebelik düşünme dedi. Ama bir çok doktorda olunmasını öneriyormuş. Ben olsam aşıyı şimdi tedaviye başlıcam ya. Doktor aşı oldum diye ertelermi tedavimi
Aa evet canım yumurtlamadan kaynaklı o zaman. Sonu güzel olsun inşallah herşeye razıyızKız olduysa bile rahime yerleşmemistir. Bölünme aşamasındadır daha okızımda yumurtlamadan 1 hafta sonra başlamıştı. Bi kere klomen kullandım ya sonrasında göğüs hassasiyetim arttı. Bu ay daha erken başladı. 2 hafta sonra bat. O zamana kadar cekcem heralde bu ağrıyı InsaAllah olmamda ağrıyi cekmeme deger
Mesajla sordumki sadece onu yazdı canım. adet olunca gidicem ya o zaman sorucam. Ama şimdi internetten araştırdım aşının gebeler ğzerinde Ne etki verdiği daha kanıtlanmamış o yüzden gebelik yoksa ilk dozdan 3 ay sonra düşünülür. Gebelik varsa 12. Haftadan sonra aşı olunabilir yazmışlar çoğu sitelerde3 Ay gebelik düşünme demesinin açıklamasını da yapsaymış ya.
Şimdi ilk dozu olcan 3 ay beklicen sonra ikinci dozu da yapacaklar bi 3 ay daha beklicen.Aa evet canım yumurtlamadan kaynaklı o zaman. Sonu güzel olsun inşallah herşeye razıyız
Mesajla sordumki sadece onu yazdı canım. adet olunca gidicem ya o zaman sorucam. Ama şimdi internetten araştırdım aşının gebeler ğzerinde Ne etki verdiği daha kanıtlanmamış o yüzden gebelik yoksa ilk dozdan 3 ay sonra düşünülür. Gebelik varsa 12. Haftadan sonra aşı olunabilir yazmışlar çoğu sitelerde
Yok bebeğim ilk dozdan itibaren 3 ay sonra gebelik düşünmeye başlayacakmışım. Hiç yaptırmıcam aşıyı eğer öyleyseŞimdi ilk dozu olcan 3 ay beklicen sonra ikinci dozu da yapacaklar bi 3 ay daha beklicen.
Anladım canım. Hayırlısı ya. Şu süreçte hem gebeliğe hemde aşıya ihtiyacımız var. Iyi düşün. Eşinle de istişare et öyle karar verYok bebeğim ilk dozdan itibaren 3 ay sonra gebelik düşünmeye başlayacakmışım. Hiç yaptırmıcam aşıyı eğer öyleyse
Haklısın canım valla dediğin gibi bakıcam artık bi çaresineAnladım canım. Hayırlısı ya. Şu süreçte hem gebeliğe hemde aşıya ihtiyacımız var. Iyi düşün. Eşinle de istişare et öyle karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?